שאלון + בנות כנסו .

../images/Emo20.gifשאלון + בנות כנסו .

אני יודעת שזה לא קשווור , וממש לא הזמן , אבל ימחקו תשירשור של הריב , וממש יבש פה \ : . נימממאס מכלל השטויות האילו ! וכל אחת באה לפפפה בשביל להרוס שירשורייים ! . ולהרוס תסדר . זהה ורק זה מביא את כל הריבים . סתוונית ? אמרת שאת עוזבת לא? מישו העביר לך שיש ריב את ניכנסת ? למה? לנפח את הכל ,???! ישלך זכווות להכנס לפורום נכון , וישלך זכות לכתוב פה עם כל הכבוד לכווולם מותר , אבלל מלכתוב ומלהרוס ולריב יש הבדל גדול . אז זה או שאת עוזבת ולא ניכנסת לפה או שאת עוזבת ניכנסת וכותבת מידי פעם ולא רק שיש ריב . ניייימאס ממש ככה ! אפחחד לא הצטרףף לפוורום ככה , הבנים לא יכתבו פה . לא יהיה פה שומדבר . הפורום יתקע . בנות רק יעזבו . יחזרו רק לריבב ! תעשו חושבים עם עצמכן . ותגיעו להסכם לעזווב .. או לתת יד בעיניין ולהחליט שהפורוםם מיתאחד והכל הולך בלי ריבים ובלי ויכוחים . סבבה אני ושירה לא מדברות עם ספיייר , לא אוהבת אותה . לא מדברות איתה . זהו אני לא מתכוונת לריב איתך ! ולא להתווכח איתך אפילו פעם אחת ! את לא אצללי ברשימה לא במסן ולא באיסי :) וטוב שכך . מה שהיה היה , ! כל אחחחת תחשווב עם עצמה . אני רוצה שתביינו . שזה הפורום נועד בשבילכןן . אני חשה מנהלת . אבל חשוב לי \ : . טוב , אז כל אחת עונה על השאלון [[תכף אני ישים ת'ו]] וכותבת משפט שתיים על מה שכתבתי , ובלי תגובות מיותרות .! ספפפפייר ! זה לא ירידה פשוט את זאת שבדרך כלל הורסת . וגם אם מישי מגיבה .. אפחת לא עונה לה "אמרו לא להגיב" היא הגיבה . זה רק הורס אם תכתבי עוד הודעה ,! ------------------------------------------------------------------------------------------------ מה את אוהבת?.. שוקו או נס? סוכריית מנטה או תות? ירוק או כתום? אחות או אח? מחשב או טלויזיה? MP3 או MP4 ? קומונה או פורום? סקעת או מויאל? כוכב נולד או נולד לרקוד? פרחים או לבבות? שרשרת או צמיד? קריסטל או יהלום? חתול או כלב.? שזיף או בננה? אבטיח או מלון? לימודים או הברזות? חופש או נופש? "תעודת זהות": שם: גיל: כיתה: תחביב: מי החברה הכי טובה שלך: מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים? אייסי או מסן? שין או שוקס? טלויזיה או מחשב? ספר או מחברת? חלבי או בשרי או בכלל פרווה? חצאית ג'ינס או חצאית חלקה? מכנס ג'ינס או רגיל? יסודי או תיכון או אוניברסיטה? מורים או מורות? ביסלי או במבה? מונית או מכונית? אוטובוס או טראנזיט? סופרלנד או לונה-פארק? גיים בויז או גיימבויז? מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום? טיסה במטוס או שייט באונייה? רופא או רופאה? לבן או שחור? כלב או חתול? גבינה או ביצה? לעשות כלים או לראות טלויזיה? להתכתב או לראות סרט? פירות או ירקות? איזה פלאפון ישלך ? איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ? מה הצילצול שלך ? אל מי את מתקשרת הכי הרבה? ישלך מצלמה בפלאפון? MP3 ? יאלללה פורום גיים בויז :) דדף ח ד ש : ]]]] !

../images/Emo20.gifעונה../images/Emo20.gif

מה את אוהבת?.. שוקו או נס?נס סוכריית מנטה או תות?תות ירוק או כתום?כתוום אחות או אח?אח מחשב או טלויזיה?מחשבב MP3 או MP4 ?MP4 קומונה או פורום?פוורוום ולא סתם פורום ,פורום 1417
סקעת או מויאל?סקעת כוכב נולד או נולד לרקוד?כוכב נוללד פרחים או לבבות?פרחיייים
האמצצצתי לתתתמיד שרשרת או צמיד?שרשרת , קריסטל או יהלום?קריסטל חתול או כלב.?כלב שזיף או בננה?שזייף אבטיח או מלון?אבטיח לימודים או הברזות?הברזות !! חופש או נופש?נופפפש "תעודת זהות": שם:נופר בוסקילה : ] גיל:15 כיתה:ט'3 תחביב:מחשב מי החברה הכי טובה שלך:דילב,חן,שירה, בייגל,.... ועוווד !.. מה יותר טוב הוט או יס או בכלל כבלים?יסס אייסי או מסן?מסן שין או שוקס?שין טלויזיה או מחשב?מחשב ספר או מחברת?ספר , \ : ? חלבי או בשרי או בכלל פרווה?חלללבי חצאית ג'ינס או חצאית חלקה?ג'ינס מכנס ג'ינס או רגיל?ג'ינס יסודי או תיכון או אוניברסיטה?תיייכון מורים או מורות?מורות ביסלי או במבה?ביסליי מונית או מכונית?מכוניית אוטובוס או טראנזיט?:S , סופרלנד או לונה-פארק?אותו חרא גיים בויז או גיימבויז?גיייים בויז מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום?טיסה לחולל טיסה במטוס או שייט באונייה?שייט . רופא או רופאה?רופאה לבן או שחור?לבן כלב או חתול?כללב גבינה או ביצה?בייצה לעשות כלים או לראות טלויזיה?טלוייזיה להתכתב או לראות סרט?סרטט פירות או ירקות?פיירות איזה פלאפון ישלך ?נוקיה 6280 איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ?שליי : ] מה הצילצול שלך ?"בכל יום אתה פוגש חבר , דומה לך וקצת אחר כל אחד הוא מיוחד ! אז שים לב היי היי .." ארתוור כפרה עליו אל מי את מתקשרת הכי הרבה?נאממ , כל מיני ישלך מצלמה בפלאפון?כן MP3 ?כןןן

