סקר סאקורה קטן~

ThE uVa

New member
נייי../images/Emo60.gif

דמות אהובה בסאקורה + למה?: טומויו-אני פשוט אוהבת אותה. דמות שנואה בסאקורה + למה?: אין זוג אהוב בסאקורה + למה?: טויה ויוקיוטו^-^ צריך הסבר? קלף אהוב: לודעת קארו- "דובי קטן ומעפן" או יצור חמוד ושולט?: די באמצע לאיזה דמות (משנית כמובן) אתם חושבים שמגיעה תוכנית משלה?: טומויו^-^ אם יצא הסרט של סאקורה בארץ (בדיבוב כמובן), האם תלכו לראות אותו?:כה אם הייתם יכולים לעשות קרוס-אובר של עוד סדרת אנימה עם סאקורה (נגיד להכניס דמויות מסדרת אנימה אחרת לסאקורה), איזה סדרה זו הייתה? איזה דמויות? וכו': אני לא ממש מכירה עוד דמויות.. רק פוקימון.. דווקא היה יכול להיות מצחיק להכניס את מיסטי לתוך הסדרה :)

Konchi

New member
וואטאשי ^-^

*מושפע* דמות אהובה בסאקורה + למה?: סאקורה! אין עליהההההה!
דמות שנואה בסאקורה + למה?: לא שונא אף דמות ^^ זוג אהוב בסאקורה + למה?: סאקורה וליייי!
קלף אהוב: קלף הקרב קארו- "דובי קטן ומעפן" או יצור חמוד ושולט?: יצור חמוד ושולט! לאיזה דמות (משנית כמובן) אתם חושבים שמגיעה תוכנית משלה? טומויו. אם יצא הסרט של סאקורה בארץ (בדיבוב כמובן), האם תלכו לראות אותו?: בטחחח! הדיבוב מעולה! ^-^ אם הייתם יכולים לעשות קרוס-אובר של עוד סדרת אנימה עם סאקורה (נגיד להכניס דמויות מסדרת אנימה אחרת לסאקורה), איזה סדרה זו הייתה? איזה דמויות? וכו': לא צריך, סאקורה זאת סידרה אחלה ולא צריך לשנות בה כלום

SailoR VenuS

New member
תשובות שילי ^^

(חחחח הרגע סיפרתי לבת דודה שלי על יוקי וטויה והיא לא מאמינה לי חחחח...) דמות אהובה בסאקורה + למה?:סאקורה, כי היא פשוט מותקקק וגם טויה, כי הוא מושלם נקודה. דמות שנואה בסאקורה + למה?:יוקיטו. אתם בטח לא מבינים איך אפשר לשנוא אותו אבל הוא מעצבן אותי כי הוא נחמד מדיוהוא גנב לי את טויהההה
זוג אהוב בסאקורה + למה?:סאקורה ולי ^____^ קלף אהוב: קלף הרוח וקלף המראה, כי אני מזדהה איתו באהבה לטויה ^^; קארו- "דובי קטן ומעפן" או יצור חמוד ושולט?:יצור מעפן ושולט לאיזה דמות (משנית כמובן) אתם חושבים שמגיעה תוכנית משלה?:טויה כמובן!!!! אם יצא הסרט של סאקורה בארץ (בדיבוב כמובן), האם תלכו לראות אותו?:תלוי כמה טויה יהיה שם ^__^ אם הייתם יכולים לעשות קרוס-אובר של עוד סדרת אנימה עם סאקורה (נגיד להכניס דמויות מסדרת אנימה אחרת לסאקורה), איזה סדרה זו הייתה? איזה דמויות? וכו':הייתי שמה את טויה בכל סדרה וסדרה! גן עדן...

