סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo20.gifסקר חדש../images/Emo20.gif

איזו הופעה הכי אהבתם מהופעות הטופ 7
לכו להצביע וספרו במי בחרתם
בסקר הקודם בחרנו את ההופעה הכי גרועה מהטופ 8. היילי ניצחה בפער גדול
סיכום הטופ 8 לפי הצבעת הפורום- קייסי
היילי
לכל המצביעים

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo2.gifראיתם את תוצאות הסקר?

ללורן יש כבר 12 קולות!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif טל הביאה את כל החברים שלה../images/Emo6.gif

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif

אני כמעט שוקלת להביא את משמש מקנטייר וביגסטריבהפןנטלס554 הניקים המונפצים שלי לעזרה;;

חחחח....אפילו לא הצבעתי עדיין...

חוץ מזה שיותר אהבתי את ההופעה של קייסי, כך שלמרות שלורן הפייבוריטית שלי
, אני מצביעה לקייסי, אני מצביעה תמיד להופעה שהכי אהבתי ולא למלכת התוכנית אוטמוטי

חחחח זה מה ששואלים בסקר לא?

אני יודעת שכולם חשבו פה שהוא היה גרוע, אבל אני חושבת שהוא היה הכי טוב בערב הזה ולורן היתה מעולה, אבל הוא קצת יותר בערב הזה. אז כמו שאפשר לראות... הוא קיבל את הקול שלי בסקר

LeAnnDylan

Well-known member
לא חשבתי שהוא היה גרוע. ממש לא

דווקא ממש חיבבתי אותו השבוע וההופעה שלו הייתה מהנה. פשוט בעיני לפחות, לורן הייתה ממש מעולה השבוע וחשבתי שתאהבי את ההופעה שלה יותר מאחרים. הו וול...כנראה שלא

כמו שכתבתי בסוף התוכנית

היתה אחת התוכניות המזעזעות בעיניי וכשקייסי הופיע הוא החזיר פתאום אור לתוכנית ולורן היתה מצויינת, אבל קייסי פשוט עשה לי את התוכנית בערב הזה, ממש אהבתי את ההופעה שלו, בגלל זה הופתעתי שכל כך הרבה פה ירדו על ההופעה הזאת ואמרו שהוא יהיה בבוטם 3 בטוח. לא הבנתי על מה ולמה. חוץ מזה לדעתי לורן תמיד מצויינת חחח... חוץ מפעם אחת שחשבתי שהיא לא היתה משהו, את כל שאר ההופעות מאוד אהבתי.

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא היה ערב סביר

ז"א אני די הרמתי ידיים על העונה הזו מזמן. אני לא זוכרת עונה של איידול שהייתי מריצה חלק גדול כל כך מהפרק קדימה. (מצד שני הרוב זה באשמת השופטים הלא יוצלחים וג'ימי אייבין האידיוט) אני חושבת שבעונות קודמות גם אם היה מתמודד שלא סבלתי (ע"ע לי עונה 9, ליל וסקוט עונה 8 וכו') תמיד הייתי צופה בפרק בשלמותו לפחות פעם אחת. העונה אני נותנת לכל מתמודד 10 שניות לענין אותי ואלא אם כן אני עושה משהו אחר ושאר ההופעה מתנגנת ברקע- אני מריצה קדימה. בערב הזה הבטחתי לעצמי לא להריץ את המתמודדים ובאמת הקשבתי לכולם והיה דווקא סביר. זה לא שאני מעוניינת לשמוע שום גרסה פעם נוספת חוץ משל לורן. אבל לא סבלתי יותר מידי בפעם הראשונה (נראה לי בכל אופן. אני כבר לא זוכרת
)

RealDealPickle

New member
אני אחת מה-12

לא נוהגת להגיב אבל תמיד קוראת כאן. ללורן הייתה הופעה מצוינת בעיני.

SHTRUDIDI

New member
גם אני הצבעתי להיילי

שנותנת פייט לא רע ללורן בתוצאות הסקר. מעניין מי תנצח בסוף...

למעלה