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifנופ'קה צודקת P;

זהו בנות,לכל אחת יש תגובה בפני עצמה . אל תחפשו לריב . זהו מעכשיו ? כל אחת מגיבה לעצמה , ולא מגיבים לה , אלא אם כן זה שרשור אוף דיבורים צחוקים וכו' ... עונה - מה את אוהבת?.. שוקו או נס?שניהם P; סוכריית מנטה או תות?תותו ירוק או כתום?ירוק אחות או אח?אף אחד מחשב או טלויזיה?מחשב MP3 או MP4 ?אממ 3 קומונה או פורום?פורום סקעת או מויאל?מויאל . כוכב נולד או נולד לרקוד?כוכב. פרחים או לבבות?פרחים שרשרת או צמיד?צמיד קריסטל או יהלום?יהלום חתול או כלב.?כלב שזיף או בננה?שזיף אבטיח או מלון?אבטיח לימודים או הברזות?הברזות P; חופש או נופש?נופש "תעודת זהות": שם:שירה גיל:16 כיתה:ט' תחביב:ציור . מי החברה הכי טובה שלך:חן ,יעל , אוריה,-זה שלישייה D= [ומהפורום וגם קצת מהחיים - תות] מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים?הוט אייסי או מסן?מסן שין או שוקס?שוקס טלויזיה או מחשב?מחשב [שאלתם כבר] ספר או מחברת?ספר חלבי או בשרי או בכלל פרווה?חלבי חצאית ג'ינס או חצאית חלקה?ג'ינס מכנס ג'ינס או רגיל?ג'ינס יסודי או תיכון או אוניברסיטה?תיכון מורים או מורות?מורים ביסלי או במבה?במבה מונית או מכונית?מכונית D; אוטובוס או טראנזיט?אוטובוס סופרלנד או לונה-פארק?לונה גיים בויז או גיימבויז? מה ההבדל ? D-; מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום?טיסה לחו"ל טיסה במטוס או שייט באונייה?טיסה רופא או רופאה?רופאה לבן או שחור?שחור כלב או חתול?כלב גבינה או ביצה?ביצה לעשות כלים או לראות טלויזיה?נו באמת D= להתכתב או לראות סרט?להתכתב D; פירות או ירקות?פירות :)

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifעונה

אממ...בקשר למה שאמרת בהתחלה אני לא קשורה לזה וטוב שכך ואני גם לא יודעת על הריב שלך עם ספיר כי לא הייתי פה מלא זמן ואני גם לא מתקוונת לריב פה עם אף אחת...=/ מה את אוהבת?..הרבה דברים
שוקו או נס?נס סוכריית מנטה או תות?תות ירוק או כתום?כתום אחות או אח?אחות מחשב או טלויזיה?מחשב MP3 או MP4 ?אם פי 4 קומונה או פורום?פורום סקעת או מויאל?סקעת כוכב נולד או נולד לרקוד?כוכב נולד פרחים או לבבות?לבבות שרשרת או צמיד?צמיד קריסטל או יהלום?יהלום חתול או כלב.?כלב שזיף או בננה?בננה אבטיח או מלון?שניהם חחח
לימודים או הברזות?הברזות
חופש או נופש?חופשש "תעודת זהות": שם:קסניה גיל:13.5 כיתה:ח' תחביב:כדורסל , שחיה ומחשב חחח מי החברה הכי טובה שלך:בת אל מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים?יס אייסי או מסן?איי סי שין או שוקס?שין טלויזיה או מחשב?מחשב ספר או מחברת?מחברת חלבי או בשרי או בכלל פרווה?חלבי חצאית ג'ינס או חצאית חלקה?חצאית ג'ינס מכנס ג'ינס או רגיל?ג'ינס יסודי או תיכון או אוניברסיטה?תיכון מורים או מורות?מורות ביסלי או במבה?במבה מונית או מכונית?מכונית אוטובוס או טראנזיט?אוטובוס סופרלנד או לונה-פארק?לונה פארק גיים בויז או גיימבויז?גיים בויז מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום?טיסה לחוללל!!! טיסה במטוס או שייט באונייה?מטוס רופא או רופאה?רופאה לבן או שחור?שחור לבן חחח כלב או חתול?כלב גבינה או ביצה?גבינה לעשות כלים או לראות טלויזיה?ליראות טלוויזיה!!! להתכתב או לראות סרט?לראות סרט פירות או ירקות?פירות איזה פלאפון ישלך ?נוקיה 3100 איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ?מהפלא מה הצילצול שלך ?צלצול מהפלא אל מי את מתקשרת הכי הרבה?אממ...להרבה... ישלך מצלמה בפלאפון?לא
MP3 ?גם לאא

