שאלון

מריה111

New member
../images/Emo20.gifשאלון../images/Emo20.gif

מזמן לא היה לנו אז קדימה לענות! 1.שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב? 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר? 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק? 60. שיר שגורם לך לבכות? 61. השיר של כל הזמנים? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך? 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

מריה111

New member
עונה../images/Emo221.gif

1.שם:מריה 2. גיל:14.6 3. תאריך לידה: 22.3 4. כינוי: ממ אין לי ממש אבל חברה שלי קוראת לי שולה 5. תכונה טובה:לא מודעת לתכונות טובות שלי....אבל בואו נגיד שאני אוהבת להקשיב לאנשים 6. תכונה רעה: קצת בייקורתית 7. חולשה: גלידה 8. אובססיות: מים? 9. פאדיחה:איזה פעם אחת בכיתה ג' התאמנתי על ריקוד בכיתה ואז נקרעו לי המכנסיים חחחחח 10. כאב: הא? 11. משאלה: לקבל את הכסף של ג'יאדמק!! חח סתם לא יודעת... 12. זיכרון רעהמכנסיים שנקרעו?חחח 13. זיכרון טוב?כשה קנו לי בריבית בלרינ ה כזאת עם עוד בבית בלרינה קטנה והיא היתה מה זה יפההה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:כשה דקרתי בכיתה א' את חברה שלי עם עיפרון ואז היא הלכה להגיד אותי חחח 15. געגוע:---- 16. פחד: גבהים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: הא?לא הבנתי 18. איפה את\ה גר?בבאר שבע 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: שניצל תירסס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:נראה לי חלזונות.. בבחיים לא אכלתי ואני גם לא מתכוונת 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: גלידהה 24. ממתק מועדף: טוויקס 25. עוגה מועדפת:מ.נראה לי עוגת הבית של אסם עם שוקולד ואגוזים 26. צבע מועדף: שחור ורוד כהה כזה וסגול 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]:שתי חתולות בריטיות אחת בת שנה והשניה 3 חודשים 29. ספורט מועדף: אופניים? 30. מספר מזל: 2 31. ספר: הקסם של אלה ספר ממש טוב בכלל לא דומה לסרט המעפן 32. סרט דיסני מועדף:לא יודעת .. 33. סרט: סיפור סינדרלה 34. שחקנ\ית: הילארי. 35. זמר\ ת:בריטני 36. סדרה מעודפת: זואי 101 חח 37. מקצוע אהוב: ספרוץ והיסטוריה ואנגלית 38. מקצוע שנוא: מתמתיקה!!! 39. מקום בעולם:מאיפה אני יודעת.. 40. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא עושה דברים נועזיםם 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עזבו לא כדי לכם לדעת 42. פריט לבוש מועדף: החולצה השחורה שלי שנטלי מכירה ממש טוב כי אני לא מורידה אותה חחח 43. ההמצאה של כל הזמנים: האמפי!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?ככן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?תלוי... לפעמים חסכונית יותר מידי ולפעמים בזבזנית יותר מידי 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו אני בכל שונאת קרמבו אבל אם כבר אז שוקו 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?רוצה בנות חחח 60. שיר שגורם לך לבכות?הקליפ של ואן יור גאן גורם לי לבכות וגם הורט של כריסטינה 61. השיר של כל הזמנים?אופס אי דיד איט אגיין!!!!! 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:לא אומרת זה יהיה שקוף מדי בשביל נטלי חח 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?גימי מור!! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?אבריטיים! חחחח 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?ממ....אין כזה... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא יודעת אני לא רואה את עצמי מהצד... 67. שמות החברים הכי טובים שלך?מיכל נטלי נופית גל אביטל שני מיכל לינוי לימור 68. הגלידה הכי טעימה?וניל גורמה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?שהיא בחיים לא תספר משהו שאני יגיד לה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?בכיתה ב' חח 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?ממ.. ואללה כי לקרוא את הטימטום וסטאר דול זה שמלבישים מפורסמים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?בריטני,הילארי,קומנת הורוניקס זיהוי שרים וזיהוי סרטים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אין סיפור פשוט מריה, מריה 1, ומריה11 היה תפוס אז עשיתי מריה 111 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן 75. באיזה פורומים אתה?בריטני הילארי וקומנת הורוניקס 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?חרא אני מרגישה אשמה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?ממ... הדשיער חחח יש לי אובססיה לשיער 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא נראה לי כי אנחנו די שונים וחוץ מזה אח שלי עדין קטן אז אי אפשר לקלוט בדיוק את האופי שלו 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?נכנסת לסלון בהליכה של שיכורה ונשכבת על הכורסה והולכת לשתות חח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?נכנסת לפורומים או מדברת עם חברות חחח 83. מה התחביבים שלך?לצייר, לראות טלויזיה ולהיות במחשב...? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?מטוס ואיש שיודע להטיס מטוס 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?לא דעת... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?ארוחת צהרים...חח 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?3 מגשי פיצה עם מלא מלא תוספות חח 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?לא יודעת... 92. מי החברים שלך בפרום? נטלי חח 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?עכשיו ואתמול!1 עשיתי פינות ושאלונים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אני לא עוזרת לזרים הם פדופילים אחד אחד..חחח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לא זוכרת.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא רוצה שתהיה לי מצבה אני לא מתכוונת למות 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?לא אומרת כי נטלי תקרא את זה! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הייתי חוזרת לתחילת כיתה ז' 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ארצות הברית ? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא יודעתתת

