ערב נעים,שאלה לי ואשמח באם מישהו..

זריחה 2

New member
../images/Emo20.gif ערב נעים,שאלה לי ואשמח באם מישהו..

ידע לתת לי מענה... וועדה שמתכנסת בבית חולים מחליטה לשחרר חולה שאושפז בכפייה, לאחר חצי שעה החולה מחליט שהוא מעוניין להמשיך להתאשפז ולקבל עזרה, מחתימים אותו על טופס מסויים,טופס הסכמה, הוא נשאר לאשפוז... שאלתי היא ,על מה בעצם החולה חותם? האם יתכן מצב שמחר הוא יחליט שברצונו להשתחרר ואז...משחררים? או שעצם חתימתו היא על זמן אישפוז מסויים.... מודה על תשובה.

א ו ס ו ש

New member
היי זריחה

לפי מה שאני יודעת זה שהוא חותם שהוא מסכים לטיפול שלהם ולאישפוז והוא ישתף פעולה, במידה והוא מחליט לשחרר את עצמו זה תלוי ברופא המטפל הוא ידון לאותו הרגע מה מצב החולה. לא משחררים חולה שנתון בסיכון עצמי או בסיכון לסביבה, במידה והוא כן נתון לסיכון כל שהוא ורוצה בכל זאת להשתחרר יכפו על אישפוז כפוי. זה מה שאני יודעת אבל תבדקי עוד אצל אחרים, בושבושונית בטח יודעת יותר מממני, תחכי היא בטח תגיב לך על הודעתך. בהצלחה חמודה.

ד קובי

New member
זריחה יקרה ../images/Emo141.gif

כאשר חולה מאושפז בכפיה זאת אומרת שמצבו הנפשי סוער והוא אינו מודע לפעמים לנעשה סביבו. הצוות הרפואי תפקידו להביא אותו עד כמה שאפשר למצב של איזון, ומרגע שהצוות המטפל השתכנע כי החולה במצב מאוזן הם משחררים. טופס ההסכמה שהחולה חותם עליו במודע הוא בעצם טופס שהוא מסכים לקבל טיפול מאותו מוסד וישתף עם הצוות המטפל פעולה. מרגע שהחולה חותם על טופס האשפוז הוא לא יכול לבוא ולדרוש את שחרורו באופן עצמאי אם הצוות המטפל סבור שאין מקום לשחרר אותו, משמעו הצוות המטפל הוא זה שיחליט על פי מצבו של החולה מתי לשחרר אותו. אין דבר שכזה חתימה על זמן אישפוז מסויים, אלא הכל נמדד לפי מצבו של החולה ולשיקול הצוות המטפל.

זריחה 2

New member
אוסוש,קובי תודה לשניכם

עכשיו, השכלתי מעט...והתמונה קצת יותר ברורה לי.... היום,כאב מאד, וועדה רפואית,עורכת דין,ועוד עורכת דין,ופסכיאטר ופסיכולוג ורופאת המחלקה.. ילדה אחת יקרה,ואבא ואמא אדומי עיניים... דיבורים וויכוחים,אלה אומרים.." לשחרר",ומנגד, יש את המתנגדים... 10 דקות לאחר הישיבה נפלה ההכרעה........משוחררת. 10 דקות לאחר מכן היא אומרת..".אני צריכה עזרה,אני רוצה להשאר..לקבל תרופות" היא חותמת,ונשארת לאישפוז. את המשפט הזה היא לא אמרה מהיום שחלתה... היה קשה,אבל שוב.. יש בנו תקווה.

ד קובי

New member
זריחה יקירתי לא לאבד את האמונה והתקווה

מאחל לילדה בריאות ולכם את הכח להתמודד... כמובן אנחנו כאן איתך...

hydrophonic

New member
תיקון

מרגע שחולה חתם על אישפוז מרצון הוא יכול להחליט בכל רגע נתון שהוא רוצה להשתחרר וחייבים לשחררו אלא אם כן כפי שכבר צויין נשקפת לדעת הצוות סכנה לחייו או סכנה לסובבים אותו ואז מוציאים צו אישפוז כפוי

זריחה 2

New member
../images/Emo20.gif תודה...

בוועדה אתמול קבלתי רושם, שמתוך הצוות יש את הרצון לאישפוז,הרופאה אמרה כי ברגע שתשוחרר היא שוב תתגלגל לרחוב,ותהווה סיכון לעצמה...היא טענה כי היא צריכה להסתגל תקופת מה לטיפול התרופתי,וזה יעזור לה להגיע לתובנה כי היא חייבת בתרופות,הרופאה היתה אמפטית ומבינה, הבוקר בתי צילצלה והודיעה לי באושר כי אישרו לה ביקורים בחצר בליווי אחד ההורים,סיפרה לי כי היא מקבלת זריקה וכדור קלונקס ומרגישה מצויין,אין כל תופאות לוואי.... "רק אל תשכחו לבוא,אני יכולה לצאת לשמש" איך אפשר לשכוח?.............

למעלה