חן XD

New member
../images/Emo41.gif עונהה

מה את אוהבת?.. שוקו או נס? שוקו סוכריית מנטה או תות? מנטה ירוק או כתום?כתום אחות או אח?אחות מחשב או טלויזיה? מחשב MP3 או MP4 ? אמ פי 3 קומונה או פורום? פורום סקעת או מויאל? סקעת כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד פרחים או לבבות? לבבות שרשרת או צמיד? צמיד קריסטל או יהלום? יהלום חתול או כלב.? כלב שזיף או בננה? בננה אבטיח או מלון? אבטיח לימודים או הברזות? הברזות P= חופש או נופש? חופש "תעודת זהות": שם: חן גיל:15 כיתה: ט תחביב: לישון :) מי החברה הכי טובה שלך: דילב 3> מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים? יס אייסי או מסן? איסי שין או שוקס? שוקס טלויזיה או מחשב? מחשב ספר או מחברת? מחברת חלבי או בשרי או בכלל פרווה? חלבי חצאית ג'ינס או חצאית חלקה? ג'ינס מכנס ג'ינס או רגיל? רגיל יסודי או תיכון או אוניברסיטה? תיכון מורים או מורות? מורים ביסלי או במבה? ביסלי מונית או מכונית? מכונית אוטובוס או טראנזיט? אוטובוס סופרלנד או לונה-פארק? לונה פארק גיים בויז או גיימבויז? גיים בויז מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום? טיסה לחול טיסה במטוס או שייט באונייה? שייט באונייה רופא או רופאה? רופאה לבן או שחור? לבן כלב או חתול? כלב גבינה או ביצה? גבינה לעשות כלים או לראות טלויזיה? לראות טלויזיה להתכתב או לראות סרט? להתכתב (תלוי עם מי P=) פירות או ירקות?פירות איזה פלאפון ישלך ? 3100 או יש עוד אחד אני לא יודעת איך קוראים לו חח
איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ? ב3100 סתם מסך מכוער ובשני יש לי את שון פול
מה הצילצול שלך ? ב3100 הצילצול של הנוקיה ובשני יש לי את עופר ניסים ומאיה אל מי את מתקשרת הכי הרבה? אמא ישלך מצלמה בפלאפון? כן MP3 ? כןן

../images/Emo109.gif עונה

שוקו או נס? שוקו סוכריית מנטה או תות? שתיהם ירוק או כתום?ירוק אחות או אח? אחות מחשב או טלויזיה?מחשב MP3 או MP4 ? אמפי4 קומונה או פורום? פורום סקעת או מויאל? מויאל!!!!! כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד פרחים או לבבות?לבבות שרשרת או צמיד? צמיד קריסטל או יהלום?יהלום חתול או כלב.? כלב שזיף או בננה? בננה אבטיח או מלון? מלון לימודים או הברזות? הברזות חופש או נופש? נופש "תעודת זהות": שם: שירלי גיל: 14וחצי כיתה: ח'3 תחביב: לדבר , לישון מי החברה הכי טובה שלך: מהפורום כמעט כולן לא מהפורום עדי מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים? הוט אייסי או מסן? אייסי שין או שוקס? שין טלויזיה או מחשב? מחשב ספר או מחברת? מחברת חלבי או בשרי או בכלל פרווה? פרווה חצאית ג'ינס או חצאית חלקה? ג'ינס בעצם תלוי ביופי של החצאית מכנס ג'ינס או רגיל? ג'ינס יסודי או תיכון או אוניברסיטה? יסודי מורים או מורות?מורים ביסלי או במבה? במבמה מונית או מכונית? מכונית אוטובוס או טראנזיט? אוטובוס סופרלנד או לונה-פארק? לונה פארק גיים בויז או גיימבויז? לא זה ולא זה רק... GAME BOYS מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום? טבעת יהלום טיסה במטוס או שייט באונייה? שייט רופא או רופאה? רופא לבן או שחור? שחור כלב או חתול? כלב גבינה או ביצה? איכס לעשות כלים או לראות טלויזיה? לראות טלויזיה להתכתב או לראות סרט? אמממ שתיהם פירות או ירקות? ירקות איזה פלאפון ישלך ? "סמסונג" איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ? אחי מה הצילצול שלך ? "פאטי פאטי" ( FATI FATI ) אל מי את מתקשרת הכי הרבה? כל מיני ישלך מצלמה בפלאפון? כן MP3 ? כן

|פרפר עונהה...