noy m

New member
עונההה

1.שם:נוי 2. גיל:עוד מעט 14 3. תאריך לידה: 24.12 4. כינוי: מסלם 5. תכונה טובה:באמת שאני לא יודעת תשאלות את האנשים שאיתי 6. תכונה רעה: אותו דבר 7. חולשה: שוקולד 8. אובססיות: חברות שלי אומרות שאני אובססיבית להילארי אני אומרת זה לא נכון 9. פאדיחה:נפילות ליד כל הגדולים 10. כאב:איזה כאב? 11. משאלה: לפגוש את הילארי ג'סי אשלי(טיסדייל) ואבריל,ושלום בעולם 12. זיכרון רע:יש די הרבה למען האמת 13. זיכרון טוב? פגשתי את קמילה ופליפה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:וואי אני בקושי זוכרת ת'ילדות שלי 15. געגוע: לימים שהייתי קטנה 16. פחד: יש לי פחד מטביעה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: הא? 18. איפה את\ה גר?חור ליד ב"ש 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: של אמא 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:פטריות 22. שתיה מועדפת: משקה צלול של פריגת 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף: שחור ואדום 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב 29. ספורט מועדף: כדורגל 30. מספר מזל: 24 31. ספר: יש מלא אבל אני אוהבת מתח 32. סרט דיסני מועדף:מלך החיות 33. סרט: סרטים של הילארי..סרטים מצויירים והייסקול מיוזיקל ובכלל קומדיות 34. שחקנ\ית: הילארי ואשלי (טיסדייל) 35. זמר\ ת:הילארי ג'סי אשלי(טיסדייל)ואבריל 36. סדרה מעודפת: יש לי מלא סדרות שאני אוהבת כמו csi:מיאמי,ליזי מקגוויר,החיים הפשוטים של פאריס הילטון,זאק וקודי,פלוריסיינטה ועוד... 37. מקצוע אהוב: תנ"ך 38. מקצוע שנוא: ערבית 39. מקום בעולם:ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הסתובבתי כמו מטורפת ואז נכנסתי בחברה שלי בטעות זה היה כואב 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורףףףףףף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוקים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית גדולהה 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לקום 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?חחה לשמוע את ביל הזמרת של טוקיו הוטל שר שונאת אותם ואני צוחקת על חברה שלי כל פעם שהיא שומעת D= 60. שיר שגורם לך לבכות?שאני עצובה אז שיר עצוב 61. השיר של כל הזמנים?יש מלא אבל של הזמרים שאני אוהבת אני יכולה לשמוע כל היום 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:השיר של אקון don't metter 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?חחח השירים של הילארי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?שהם אוהבים 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?ביוטיפול סול -של ג'סי מקרטני 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? זה שאלות לחברים 67. שמות החברים הכי טובים שלך?אור,שי,גל,הדר,מעיין,ועוד כמה... 68. הגלידה הכי טעימה?וניל פצפוצים 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?שאני יכולה לדבר איתה על הכולללל 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כיתה ב' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?לפורומים ולתמונות 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?של ג'סי והילארי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?נויה זה השם של עם ה בסוף 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן 75. באיזה פורומים אתה?ג'סי והילארי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא יודעת אצלי זה ההפך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?חיצוניות 78. יש לך חבר\ה?נווופ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?טלוויזה ואז שוטפת פנים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?טלוויזיה 83. מה התחביבים שלך?לשבת עם חברות 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את המחשב ושיהיה שם אנטרנט 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מחשב ,ארנק,פלאפון,מצלמה,ובגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?מכונית עם כל הגג נפתח ורוצוי שתהיה של מרצדס 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?מקדולנדס 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?המחשב שלי והתמונות של המפורסמים שאני שומרת 92. מי החברים שלך בפרום?לא יודעת אני לא מכירה פה אפחד 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לא יודעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא יודעתת.... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?חח אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?מתה בידיעה שעשתה את כל מה שהיא חלמה לעשות 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?לא יודעת יש מלא 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?את כיתה ה' 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא יודעת זה תשובה לאותו הרגע והמצב