S m e l l y Cat

New member
בלהבלה!../images/Emo108.gif

דמות אהובה בסאקורה + למה?: טומויו. ככה
דמות שנואה בסאקורה + למה?: אין.
זוג אהוב בסאקורה + למה?: טויה ויוקיטו:] רקל בגלל שסאקורה וטומויו לא ממש זוג
קלף אהוב: קלף המראה בגלל שהוא חמוד. וקלף התעופה כי זה מגניב^-^ קארו- "דובי קטן ומעפן" או יצור חמוד ושולט?: יצור חמוד ושולט
לאיזה דמות (משנית כמובן) אתם חושבים שמגיעה תוכנית משלה?: טומויו. אם יצא הסרט של סאקורה בארץ (בדיבוב כמובן), האם תלכו לראות אותו?: אם יהיה עם מי
אם הייתם יכולים לעשות קרוס-אובר של עוד סדרת אנימה עם סאקורה (נגיד להכניס דמויות מסדרת אנימה אחרת לסאקורה), איזה סדרה זו הייתה? איזה דמויות? וכו': חברים. כי זאת התוכנית האהובה עליי
אבל אם ברצינות אז צבי הנינג'ה^____^;

nolee232

New member
עונה לסקר../images/Emo70.gif

שם:רותם דמות אהובה בסאקורה + למה?:יוקיטו כי הוא כזה חמוד עם קול מהמם וגם טויה מאותם סיבות דמות שנואה בסאקורה + למה?: מיילין כי היא לפעמים מעצבנת זוג אהוב בסאקורה + למה?: יוקיטו וטויה כי שניהם כ=ל=כ=ך חמודים קלף אהוב: רוח כי הציור יפה קארו- "דובי קטן ומעפן" או יצור חמוד ושולט?:יצור חמוד ושולט (גו קארו גו קארו) לאיזה דמות (משנית כמובן) אתם חושבים שמגיעה תוכנית משלה?:יוקי או טויה (מי פייב) אם יצא הסרט של סאקורה בארץ (בדיבוב כמובן), האם תלכו לראות אותו?:בטח(למרות שיש לי כבר את הסרטים במחשב אבל בקולנוע זה שווה יותר) אם הייתם יכולים לעשות קרוס-אובר של עוד סדרת אנימה עם סאקורה (נגיד להכניס דמויות מסדרת אנימה אחרת לסאקורה), איזה סדרה זו הייתה? איזה דמויות? וכו':הייתי מוסיפה את הבחור החמוד מ-X (צירפתי תמונה שלו)

star_female

New member
למה?

XD כדי שהוא יגנוב ליוקי את טויה? XDDD (מצטערת לירון, לא יכלתי להתאפק ^^;;; )

יייייאמייייייי ../images/Emo99.gif*מזילה ריר*

מי זה?! אני רוצה לראות ת'סידרה אני רוצה לראות ת'סידרה אני רוצה לראות ת'סידרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

star_female

New member
... ../images/Emo58.gif ל-X (זה הכרחי לכתוב

את זה בכלל? למישהו אכפת?) סובארו וסיישירו מ-X (כן, ככה קוראים לסדרה... לא מפתיע שממש קשה למצוא פנארט שלה, הא?) אם את רוצה למצוא פרקים זה X tv, ואל תראי את הסרט עד שאת מסיימת את הסדרה. הוא פשוט הרבה פחות... מהנה ככה. ^^;

Magma99

New member
התמונה הזאת !!!

פרק 16 ב-X הכי שולט
סובארווווו סיישירוווווווווו (זה נראה כאילו הם עומדים להתנשק חחחחחח)

h p g i r l

New member
עונה^^../images/Emo82.gif

דמות אהובה בסאקורה + למה?: שאורן לי!!! למה?- הוא כזה חמוד^^ דמות שנואה בסאקורה + למה?:לא יודעת, לא מכירה הרבה דמויות בינתיים זוג אהוב בסאקורה + למה?:טויה ויוקיטו, הם חמודים ביחד ומצחיקים נורא קלף אהוב:לא יודעת, זו התלבטות קשה... קארו- "דובי קטן ומעפן" או יצור חמוד ושולט?:חמוד ושולט, למרות שלפעמים הוא "דובי מאעפן"
לאיזה דמות (משנית כמובן) אתם חושבים שמגיעה תוכנית משלה?:אםםם... לא יודעת... זה יהיה מוזר... לא חשבתי על זה אף פעם... אם יצא הסרט של סאקורה בארץ (בדיבוב כמובן), האם תלכו לראות אותו?: אולי, אין הרבה סיכוי אני מניחה שאני אראה אותו ביפנית על המחשב או משהו אם הייתם יכולים לעשות קרוס-אובר של עוד סדרת אנימה עם סאקורה (נגיד להכניס דמויות מסדרת אנימה אחרת לסאקורה), איזה סדרה זו הייתה? איזה דמויות? וכו':אם... לא נראה לי שהייתי עושה דבר כזה אם הייתה לי הזדמנות...