מה את אוהבת?.. שוקו או נס? שוקו סוכריית מנטה או תות? תות ירוק או כתום? ירוק אחות או אח? אחות מחשב או טלויזיה? גם וגם :] MP3 או MP4 ? שתיהם קומונה או פורום? פורום סקעת או מויאל? מויאל כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד פרחים או לבבות? לבבות שרשרת או צמיד? אממ... גם וגם קריסטל או יהלום? אממ... שתיהם
חתול או כלב.? כלב שזיף או בננה? שזיף אבטיח או מלון? אבטיח לימודים או הברזות? הברזות
חופש או נופש? חופש "תעודת זהות": שם: בת-אל גיל: 13 כיתה: ז' תחביב: לשיר, לרוקד, לשמוע שירים מי החברה הכי טובה שלך: מהפורום או בכללי?!
מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים? הוט אייסי או מסן? אייסי שין או שוקס? אממ.. לי יש שין :] טלויזיה או מחשב? פעמיים אותו שאלה
ספר או מחברת? מזה משנה?! חלבי או בשרי או בכלל פרווה? פרווה חצאית ג'ינס או חצאית חלקה? ג'ינס מכנס ג'ינס או רגיל? מכנס ג'ינס יסודי או תיכון או אוניברסיטה? אממ.. מורים או מורות? הכל אותו חרא
ביסלי או במבה? במבה מונית או מכונית? מכונית אוטובוס או טראנזיט? סופרלנד או לונה-פארק? סופרלנד גיים בויז או גיימבויז? גיימבויז אבל גם גיים בויז
מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום? טיסה לחול טיסה במטוס או שייט באונייה? שייט באוניה רופא או רופאה? רופאה לבן או שחור? גם וגם כלב או חתול? עוד פעם אותו שאלה?!
גבינה או ביצה? ביצה לעשות כלים או לראות טלויזיה? מן הסתם לראות טלוויזיה להתכתב או לראות סרט? גם וגם פירות או ירקות? גם וגם איזה פלאפון ישלך ? פלאפון
איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ? של אדם מה הצילצול שלך ? כמה אהבה אל מי את מתקשרת הכי הרבה? לא יודעת ישלך מצלמה בפלאפון? ללא MP3 ? יש לי MP4

../images/Emo15.gifעונה ליפשששששלי . 3>

מה את אוהבת?.. שוקו או נס? שוקו . [[: סוכריית מנטה או תות? תות >> רותע . D= ירוק או כתום? ירווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווק !!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . xD אחות או אח? אחות . מחשב או טלויזיה? גם וגם . P= MP3 או MP4 ? אמ פי 4 קומונה או פורום? פורום . P; סקעת או מויאל? סקעעעעעעעעעעעעעעעעעת .
[ אוי למי שרושמת אחרת חיחי
] כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד . פרחים או לבבות? לבבות שרשרת או צמיד? גם וגם . :][: קריסטל או יהלום? אמממ יהלום ?! D; חתול או כלב.? כלבב . P= שזיף או בננה? שזיףףףף ! בננה ? בע . |: אבטיח או מלון? אבטיח . [[: לימודים או הברזות? הברזוווות חעחע . D; חופש או נופש? נופש - זה גם חופש ... אז נופש . [[: "תעודת זהות": שם: מיכל
סקעת
גיל: 14 ושבע חודשים ו - 19 יום בערך . P; כיתה: ט' . תחביב: מחשב , טלוויזיה . [: מי החברה הכי טובה שלך: מהפורום ? , נמממ כולןן . [[; מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים? יס אבל הוט .D= יס זבלים אבל יותר שווה יס , והוט פחות זבלים . D; אייסי או מסן? אייסי . 8D שין או שוקס? שין . טלויזיה או מחשב? לא הייתה השאלה הזאת ? ,
>> גם וגם . [[: ספר או מחברת? לא זה ולא זה . xP חלבי או בשרי או בכלל פרווה? חלבבבבבבי !
חצאית ג'ינס או חצאית חלקה? תלוי... מה שיותר יפה . P; מכנס ג'ינס או רגיל? גם תלוי . [[; יסודי או תיכון או אוניברסיטה? יסססססססודי ברוררר ! D; מורים או מורות? נממ תלוי . P= ביסלי או במבה? תללללוי חעחע . xD מונית או מכונית? מכונית . אוטובוס או טראנזיט? אוטובוס . סופרלנד או לונה-פארק? סופרלנד . :] גיים בויז או גיימבויז ? גיים בויז . מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום? טיססה ! טיסה במטוס או שייט באונייה? גם וגם . [; רופא או רופאה? רופאה . P= לבן או שחור? לבן .. כלב או חתול? זה לא היה כבבר ?!
>> כלב .
גבינה או ביצה? ביצה . לעשות כלים או לראות טלויזיה? חח זה לא ברררררררור ?! לעשות כליםםם !! חיחי סתםם ברור שטלוויזיה . להתכתב או לראות סרט? סררררט - אבל יפה . :][: פירות או ירקות? פירות . איזה פלאפון ישלך ? אממ האמת היא שאני לא יודעת מה שמו בישראל !! אבל הוא של אורנג' . [[: איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ? של כללללב מה זה מתתתוק , פעם היה של הררררראל .
מה הצילצול שלך ? אממ תלוי באיזה מצב הפלא' .. D= אל מי את מתקשרת הכי הרבה? חברות . D: ישלך מצלמה בפלאפון? כןן . :][: MP3 ?
דה ליברמן . P; ------------------------------------------------------------------------------------------ בקשר לחפירה שלמעלה למעלה ... D; האמת שאת צודקת במאה אחוז !! ואינלי כבר מה לומר , את כל מה שהיה לי אמרתי בשירשורים של הריבים .. |:

../images/Emo15.gifחחחחחחח . ../images/Emo6.gif

בשושו , D= לא לספר לאפ'חד . D:D:D:
ולא לדבר בשירשור ... אל תגיבי לי . P= אוהבת אותתתתתתתתתתך חיימשלי .

lililulu

New member
עונה+כמה מילים...