crazy girl2007

New member
../images/Emo187.gifעונה

1.שם:דנה
2. גיל:15 3. תאריך לידה:20.4.92
4. כינוי:דנדי וההורים שלי קוראים לי דנהל'ה
5. תכונה טובה:סבלנית,נאמנה,כנה 6. תכונה רעה:בלאגניסטית 7. חולשה:לקניונים
8. אובססיות:
9. פאדיחה:עזבו
10.כאב:לאדעת.. 11.משאלה:לסיים בצפר ולטוס עם חברות לכמה חודשים לחו"ל
אחח..יש עוד זמן
12.זיכרון רע:עזבוXD 13.זיכרון טוב?שהתחלתי לעבוד בבייסיסיטר והכרתי את התינוקת הכי חמודה בעולם
קוראים לה יולי והיא בת חצי שנה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:שנפלתי מנדנדה,שהלכתי מכות עם ילד אחד בגן אווו יש מלא זכרונות..אני מרגישה פתאום זקנה
15. געגוע:לגן
16. פחד:מהמוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:לאדעת.. 18. איפה את\ה גר?ר"ג
19. החג האהוב עליך:פסח
20. אוכל מועדף:ספגטי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דגים(תכלס זה לא ממש מאכל XD) 22. שתיה מועדפת:מיץ ענבים 23. קינוח מועדף:אני לא אוכלת קינוחים..אבל נאמר עוגת גלידה
24. ממתק מועדף:עוגת גלידה,במבה 25. עוגה מועדפת:עוגת גלידה
26. צבע מועדף:אדום 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף:כדורעף 30. מספר מזל:12 31. ספר:לא ממש קוראת בזמן האחרון XD 32. סרט דיסני מועדף:שלגייה 33. סרט:היי סקול מיוזיקל,שחקי אותה מותק,סטפ אפ יש עוד מלא אבל אלה הסרטים שהכי אהבתי:) 34. שחקנ\ית:דנה גרסיה,ונסה הדגנס,צאד מייקל מארי,בנחמין רוחאס 35. זמר\ ת:כריסטינה אגילרה,גסטין טימברלייק,ונסה הדגנס 36. סדרה מעודפת:תשוקת הניצים,זואי 101,דרייק וג'וש(כשיוצא) 37. מקצוע אהוב:ספרות-השיעור שאפשר לישון בו:) 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:ניו יורק 40. המעשה הכי נועז שעשית:רבתי עם המורה באמצע השיעור...אבל בטח יש הרבה שעושים אתזה,זה לא ממש נועזXD 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:^^ כי ההורים שלי נאלצו לעשות ביקור קטן בבצפר:)אבל זה היה שנה שעברה 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס ארוך\קצר. 43. ההמצאה של כל הזמנים:סקיני ג'ינס
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב
45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן
47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס
48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד
50. ג'ינס או סתם מכנס?רצוי ג'ינס..אבל אפשר גם טייץ
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית
52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?קור
54. לישון או לקום?לקום
55. חוף או הרים?חוף
56. קרמבו- וניל או שוקו?לא אוהבת קרמבו 57. תות או בננה?תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה
59. שיר שגורם לך לצחוק?
60. שיר שגורם לך לבכות?
61. השיר של כל הזמנים?יש מלאא.
כול השירים של בלאק אייד פיז המדהימים
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:my humps-אחותי משגעת אותי עם השיר הזה
זה שיר יפה(איך לא
)אבל כשחורשים על אותו שיר טריליון פעם זה כבר מתחיל לשעמם...וזה מה שאחותי עשתה וזה גרם לי לא לשמוע את השיר הזה יותר
63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?אולי עד החתונה שלי בעזרת השם ימציאו שירים טובים יותר,חשבתם על זה
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?לאדעת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?מוכרת לי מפעם:)ירין(החברה הכי טובה שלי)השמיעה לי אותו
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?תשאלו את חברים שלי
67. שמות החברים הכי טובים שלך?אנחנו קבוצה של כמה בנות,החברות הכי טובות:ירין,ליאור,מיתר,מור,ליטל,שיראל וחברים:אליאב,רם וליאור.מי שרשמתי הם החברים הכי טובים שלי:) 68. הגלידה הכי טעימה?וניל עם פצפוצים 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?היא נאמנה,כנה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרת..מזמן. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?פורומים וקומונות בתפוזבל,MSN(האתר MSN יו נואו),שוקס ועודד:) 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?הפורום הזה,פורום טלנובלות,פורום רבלדה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אני פשוט מטורללת:)) crazy girl=ילדה משוגעת,לא ידעתי איך כותבים מטורללת באינגליש,הכינוי crazy girl היה תפוס אז הוספתי 2007-שנת 2007.
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
75. באיזה פורומים אתה?עכשיו
זה וטלנובלות. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לאדעת..מצד אחד זה מחמיא אבל מצד שני זה לא נעים. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?המבט
78. יש לך חבר\ה?
79. כמה אחים ואחיות יש לך?אחות 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?ממש לא
ולאדעת למה. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?שוטפת פנים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך?לרקוד,לשיר,ללכת למועדונים,לקניון או סתם להסתובב עם חברים:) 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את החברים שלי ואם יהיה מקום גם את המשפחה שלי(כמובן גם את האחייניות המתוקות שלי) 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון,בגדים כמובן ומשקפי שמש בקיץ
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?לאדעת.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?מיליון דולר
+רישיון+מכונית עם גג נפתח+וילה עם בריכה מול הים.לא חסרים דברים שהייתי רוצה לקבל תאמינו לי
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?ערב
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?עוגת גלידה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפלאפון שלי
92. מי החברים שלך בפרום?לאדעת,אני לא ממש מכירה פה אנשים. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לאדעת.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לאדעת. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?היום
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא יודעת,שלא נדע
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?במסיבה גדולה עם חברים שלי
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לאדעת 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו יורק
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להיש

