סיכום שבועי

../images/Emo20.gif סיכום שבועי

אני כרגע בקורס אוכלת לי פיצה , מי רוצה ?
שיר השבוע:
שיר השבוע של הבויז:
קליפ/הופעת השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:
איך עבר השבוע?
תוכניות לשבוע הבא: ... שיהיה לכולם סופ"ש נ-ה-ד-ר
...

Eti No Name

New member
עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

שיר השבוע: יש המון!! Rihanna - Good Girl Gone Bad / Don't Stop The Music / Rehab ובעצם כל האלבום שלה
Natasha Bedingfield - Soulmate Ne yo -Do You Timbaland - Way I Are Akon - Sorry Blame It On Me Daddy Yankee Ft. Fergie - Impacto Diddy ft. Keyshia Cole - Last Night Kelly Rowland Feat Eve - Like This
Norah Jones - Love Me Tender
שיר השבוע של הבויז: Inconsolable כמובן
קליפ/הופעת השבוע: אמ אין. תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: "זאת אמא שלך?"
[אביה
] "למה את לא פה?"
איך עבר השבוע? הזוי
וטוב
. נפגשתי עם הבננות
, נפגשתי עם אביה כפרעליה וביחד התנחלנו בקניון.. וגיליתי שאני מכירה שמה את כולם
, ראיתי אדם כ"כ נוסטלגי
, וראיתי עוד אחד כזה חמוווווווווווווווווווד, והמפ
השבוע עוד לא נגמר.
תוכניות לשבוע הבא: לטוס!

תשובותי

שיר השבוע: את יפה - עידן יניב שיר השבוע של הבויז: כל השירים (משום שלא שמעתי אותם השבוע בכלל...) קליפ/הופעת השבוע: את יפה - עידן יניב תמונת השבוע: תמונות הבויז שעלו בפורום הזה ציטוט השבוע: "לא הפסדת מזה שלא עשית צבא" משפט שגיא (ידיד של אלינור) אמר לי השבוע איך עבר השבוע? מצוין, התחיל נפלא עם מפגש מהנה והמשיך טוב לא פחות. תוכניות לשבוע הבא: אין.

Shiri from the block

Active member
דולבב בבקשה בבקשה תלמד לשרשר נכון../images/Emo10.gif תקשיב, במקום להגיב להודעה האחרונה שנכתבה, אתה צריך להגיב להודעה הראשית. למשל בשירשור הזה אתה צריך להגיב למאורה, לעשות הוספת תגובה בהודעה שלה ולהגיב. ולא ללכת להודעה האחרונה שנכתבה שזאת כרגע אתי. אוקיי?

frackit

New member
MemEMe

שיר השבוע:Enrique Iglesias - Dimelo שיר השבוע של הבויז:don't want you back קליפ/הופעת השבוע:just so you know-jesse mccartney תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:----------------------------- איך עבר השבוע?עבר שבוע טוב ביותר...נולד לי אחייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תוכניות לשבוע הבא:שמירה, צבא, צבא, חופש, חופש!!

lidor love lee

New member
../images/Emo42.gifעונה

שיר השבוע: סיפור מכור של מאיה בוסקילה..כן כן אני בדיכי!
שיר השבוע של הבויז: incosolable
|שמשקליפ/הופעת השבוע: אין
תמונת השבוע:
שמש|ציטוט השבוע: נמאס מהמצב הלא ברור הזה
איך עבר השבוע? לא משו בכלל
תוכניות לשבוע הבא: לא יודעת

CapitanSparrow

New member
אני :]

שיר השבוע: המהמ, לא שמעתי מוזיקה כבר כ"כ הרבה זמן. X: שיר השבוע של הבויז: ^ קליפ/הופעת השבוע: סרטון ממש יפה שחברה של אחי הגדול הכינה לו ליום הולדת! זה היה ממש יפה.
תמונת השבוע: הא, כל מיני מאילת אבל אין לי אותן עדיין. $: ציטוט השבוע: "ירדן מה נשמע? בלבלבלבלבלבלבלבל"
"למי נקרא בעת צרה? שאולי! שאולי!" "שלום, אפשר את רוני?" "איזו רוני" "רוני סופרמרקט"
איך עבר השבוע? מעולה, הייתי באילללללת.
תוכניות לשבוע הבא: להמשיך עם הש.ב החרא האלה, להיפרד מחברה שנוסעת ולרבוץ בבית. ^^" ... שיהיה לכולם סופ"ש נ-ה-ד-ר ...

crazy smiley

New member
שליייי!!!

שיר השבוע: ריהאנה-umbrella travis-closer הנרי וניקה-בגידה נינט טייב-כשאתה כאן גוון סטפאני- four in the morning שיר של הבויז: של בריאן-Im alive my beautiful woman קליפ השבוע: מוזר... תמונת השבוע:--->>> ציטוט השבוע: אופיר(אחי הגדול): "מעין יש לך תחתוני חלל??" אני: "לא...למה??" אופיר: "כי התחת שלך לא מהעולם הזה..!!"...(מטריד ביותר...) איך עבר השבוע: די בסדר... תוכניות לשבוע הבא: לנסוע לחברה שלי(יעל), להציק לחברה שלי(אור),ועוד כל מיני דברים...

למעלה