בלי חפירות ובלי דיבורים מיותרים, מצדי דף חדש, אבל לדעתי זה לא הוגן להתחיל דף חדש ולהגיד "כן אבל הריב שלי עם ספיר לא נשכח ולא חלק מהדף החדש" כי זה לא דף חדש...אבל אני לא יכנס לזה כי לא יודעת מה היה בינכם...ואולי באמת עדיף שזה ישאר ככה מאשר שתריבו כל 5 דקות...בקיצור אני איתך ברוב הדברים שכתבת:] מה את אוהבת?.. שוקו או נס? נס סוכריית מנטה או תות? מנטה ירוק או כתום? כתום אחות או אח? אח מחשב או טלויזיה? מחשב MP3 או MP4 ? לא אכפת לי קומונה או פורום? פורום סקעת או מויאל? סקעת כוכב נולד או נולד לרקוד? כוכב נולד פרחים או לבבות? לאדעת
שרשרת או צמיד? צמיד קריסטל או יהלום? לאדעת
חתול או כלב.? כלב שזיף או בננה? בננה אבטיח או מלון? אבטיח לימודים או הברזות? הברזות חופש או נופש? חופש "תעודת זהות": שם: עמית גיל: 14 והרבהD: כיתה: ט' תחביב: לאדעת מי החברה הכי טובה שלך: אין אחת, חברים זה חברים ולא מודדים אותם מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים? יס אייסי או מסן? מסן שין או שוקס? שוקס טלויזיה או מחשב? מחשב ספר או מחברת? מחברת חלבי או בשרי או בכלל פרווה? הכלD: חצאית ג'ינס או חצאית חלקה? מממ...חלקה מכנס ג'ינס או רגיל? ג'ינס יסודי או תיכון או אוניברסיטה? תיכון מורים או מורות? מורים ביסלי או במבה? ביסלי מונית או מכונית? מכונית אוטובוס או טראנזיט? אוטובוס סופרלנד או לונה-פארק? לונה פארק גיים בויז או גיימבויז? גיים בויז מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום? חחחח זה מהשוקסD: טיסה לחול טיסה במטוס או שייט באונייה? טיסה במטוס רופא או רופאה? תלוי למהD: לבן או שחור? לבן כלב או חתול? כלב גבינה או ביצה? גבינה לעשות כלים או לראות טלויזיה? מה הדאלה בכלל? חחחח לראות טלוויזיה להתכתב או לראות סרט? להתכתב בסרטD: פירות או ירקות? ירקות איזה פלאפון ישלך ? נוקיה כזהD: איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ? של מישהו :) מה הצילצול שלך ? יום יפה של סינרגיה אל מי את מתקשרת הכי הרבה? לאמא כי זה שיחות חינםD: סתם לאדעת ישלך מצלמה בפלאפון? כן MP3 ? לא

עונה לנופרוש=]

אני חושבת שאת בהחלט צודקת נופר! אני לא מעודכנת בריבים וכעסים והכל ואני גם לא מעוניינת,תודה. אם לפתוח דף זה לשכוח מריבות והכל אני מסכימה בהחלט וכולן אם העירו להן בפורום שתקח לצומת ליבה. חוצמזה אסור לקלל בפורום זה אחד מהחוקים שפה וכדי למנוע מריבות צריך לשמוע לחוקים![פיי איזה חפירה דפקתי =O] --------------------------------------------------------------------- מה את אוהבת?.. שוקו או נס?שוקו-שוקולד שליטה! סוכריית מנטה או תות?מנטה-ריח טוב בפה=] ירוק או כתום?ירוק אחות או אח? אאני אוהבת את שניהם=] מחשב או טלויזיה?מחשב:p MP3 או MP4 ? MP קומונה או פורום?פורום סקעת או מויאל?סקעתת!! כוכב נולד או נולד לרקוד?לרקוד פרחים או לבבות?פרחים=] שרשרת או צמיד?שרשרת=]צמידים תמיד גדולים עליי=/ קריסטל או יהלום?אה.. חתול או כלב.?כלבבבבבבבבב שזיף או בננה?שזיף אבטיח או מלון?מלון-בשתי ההברות! לימודים או הברזות?לא דעת נראלי הברזות למרות שבחיים שלי לא הברזתי אני אסתבך עד מעל הראש אם אני רק יאחר לשיעור חופש או נופש?נופשש "תעודת זהות": שם:הדר בוטבול:p גיל:12 ו..5 חודשים כיתה:ו'2 ה-עלובה תחביב:לצייר? מי החברה הכי טובה שלך:מהפורום אני אוהבת את כולן 3> מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים?הוט=] אייסי או מסן?אייסי=] שין או שוקס?שין=]תגיבו634726 טלויזיה או מחשב?מחשב ספר או מחברת?מחברת חלבי או בשרי או בכלל פרווה?פרווה חצאית ג'ינס או חצאית חלקה?ג'ינס מכנס ג'ינס או רגיל?ג'ינס יסודי או תיכון או אוניברסיטה?אהה .. מורים או מורות? ביסלי או במבה?אין אין אין כמו במבה-של אסםXD מונית או מכונית?מכונית אוטובוס או טראנזיט?אוטובוס..מזה טראנזיט?! סופרלנד או לונה-פארק?סופר מרקט.. סתם סופרלנד גיים בויז או גיימבויז?גיימבויז.. זה באמת מצ'נה? מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום?חו"ל טיסה במטוס או שייט באונייה?טיסה-יש לי מחלת ים רופא או רופאה?רופאה לבן או שחור?שחור כלב או חתול?כלב-לא שאלת כבר? גבינה או ביצה? גבינהנה לעשות כלים או לראות טלויזיה?אייככ טלוויזיההה להתכתב או לראות סרט?סרט=] פירות או ירקות?פירות. ולא סתם פירות-פירות הדר! איזה פלאפון ישלך ?אורנג' איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ?אממ של אדם שכתוב עליו my king אני מחליפה אבל הרבה לשלי.. מה הצילצול שלך ? כמה אהבה מנגינה-לחברות, סמאק דאט- לחברים, כמה אהבה מילים למשפחה ואשמור את ליבי מילים למי שלא ברשימה אל מי את מתקשרת הכי הרבה?אמא חסמו לי=[ ישלך מצלמה בפלאפון?חיובי MP3 ? שלילי