RayoDeLuz

New member
עונה

1.שם: קרן 2. גיל:17 3. תאריך לידה: 27.4 4. כינוי: קרני, קרן אור, קרן שמש... 5. תכונה טובה: ידידותית 6. תכונה רעה: עקשנית 7. חולשה: אין 8. אובססיות: פוסטרים 9. פאדיחה: אין 10. כאב: אין 11. משאלה:אין 12. זיכרון רע: יש הרבה:-\ 13. זיכרון טוב? הרבה. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש הרבה. 15. געגוע: חברים. 16. פחד: אין. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השם של האקס. 18. איפה את\ה גר? קנדה 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: סלט ביצים 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דגים. 22. שתיה מועדפת: אייס טי 23. קינוח מועדף: עוגת גבינה
24. ממתק מועדף: ליקוריס 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב 29. ספורט מועדף: החלקה על קרח 30. מספר מזל: 27 31. ספר: הארי פוטר(?) 32. סרט דיסני מועדף: סינדרלה 33. סרט: יש הרבה 34. שחקנ\ית: יש הרבה (בינם הילארי) 35. זמר\ ת: הרבה (כולל הילארי) 36. סדרה מעודפת: הרקיע השביעי 37. מקצוע אהוב: ספרדית 38. מקצוע שנוא: מדעים (כל סוג שהוא) 39. מקום בעולם: ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: הצעתי חברות לבנים(?) 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: אייפוד 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? כשאני רוצה אני יכולה להיות חסכנית אבל כשאני לא אני בזבזנית חבל"ז. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק? יש את השיר הזה מ"מילים ולחן" שנקרא "Way back into love" שדרו ברימור ויו גרנט שרים... קורע לאללה.. 60. שיר שגורם לך לבכות? יש הרבה. 61. השיר של כל הזמנים? יש הרבה. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: מי אמר 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? לא יודעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? לא יודעת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? אין כ"כ 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לא יודעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך? מעדיפה לא לרשום. 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? להיות כמו שהיא 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? יותר מ5 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, פייסבוק, מייספייס 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? כאן, ג'ניפר אניסטון, חברויות, אמנדה ביינס, ועוד הרבה.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? RayoDeLuz זה בספרדית ופירושו "קרן של אור".. פשוט חיפשתי כינוי יחודי ומכיוון שהרבה חברות מישראל קוראים לי קרן אור ואני אוהבת ספרדית אז שילבתי..^^ 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? יש הרבה. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא ממש משפיע. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך^_^ 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא כי הם מעצבנים
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מחפשת את המשקפיים
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? גורבת גרביים 83. מה התחביבים שלך? יש הרבה. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אף אחד. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? לא יודעת ממזמן לא נסעתי.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? לא יודעת 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחשב נייד 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? יש הרבה דברים
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אייפוד(?) 92. מי החברים שלך בפרום?נועה(?) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? תורמת כל הזמן... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה ימים. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם החברות בישראל. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? יש כל מיני דברים 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ישראל 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? נאופ