White Magic

New member
את לא היחידה אני גם ממש

Dמ בואסת........... בכל מקרה: דמות אהובה- טומויו..פשוט חמודהההההההההההההההההההה והיא מן טובת לב כזאת........ומצחיקה.......... דמות שנואה- אין לי ממש דמות שנואה- לפעמים סאקורה מעצבנת .......... קלף אהוב: קלף הריחוף-החלום שלי זה לעוף.... קארו- יצור חמוד ושולט אלא מה......... ברור שלטומויו.........איך אפשר לבזבז דמות כזאת........... ברור שאני אלך לראות אותו.........אפשר אפילו ללכת לראות את הסרט כל הפורום........... הייתי מכניסה את מיאקה מפושוגי יואיגי וגם את טמהום מאותה הסדרה כי הם ממש מזכירים לי את לי וסאקורה כשהם יהיו גדולים...............

White Magic

New member
אוי שכחתי

זוג אהוב- לי וסאקורה......... נכון ששתי התמונות מזכירות אחת את השנייה??

akeno

New member
תשובות...

דמות אהובה: קשה.. אבל טומויו. למה? כי היא מזכירה לי אותי. טוב, לא אותי. את ליאנדרה. הדמות שלי. היא אולי לא אובססיבית לחברה הכי טובה שלה, אבל בכללי, הן *ממש* דומות.
דמות שנואה: מיילין. נראה לי. וגם ככה אני לא כל כך שונאת אותה. סתם לא מחבבת. היא טיפה פנאטית ודי עולה לי על העצבים.
זוג אהוב: טויה ויוקי! (אני סאקרית של שונן-איי...)
קלף אהוב: עד עכשיו... חרב. בלי קשר לכלום. אני אוהההבת חרבות...
קארו: שולת!!1
תכנית בת: מה עם טיוה? זה יכול ליהיות נחמד... או יוקיטו...
סרט: כן. כן. ושוב כן. לסאקורה יש בינתיים דיבוב מעולה!
קרוס-אובר: לדעתי הבישוננים מ"יו-גי-הו!" היו מסתדרים יותר טוב בעולם עם עלילה. כמו זה של סאקורה, למשל.

LOVE 2

New member
אני!אני!=]

שם:חופית. דמות אהובה בסאקורה+למה: טויה,באמת צריך להגיד למה?..כלומר, תסתכלו עליו, הוא מושלם!!!ויש לו חיוך מדהים *___* דמות שנואה בסאקורה+למה: לא חושבת שיש לי דמות שנואה, אני לא שונאת אף-אחד בסאקורה בינתיים =] זוג אהוב בסאקורה+למה: אממ..סאקורה\טומויו, או סאקורה\לי..סאקורה\טומויו כי הן פשוט מתוקות יחד!!וקצת שוג'ו איי אף-פעם לא הזיק ^^; וסאקורה\לי..טוב, אני באמת צריכה לפרט?.. קלף אהוב: בינתיים לא ראיתי את כולם, אבל קלף המראה שולט, וקלף השירה יפה..אני אוהבת את כולם!^__^; קארו: יצור חמוד ושולט!!!פשוט בונבון!*-* לאיזו דמות אתם חושבים שמגיעה תוכנית משלה: לטומויו!או לטויה ^^;; אם יצא הסרט של סאקורה בארץ...: אני אלך ^__^ 100 אחוז =] אם הייתי יכולה לעשות קרוס-אובר של עוד סדרת אנימה עם סאקורה,זו הייתה הסדרה: דיג'ימון או יוגי-הו...חחח..לראות את יוגי מרצה להם על להאמין בלב הקלפים XDDD אולי אפילו נארוטו..זה יכול להיות נחמד =] אני הייתי יכולה לראות את סאסקה נלחם נגד קלף הקרב ^.^;;

למעלה