../images/Emo210.gifעונה לחיים היפים שלי 3>../images/Emo210.gif

שוקו או נס? שוקו [: סוכריית מנטה או תות? תות ירוק או כתום? ירוק אחות או אח? לא זה ולא זה אבל מעדיפה אחות =P מחשב או טלויזיה? מחשב MP3 או MP4 ? אמ-פי 4 קומונה או פורום? פורום סקעת או מויאל? סקעת 3> כוכב נולד או נולד לרקוד? גם וגם P: פרחים או לבבות? גם וגם שרשרת או צמיד? גם וגם קריסטל או יהלום? יהלום חתול או כלב.? כלב שזיף או בננה? בננה אבטיח או מלון? אבטיח לימודים או הברזות? ברור שהברזות חופש או נופש? נופש P: "תעודת זהות": שם: אוראל P: גיל: 13 בדרך..
כיתה: ז' תחביב: מחשב
מי החברה הכי טובה שלך: מהפורום?! כולןן חברות?! מממש לללאאאאאא !! הן אחיות
מה יותר טוב? מה יותר טוב באמת?
הוט או יס או בכלל כבלים? יס אייסי או מסן? אייסי שין או שוקס? שין טלויזיה או מחשב? מחשב ספר או מחברת? לא זה ולא זה / : חלבי או בשרי או בכלל פרווה? חלבי חצאית ג'ינס או חצאית חלקה? תלוי ... אם הגינס יפה .. אם החלקה יפה.. יותר ג'ינס P: מכנס ג'ינס או רגיל? ג'ינס מהממם יסודי או תיכון או אוניברסיטה? חטיבת ביניים
מורים או מורות? לא זה ולא זה / : ביסלי או במבה? ביסלי ברביקיו
מונית או מכונית? מכונית אוטובוס או טראנזיט? ענא עארף סופרלנד או לונה-פארק? סופרלנד לא הייתי בלונה פארק גיים בויז או גיימבויז? גיים בויז יותר יפה 3> במילא הם אותו דבר ואותה משמעות
מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום? גם וגם טיסה במטוס או שייט באונייה? שייט רופא או רופאה? רופאה לבן או שחור? שחור [יותר מרזה :p בבגדים
] כלב או חתול? כלב גבינה או ביצה? גבינה לעשות כלים או לראות טלויזיה? ברור שלראות טלויזיה ! להתכתב או לראות סרט? להתכתב פירות או ירקות? פירות איזה פלאפון ישלך ? של מוטורולה.. אחד מעפן XD איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ? שלי
מה הצילצול שלך ? "בריחה" חחחחח של הפלאפון .. אל מי את מתקשרת הכי הרבה? אינלי שיחות... ההורים חסמו :(( ישלך מצלמה בפלאפון? בארור MP3 ? כן אבל אני לא שומעת בו :D נופרי?! אני מאוהבת בך 33>

../images/Emo210.gifתיקון

"מי החברה הכי טובה שלך: מהפורום?! כולןן חברות?! מממש לללאאאאאא !!" מי החברה הכי טובה שלך: מהפורום?! חברות ** ? ממממממשש לללללאאא !! הן אחיות |מאוהב |
סורי על הטעות

../images/Emo110.gifעונה +נופר?????