0verpr0tected

New member
../images/Emo189.gifעונה../images/Emo71.gif ../images/Emo113.gif

1.שם: שיר 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 23/10 4. כינוי: אאממ שירי,שירו'ששש חחח וכל מיני כאלה 5. תכונה טובה: מקשיבה לאחרים ותמיד מוכנה לתת עוד הזדמנות. 6. תכונה רעה: אאמממ ת'אמת שזה קשה להגיד על עצמי דברים..לא יודעת...תשאלו אחרים. 7. חולשה: "יש לי חולשה לרקדניםם".....חחח סתם
8. אובססיות:
9. פאדיחה: אוייי עדיף שלא נכנס לזה
10. כאב: אה? לא הבנתי 11. משאלה: לפגוש את בריט סתם ככה ברחוב חחח..לא יודעת. 12. זיכרון רע:
13. זיכרון טוב?טוב יש הרבההה תלוי מאיזה תקופה...אאממ הפעם הראשונה שהופעתי לבד! על הבמה הייתי בת 5,אוייי זה היה כזה מתוק
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ^^ 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. איפה את\ה גר? רחובות 19. החג האהוב עליך: סוכות 20. אוכל מועדף: רביוליי הדבר הכי טעים שיש 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אאמממ יש הרבה! אני ממש בררנית בכל מה שקשור לאוכל 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: אני לא ממש אוכלת קינוחים,אבל נגיד שגלידה 24. ממתק מועדף: אין! אני לא ממש אוהבת ממתקים.. 25. עוגה מועדפת: ^^ 26. צבע מועדף: טורקיז 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: אאממ ריקוד,החלקה על הקרח,טניס 30. מספר מזל: חח אין
31. ספר: ? 32. סרט דיסני מועדף: חח כולםם 33. סרט: אויי יש הרבה! אני מכורה לסרטים! כל הסרטים של הילארי,היומן,סטפ אפ,והייסקול מיוזיקל..ועוד מלא! 34. שחקנ\ית: רייצ'ל מקאדמס,הילארי 35. זמר\ ת: ריאן ג'וסלינג,צ'אד מייקל מוריי 36. סדרה מעודפת: חחח גם מלא!! אני רואה כמעט את כל הסדרות שיש ביס סטארס -אבל הסדרה שהכי אהבתי היא THE O.C
(שנגמר כבר..אבל בכל זאת)ומגרש ביתי. 37. מקצוע אהוב: יש דבר כזה? 38. מקצוע שנוא: צרפתית,היסטוריה 39. מקום בעולם: אאממ כל מקום באמריקה 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: סקיני ג'ינס-פשוט גאוני! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?
47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס-אבל גם סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? כשקר אני רוצה שיהיה לי חם, וכשחם אני רוצה שיהיה קר 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל
57. תות או בננה? תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?
60. שיר שגורם לך לבכות?אוייי הרבה! כל שיר אהבה עצוב 61. השיר של כל הזמנים? יש הרבה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: GML של James Blun 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך? כשאני יתחתן אני יחשוב על זה
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך? ^^ 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר? מונסון של טוקיו הוטל-למרות שהם פשוט דוחים ואני ממש לא אוהבת את הסגנון שלהם-השיר ממש יפה. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אאממ לאיודעת..0_O 67. שמות החברים הכי טובים שלך? אורטל,ענת,ירדן,מישל,בר,נופר,שני,רותם וי לי גם כמה ידידים טובים-ירון,מתן,לירז, 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנה,יודעת להקשיב,מעודדת,אאממ ופשוט חברה טובה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כל מיני אתרים של בריטני,הילארי כל מיני מפורסמים אחרים,תפוז,וואלה,נענע...וכל מיני אתרים כאלה... 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? בריטני,הילארי,מרי קייט ואשלי,כריסטינה..ועוד כל מיני אבל לא בקביעות. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?0verpr0tected- זה שם של שיר של בריטני,השיר שאני הכי אוהבת,שבגללו התחלתי להעריץ את בריטני. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
אכן כן. 75. באיזה פורומים אתה? בריטני,הילארי,מרי קייט ואשלי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אאממ לא ממש משפיע..זה אולי יהיה קצת מביך. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אאממ לא יודעת..עיניים,חיוך.. 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? חחח לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוטפת פנים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך? לרקוד,לשחק טניס,לצייר..וזהו בעיקרון 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החברות שלי והכי חשוב את המחשב
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאאא,כסף,בגדים,מצלמה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ארנב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? יש הרבה דברים שאני רוצה לקבל
זה משתנה כל פעם
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? רביולי וסלט
חחח 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? פלאאא וגם ה-MP 4 שליייי 92. מי החברים שלך בפרום? אני לא ממש מכירה מפה אנשים 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא יודעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? יום שישי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?
אתם כבר רוצים להרוג אותי 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? על חוף הים עם מישהואאא
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אוייי הלוואי והייתי יכולה
עם הייתי יכולה הייתי מחזירה את הגלגל שנה וחצי לאחור והכל היה כל כך שונה עכשיו
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? איפה שהוא באמריקה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? תלוי מי זה האדם השני.

