סיכום שבועי

ZoHaRoT

New member
../images/Emo20.gifסיכום שבועי

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
*רעיון מרענן של מנהלתנו יקרת הערך*-משהו לצפות לו השבוע: שבוע של בשורות טובות!

שיר m

Well-known member
מסכמת../images/Emo183.gif

היום הכי טוב בשבוע: אם היה לא זוכרת אותו הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גשם גשם ועוד גשם ספר השבוע: "הריח שלהן גורם לי לבכות" סיימתי סרט השבוע: אין סדרת השבוע: "כמעט אנושיים" וזהו עד העונה הבאה שיר\דיסק השבוע: יש המון... לירון לב- שנינו ציטוט השבוע: "לעולם אל תתן הסברים. חברים שלך לא צריכים, האויבים שלך לא יאמינו" ניסוח קצת קלוקל אבל אהבתי את המשפט תמונת השבוע: נכון שהתגעגעתם?:) משהו לצפות לו השבוע:
שיהיה שבוע הרבה יותר מוצלח, ואם אפשר עוד קצת גשם אני אשמח:)

../images/Emo154.gif

היום הכי טוב בשבוע: אם היה, אז אני כבר לא זוכרת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מה יכל להיות טוב?! ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: האח הגדול שיר\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: "זנגה, זנגה"
תמונת השבוע: אהבת חיי!! *רעיון מרענן של מנהלתנו יקרת הערך*-משהו לצפות לו השבוע: פורים!!!

ZoHaRoT

New member
מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע:שלישי... אולי... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: וואלה לא זוכרת... אה! שיעור פיזיקה משעשע! וMP חדש! ספר השבוע:התחלתי את "מצרפי המקרים"- אוהבת מאד בינתיים! סרט השבוע: -- סדרת השבוע: כמעט אנושיים! אנני!! שיר\דיסק השבוע:הממ.. כל מיני... ציטוט השבוע: "מה זה השמוק הזה?" תמונת השבוע:ג'ונאס:] *רעיון מרענן של מנהלתנו יקרת הערך*-משהו לצפות לו השבוע: פורים, ושבת של רוגע! אמן!או, ושישי חופשי שאפשר לאפות אוזני המן! שבוע טוב!

שיר m

Well-known member
../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif../images/Emo154.gif

בא לי להכין מלא ואכול את כולם. אפשר?:)

ranch22

New member
שלי

היום הכי טוב בשבוע:חמישי? הדבר הכי טוב שקרה השבוע:סיימתי את הקורס? ספר השבוע:"הכל בגלל תום" סרט השבוע:- סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע: יום נישואים ראשון שלנו :) ופורים :)

למעלה