איאיאי את אומרת דף חדשש ותראי מה את כותבתת כאילו כאליו אני לא יודעתת שאת עושה את זה בכוונה לעקוץ אותי כאילו אני לא יודעתתתתצ אמרנו שאנחנו לא מדברות נכון???אז למה את חיבת לכתוב את זה בוכל הודעה שניה בפרוום אה????יאלה כולם הבנווווווווווו אוחח=\\\\\\\\\ ואני כבר לא הורסת תרדי מהענין הזהה אולי את זאת שהורסתתתתתתתתתתת שמעת????עכשיו כול שניה תגידיי לי את זה???למה שאני יהרוס???=\\\\\\יאלה יאלהההההה את בכוונה עושה את זההההה טוב עזבי יאלה אין לי כוח בשבילךךךךךך אני את שלי אמרתיי חבל עם תגיביי לי לך יהרס השרשוררררר!שלא תגידיי שאני הרסתי אותו אחריזה טוב?????זהו ! מה את אוהבת?.. שוקו או נס?שוקו סוכריית מנטה או תות?תות ירוק או כתום?כתום אחות או אח?אחות מחשב או טלויזיה?מחשבבבבב MP3 או MP4 ?אמפי 4 קומונה או פורום?פורום סקעת או מויאל?סקעתתת כוכב נולד או נולד לרקוד?כוכב נולד פרחים או לבבות?לבבות שרשרת או צמיד?צמיד קריסטל או יהלום?יהלום חתול או כלב.?כלב שזיף או בננה?שזיף אבטיח או מלון?אבטיח לימודים או הברזות?תלוייי חופש או נופש?נופש "תעודת זהות": שם:ספיר גיל:15ו.... כיתה:ט' תחביב:מחשבבבב מי החברה הכי טובה שלך:ירדן דילב שחף לינויהה ועווודדדדד הרבההההההה בנות ! מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים?יס אייסי או מסן?איסי שין או שוקס?שין טלויזיה או מחשב?מחשב ספר או מחברת?ספר חלבי או בשרי או בכלל פרווה?פרווה חצאית ג'ינס או חצאית חלקה?ג'ינס מכנס ג'ינס או רגיל?ג'ינס יסודי או תיכון או אוניברסיטה?תיכון מורים או מורות?תלוייי ביסלי או במבה?במבה מונית או מכונית?מכונית אוטובוס או טראנזיט?אוטובוס סופרלנד או לונה-פארק?סופרלנד גיים בויז או גיימבויז?גיימבויז מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום?מממ לא ידועת בחירה קשהXD טיסה במטוס או שייט באונייה?שיט באוניה! רופא או רופאה?לאדעת=\ לבן או שחור?שחור כלב או חתול?כלבבבב גבינה או ביצה?גבינה לעשות כלים או לראות טלויזיה?טלויזיה להתכתב או לראות סרט?להתכתב פירות או ירקות?פירות איזה פלאפון ישלך ?של חברת פלאפון! איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ?תמונה יפה כזאת! מה הצילצול שלך ?"את הכי יפה בעולם מלכת היופי שלי"XD אל מי את מתקשרת הכי הרבה?אמממ חברותתתתתתתתת ישלך מצלמה בפלאפון?כה MP3 ?לע

../images/Emo175.gif../images/Emo170.gif../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif../images/Emo3.gifאחמ.

מה את אוהבת?.. שוקו או נס? שוקו סוכריית מנטה או תות? תות ירוק או כתום? כתום.< : אחות או אח? אחות.P: מחשב או טלויזיה? מחשב. MP3 או MP4 ? אם פי 3 P ; קומונה או פורום? פורום. סקעת או מויאל? אף אחד.S: כוכב נולד או נולד לרקוד? נולד לרקוד.P: פרחים או לבבות? לבבות חח D: שרשרת או צמיד? צמיד. קריסטל או יהלום? יהלום.P; חתול או כלב.? כלב.!P: שזיף או בננה? בננה. אבטיח או מלון? אבטיח. לימודים או הברזות? תלוי.P; חופש או נופש? חופש!!!!!!!! P: "תעודת זהות": שם: רותם. גיל: 15 וחודשיים. כיתה: ט'..גם עם המס' ?..אז 7.XP תחביב: לרקוד.P: מי החברה הכי טובה שלך: דורין !!! וגם לין,ירדן,זוהר שירה ונעמה.D: קשה לבחור אחת.>> מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים? ייייייייס. אייסי או מסן? אייסי שין או שוקס? שין חע P: טלויזיה או מחשב? מחשב. ספר או מחברת? ספרP; חלבי או בשרי או בכלל פרווה? בשרי חהחה.P; חצאית ג'ינס או חצאית חלקה? חלקה. מכנס ג'ינס או רגיל? ג'ינס. יסודי או תיכון או אוניברסיטה? תיכון ! מורים או מורות? מורות ביסלי או במבה? ביסלי.XP גם במבה.. מונית או מכונית? מכונית.P; אוטובוס או טראנזיט? אוטובוס. סופרלנד או לונה-פארק? סופרלנד,ברור!P: גיים בויז או גיימבויז? גיים..P;;;; מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום? טיסה. טיסה במטוס או שייט באונייה? טיסה. רופא או רופאה? רופאה לבן או שחור? שחור.P: כלב או חתול? כלב. גבינה או ביצה? גבינה. לעשות כלים או לראות טלויזיה? טלוויזיה. להתכתב או לראות סרט? סרט.גם להתכתב.P; פירות או ירקות? פירותP: איזה פלאפון ישלך ? עזבו,פאדיחה.X ; איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ? האולסטאר שלי חח מה הצילצול שלך ? של נינה.. אל מי את מתקשרת הכי הרבה? דוווריק.3 > ישלך מצלמה בפלאפון? כן חה MP3 ? אהאהא.P;

../images/Emo108.gifעונה לנסיכה היפה שלי!!