עונה

.שם:אביב 2. גיל:13(עוד שבועעעע) 3. תאריך לידה: 13.11 4. כינוי: סתקלו למאלה?הורג? 5. תכונה טובה:זורמת 6. תכונה רעה: רגישה 7. חולשה: שוקולד 8. אובססיות: שלוש נקודות(...) 9. פאדיחה:תינוק השתין לי על הפרצוף
10. כאב: לפרט... 11. משאלה: עוד 1000 משאלות... 12. זיכרון רע:לא מדברים על זהה 13. זיכרון טוב?יותר מידי... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:כשהקאתי ממקרוני... 15. געגוע:סטיילזון 16. פחד:שהילארי תפרוש 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את ההופעה של אבריל בEMA! 18. איפה את\ה גר?ראשל"צ 19. החג האהוב עליך:פסחחח 20. אוכל מועדף:סושייי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:בצל חיי 22. שתיה מועדפת:נסטי 23. קינוח מועדף:משהו שיהיה אם המוןןן שוקולדד 24. ממתק מועדף:תותים מגומי 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף:טורכיז 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבה 29. ספורט מועדף:שופינג 30. מספר מזל:15 31. ספר:הארי פוטר
32. סרט דיסני מועדף:באג לייף 33. סרט:ה"פ כל החמישהה 34. שחקנ\ית:שחקן:דניאל רדכליף.שחקניות:אמה ווטסון והילארי דאף 35. זמר\ ת:הילארי דאף 36. סדרה מעודפת:גקאסססס 37. מקצוע אהוב:אנגלית 38. מקצוע שנוא:היסטוריה 39. מקום בעולם:איטלייהההה 40. המעשה הכי נועז שעשית:אני לא נואזת כל כך משום מה... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:רקדתי ברחוב 42. פריט לבוש מועדף:גינס סקיני,וגופיה שחורה או לבנה... 43. ההמצאה של כל הזמנים:פלאפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב וסתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל(עדיפות לעטוף בשוקולד 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק?Same Girl 60. שיר שגורם לך לבכות?Lucky-Britney 61. השיר של כל הזמנים? " " 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:Happy-Hilary Duff 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך?Love is Gone 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך?Beautiful-Christina Aguilera 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר?מה? 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?סבבה 67. שמות החברים הכי טובים שלך?רותם,טל,פז,בר,וזהו בעקרון 68. הגלידה הכי טעימה?פסיפלורה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?מישהו שיקשיב ולא יצחק 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לא זוכרתתת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?וואלה כיף 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?הילארי דאף,הארי פוטר-הספר,הארי פוטר-הסרט ועוד 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אביב סו פרפקט,אני מושלמת 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כןן 75. באיזה פורומים אתה?הילארי דאף,הארי פוטר-הספר,הארי פוטר-הסרט ועוד 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?רחמים... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?שיער אורךךך ופנים מושלמותתת 78. יש לך חבר\ה?הלוואי 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא יודעת הם יותר גגדולים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פותחת עיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?עוצמת עיניים 83. מה התחביבים שלך?יש מלאא 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?טלפון 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?טלפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הצהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?מליון שקל 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום?סושי 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?המון סושי ושוקולדדד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?טלפון 92. מי החברים שלך בפרום?כל מיני 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?עכשיו 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לאחותי ובת דודה שלי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?אביב הכוסית 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?אם דין במקום חשוךךך 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?את הרגע שהסתפרתייי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?איטליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא

למעלה