סקר

../images/Emo20.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

חח.. עוד לא השתמשתי אף פעם באייקון הזה
אבל הוא חביב ביותר אני חייבת לציין חח..!! אז ככה עוד שבוע התחיל ועוד סקר אני כותבת לכם.. שהדיסק של שירי יצא ((בעזרת השם!!!)) תקנו אותו
1.אממ.. לא אני אוהבת אותה והכל אבל אני לא אקנה! 2. אממ.. לא! צרבתי כבר ממזמן יש לי את כל השירים שלה אז למה לי לקנות את הדיסק? 3.כן אני אקנה!!! וואי אבל שיצא כבר!!! 4.אם אני אקנה?? חח.. אני אקנה 5 דיסקים!

זוננפלד

New member
עונההה

4.אם אני אקנה?? חח.. אני אקנה 5 דיסקים! ושוב... את באמת מאוד מאוד מפעילה את הפורום, אבל אי אפשר לעשות כל 2 שניות משחק חדש... מה שאני מציעה לך זה, שכל יומים תעשי משחק אחר, וככה זה יהיה הכי טוב... סליחה מכל הלב אם נעלבת!!!

חח.. לא נעלבתי!!!

ואת צודקת ב-1000000000000000% באמת אז בססססססדר אני אקח את זה איתי ואני אעשה מה שאמרת לי..!!! אבל בנתיים תענו!!! חח.. מה את משוגעת את תקני באמת 5...??? כאילו 5 דיסקים של אותו דיסק שלה???

זוננפלד

New member
חחחחחחחחח

תשמעי התכוונתי להערצה שלי אליה.... אני אקנה דיסק אחד כאילו דה...

חחח..

סבבה את מעריצה של שירי אבל לא הגזמת קצת מה תעשי עם 4 דיסקים שיש בהם את אותם שירים.. עם את כ"כ רוצה לעזור לשירי מבחינה כלכלית.. אז תקני לחברות שלך דיסקים שלה ליומולדת מה יעזרו לך 4 דיסקם עם אותם השירים?

dovratl120

New member
../images/Emo70.gif3../images/Emo70.gif

אבל בטח אני אחרוש עליו ואז הוא יהרס אז יש מצב ל-4 חח....סתם..

במהלך מפתיע במיוחד ובאופן לא צפוי..

+
אני בוחרת ב.... 3.כן אני אקנה!!! וואי אבל שיצא כבר!!!

Avichai Dei

New member
אורוש .. כנסי נצל"ש../images/Emo27.gif

למה את לא שולחת לי מסרים יותר
נעלבת ממשהו שאמרת לי? אני רוצה פירוט ענקק למה שאת רוצהה.. לאתרים שלך . הכל במסרים מצידי שזה יהיה מיליארד לוגו,חתימות,באנרים,גלייטרים מה שבא לך!

למעלה