נופר?את ממש צודקת...אבל כל פעם אנחנו פותחות דף חדש ושוב יש מריבות ושוב דף חדש ושוב מריבות...אבל אני מקווה שבדף החדש הזה שפתחנו עכשיו לא יהיה מריבות....ממש מקווה... ------------------------------------------------------------------------------------------------ עכשיו אני עונה על השאלון: מה את אוהבת?.. שוקו או נס?גם וגם...אבל הכי הכי?שוקו חח... סוכריית מנטה או תות?תותת ירוק או כתום?איכככ שתי הצבעים האלה מגעילים אותייייי.. אחות או אח?אחות... מחשב או טלויזיה?מחשב.. MP3 או MP4? MP4 קומונה או פורום?פורום..:] סקעת או מויאל?לא הוא ולא הואא חחחחחחחחח... כוכב נולד או נולד לרקוד?לא זה ולא זה...אני לא מסתכלת לא את כוכב נולד ולא את נולד לרקוד חח.. פרחים או לבבות?לבבות.. שרשרת או צמיד?צמידד.. קריסטל או יהלום?יהלוםם.. חתול או כלב.?חתוללללללללל שזיף או בננה?בננה.. אבטיח או מלון?אבטיחח איככ שונאת מלון.. לימודים או הברזות?הברזות חח...אבל לימודים זה חשובב... חופש או נופש?חופשש.. "תעודת זהות": שם:מריה. גיל:13 וחצי. כיתה:ז'6 חחח.. תחביב:לרוקד לשיר ולהיות פה בפורום...
מי החברה הכי טובה שלך:
כולןןן!!!!!
מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים?יססס... אייסי או מסן?אייסי שין או שוקס?שין.. טלויזיה או מחשב?מחשב.. ספר או מחברת?מחברת.. חלבי או בשרי או בכלל פרווה?פרווה.. חצאית ג'ינס או חצאית חלקה?שניהם...
מכנס ג'ינס או רגיל?ג'ינס. יסודי או תיכון או אוניברסיטה?אוניברסיטה הכי טוב:)ככה אחרי זה מסיימים בכלל את כ-ל הלימודים חחחחח.. מורים או מורות?מורות.. ביסלי או במבה?מממ...ביסלי.. מונית או מכונית?מכונית.. אוטובוס או טראנזיט?אממ..אני לא יודעת מה זה טראנזיט חח אז אני לא עונה.. סופרלנד או לונה-פארק?סופרלנד (כי לא היתי בלונה פארק...) גיים בויז או גיימבויז?גיים בויז.. מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום?טיסה לחול.. טיסה במטוס או שייט באונייה?שניהם מפחידים כי מטוס יכול להתרסק ואונייה יכולה לטבוע אז לא יודעת.. רופא או רופאה?רופאה.. לבן או שחור?לא יודעת.. כלב או חתול?חתול.. גבינה או ביצה?ביצה... לעשות כלים או לראות טלויזיה?חחחח איזו שאלהה חחחחחחחחח
ברור שלראות טלויזיה.. להתכתב או לראות סרט?להתכתב.. פירות או ירקות?פירות.. איזה פלאפון ישלך ?ממ....orenge איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ?ש-ר-ו-ן... מה הצילצול שלך ?כמה אהבה.. אל מי את מתקשרת הכי הרבה?לא יודעת..אמא שלי.. ישלך מצלמה בפלאפון?כן.. MP3 ?כן.... מריה סנדלר.

../images/Emo103.gifעונה לנסיכה שלי 3>

מה את אוהבת?.. בקשר למה שכתבת, את ממש צודקת. כל מילה שלך זהב, ביידוק כמוך מלכה שלי 3> אין לי עוד מה להוסיף כי הכל נכון. שוקו או נס? נס סוכריית מנטה או תות? תות ירוק או כתום? ירוק אחות או אח? אחות כוסית
מחשב או טלויזיה? מחשב MP3 או MP4 ? שניהם. קומונה או פורום? פורום סקעת או מויאל? סקעת כוכב נולד או נולד לרקוד? נולד לרקוד פרחים או לבבות? לבבות שרשרת או צמיד? שתיהם קריסטל או יהלום? יהלום חתול או כלב.? חתול שזיף או בננה? שזיף אבטיח או מלון? אבטיח לימודים או הברזות? הברזות חופש או נופש? נופש בחופש
"תעודת זהות": שם: פלורין יוסף :] גיל: 12 כיתה: ו' תחביב: מחשב :] מי החברה הכי טובה שלך: נופר ושלי
מה יותר טוב? הוט או יס או בכלל כבלים? הוט אייסי או מסן? מסן שין או שוקס? שוקס טלויזיה או מחשב? מחשב ספר או מחברת? מחברת חלבי או בשרי או בכלל פרווה? חלבי חצאית ג'ינס או חצאית חלקה? ג'ינס מכנס ג'ינס או רגיל? ג'ינס יסודי או תיכון או אוניברסיטה? יסודי מורים או מורות? מורים כוסונים
ביסלי או במבה? במבה
מונית או מכונית? מכונית אוטובוס או טראנזיט? אוטובוס סופרלנד או לונה-פארק? סופרלנד גיים בויז או גיימבויז? גיים בויז מה תעדיפי יותר: טיסה לחול או טבעת יהלום? טבעת יהלום. טיסה במטוס או שייט באונייה? טיסה במטוס רופא או רופאה? רופאה לבן או שחור? שחור שליטעע כלב או חתול? חתול גבינה או ביצה? גבינה לעשות כלים או לראות טלויזיה? לראות טלוויזיה להתכתב או לראות סרט? להתכתב פירות או ירקות? פירות איזה פלאפון ישלך ? סוני אריקסון, הדק האדום הזה, מכוער. איזה תמונת מסך ישלך בפלאפון ? אני ואדם נשיקה
מה הצילצול שלך ? אל תגידי לי אל מי את מתקשרת הכי הרבה? טל ואמא ישלך מצלמה בפלאפון? בארור MP3 ? בארורר

למעלה