צמיחה

vered 37

New member
../images/Emo20.gif צמיחה

להתעורר כל בוקר להביט במראה ולגלות שאת... לבד בכוחות עצמך מחוזקת מתחזקת ומחזקת מאמינה בעצמך עם תקווה גדולה לצד הייאוש עם אופטימיות לצד הפאסימיות עם חוזק לצד החולשה עם שמחה לצד העצבות עם הרצון העז ..לשרוד להצליח להיות אמא , אשה , נשית נחשקת נאהבת... להתמודד עם מערבולת החיים לטעום נתח ועוד נתח ערבוב של טעמים מתוקים , חמוצים , חריפים ומרים .... ומתוך כל הערבובייה לגלות שיש טעם מיוחד שאת מאד אוהבת טעם שרקמת בעצמך ולהשאר איתו עם טעם של עוד . לא לוותר על הטעם וגם אם לא חשים אותו לפעמים לא להתייאש לדמיין את הטעם לחזק אותו .. כמו צמח שזקוק למים , לאור ולחיים.

יערית

New member
בדיוק ../images/Emo25.gif

כמו שצמח זקוק למים ושמש בכדי לצמוח,אבל ממש בדיוק!!!

נוגע בך

New member
לא לוותר ../images/Emo25.gif

בנייה אינה דבר קל ליטוף דרקונים מבט שיחה כאב דמעה חיבוק בניה היא עשייה של ממש מצמיחה וכואבת מגדילה וחופרת מעיפה לשמיים ומנחיתה לאדמה מקפיאה נימים ומחממת לבבות יש דרך ומשמעות הדרך אינה נופלת מהתוצאה התהליך הוא הבונה השלם בסוף הוא רק התוצאה ובתהליך אנו פוצעים אנו נפצעים אנו צומחים אנו משרטטים את שבילי חיינו את עצמנו את נשמתנו את ילדנו ואת ביתנו עוצמת חויית הבניה היא מהות החיים ולחיות פירושו להרגיש להבין לחוות לאהוב

jane34

New member
את צומחת הכיוון הנכון

שתמיד תצמחי ותשמחי שתמיד הדמות שנשקפת מולך במראה תהיה אהובה עליך(גם אם הג'ינס לא יושב עליך כמו פעם) שכשתהיי לבד תמיד תאהבי את עצמך עם כל הדמויות שאת סוחבת את האמא שבך האמהבת החברה הבת השכנה האשה בעיקר את!!!!!!!!!!!!!1 שתטעמי תמיד את החיים הטובים והמתוקים וכל שאר הטעמים אסור להתייאש שיהיה לך בהצלחה את את ענק של החיים! ותזכרי שאת תמיד כמו עץ ושיח ונבט וזרע ופרי מתוק ודודבן תלוי איך תבחרי להיות לך!!!!!

G a v ® i e L

New member
זה את שם ? בגוף השלישי..

מצבך טוב, את צומחת, תמשיכי לגדול, אבל לא פראי מידי, קצת יותר מרוסן, ושמש ומים, הלוואי שתמיד יהיו מנת חלקך, וגם זיבול טוב צריך, אז גם אם קצת מחרבנים עלייך לפעמים, קבלי באהבה. גבריאל,

maof

New member
קצת שונה ../images/Emo13.gif אבל מחזק את ידיך../images/Emo39.gif

לאחר הסערה מגיעה השלווה לעולם אל תגידי אף פעם........ רק על עצמי לספר ידעתי...... לעצמי אמרתי לא רוצה בת זוג בחיי לא מוכן לתת לאף אחד להתקרב אלי יותר מידי קרוב לא רוצה להיפתח בפני אף אחד לא נותן לאף אחד את הסיכוי הקטן ביותר לפגוע בי לא רוצה לתמוך באף אחד לא מעניין אותי מאף אחד רק מעצמי......... ועוד הרבה לא...לא....לא..... כן אני חושב שהפחד......קצת בלבל אותי הרצון לומר לכולם רק אני נחשב.....ורק אני חשוב...... קצת היה יותר מידי אובססיבי להוכיח לכולם שאני מסוגל ויכול הכל לבד...... האגו שדיבר בטונים גבוהים....... אני לא צריך אף אחד לצידי!!! אני לא חושב שהדברים צריכים לצאת מפרופורציה....לכאן או.... לשם..... קיצוניות לא טובה בשום צורה ...... להעמיד כמטרה למצוא בן זוג בכל מצב .......... לברוח מבן זוג......כדי שלא יגידו שאני מחפש....... אני מאמין בגורל ושדברים צריכים להגיע הם יגיעו...... אני חושב שלכל דבר בחיים יש סיבה ואנחנו צריכים לעבור דבר מסוים כדי להגיע לדבר הבא לפעמים מי שלא היה שם........ לא יודע להעריך את הטוב לא קלה היא לא קלה הדרך..... אבל קל יותר לפחד בשתיים קל יותר לשתף את האדם שקרוב מעוף

ל י M ו ר

New member
לא לוותר../images/Emo39.gif

כתבת כל כך מקסים ובטוחה שלא מעט אימהות מזדהות עם המילים שלך

noali

New member
לצמוח

מתוך קושי לגדול להתעצם ולהיות פשוט להיות לטעום להתמזג לחיות מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב

למעלה