נופר בוסקילה
New member
../images/Emo20.gifשאלון + בנות כנסו .
אני יודעת שזה לא קשווור , וממש לא הזמן , אבל ימחקו תשירשור של הריב , וממש יבש פה \ : . נימממאס מכלל השטויות האילו ! וכל אחת באה לפפפה בשביל להרוס שירשורייים ! . ולהרוס תסדר . זהה ורק זה מביא את כל הריבים . סתוונית ? אמרת שאת עוזבת לא? מישו העביר לך שיש ריב את ניכנסת ? למה? לנפח את הכל ,???! ישלך זכווות להכנס לפורום נכון , וישלך זכות לכתוב פה עם כל הכבוד לכווולם מותר , אבלל מלכתוב ומלהרוס ולריב יש הבדל גדול . אז זה או שאת עוזבת ולא ניכנסת לפה או שאת עוזבת ניכנסת וכותבת מידי פעם ולא רק שיש ריב . ניייימאס ממש ככה ! אפחחד לא הצטרףף לפוורום ככה , הבנים לא יכתבו פה . לא יהיה פה שומדבר . הפורום יתקע . בנות רק יעזבו . יחזרו רק לריבב ! תעשו חושבים עם עצמכן . ותגיעו להסכם לעזווב .. או לתת יד בעיניין ולהחליט שהפורוםם מיתאחד והכל הולך בלי ריבים ובלי ויכוחים . סבבה אני ושירה לא מדברות עם ספיייר , לא אוהבת אותה . לא מדברות איתה . זהו אני לא מתכוונת לריב איתך ! ולא להתווכח איתך אפילו פעם אחת ! את לא אצללי ברשימה לא במסן ולא באיסי
וטוב שכך . מה שהיה היה , ! כל אחחחת תחשווב עם עצמה . אני רוצה שתביינו . שזה הפורום נועד בשבילכןן . אני חשה מנהלת . אבל חשוב לי \ : . טוב , אז כל אחת עונה על השאלון [[תכף אני ישים ת'ו]] וכותבת משפט שתיים על מה שכתבתי , ובלי תגובות מיותרות .! ספפפפייר ! זה לא ירידה פשוט את זאת שבדרך כלל הורסת . וגם אם מישי מגיבה .. אפחת לא עונה לה "אמרו לא להגיב" היא הגיבה . זה רק הורס אם תכתבי עוד הודעה ,! ------------------------------------------------------------------------------------------------ מה את אוהבת?.. שוקו או נס? סוכריית מנטה או תות? ירוק או כתום? אחות או אח? מחשב או טלויזיה? MP3 או MP4 ? קומונה או פורום? סקעת או מויאל? כוכב נולד או נולד לרקוד? פרחים או לבבות? שרשרת או צמיד? קריסטל או יהלום? חתול או כלב.? שזיף או בננה? אבטיח או מלון? לימודים או הברזות? חופש או נופש? "תעודת זהות": שם: גיל: כיתה: תחביב: מי החברה הכי טובה שלך: מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים? אייסי או מסן? שין או שוקס? טלויזיה או מחשב? ספר או מחברת? חלבי או בשרי או בכלל פרווה? חצאית ג'ינס או חצאית חלקה? מכנס ג'ינס או רגיל? יסודי או תיכון או אוניברסיטה? מורים או מורות? ביסלי או במבה? מונית או מכונית? אוטובוס או טראנזיט? סופרלנד או לונה-פארק? גיים בויז או גיימבויז? מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום? טיסה במטוס או שייט באונייה? רופא או רופאה? לבן או שחור? כלב או חתול? גבינה או ביצה? לעשות כלים או לראות טלויזיה? להתכתב או לראות סרט? פירות או ירקות? איזה פלאפון ישלך ? איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ? מה הצילצול שלך ? אל מי את מתקשרת הכי הרבה? ישלך מצלמה בפלאפון? MP3 ? יאלללה פורום גיים בויז
דדף ח ד ש : ]]]] !
אני יודעת שזה לא קשווור , וממש לא הזמן , אבל ימחקו תשירשור של הריב , וממש יבש פה \ : . נימממאס מכלל השטויות האילו ! וכל אחת באה לפפפה בשביל להרוס שירשורייים ! . ולהרוס תסדר . זהה ורק זה מביא את כל הריבים . סתוונית ? אמרת שאת עוזבת לא? מישו העביר לך שיש ריב את ניכנסת ? למה? לנפח את הכל ,???! ישלך זכווות להכנס לפורום נכון , וישלך זכות לכתוב פה עם כל הכבוד לכווולם מותר , אבלל מלכתוב ומלהרוס ולריב יש הבדל גדול . אז זה או שאת עוזבת ולא ניכנסת לפה או שאת עוזבת ניכנסת וכותבת מידי פעם ולא רק שיש ריב . ניייימאס ממש ככה ! אפחחד לא הצטרףף לפוורום ככה , הבנים לא יכתבו פה . לא יהיה פה שומדבר . הפורום יתקע . בנות רק יעזבו . יחזרו רק לריבב ! תעשו חושבים עם עצמכן . ותגיעו להסכם לעזווב .. או לתת יד בעיניין ולהחליט שהפורוםם מיתאחד והכל הולך בלי ריבים ובלי ויכוחים . סבבה אני ושירה לא מדברות עם ספיייר , לא אוהבת אותה . לא מדברות איתה . זהו אני לא מתכוונת לריב איתך ! ולא להתווכח איתך אפילו פעם אחת ! את לא אצללי ברשימה לא במסן ולא באיסי