נד-נד

vered 37

New member
../images/Emo20.gif נד-נד

רד עלה עלה ורד. חלפו להן רק תשעה חודשים מאז הגירושין. חשבתי שבטקס הזה שם ברבנות עם הגירוש יפתרו כל הבעיות. חשבתי, קיוויתי התבדיתי. יום אחד מאושרת יום אחד צוחקת יום אחד בוכה יום אחד כועסת יום אחד מיואשת יום אחד עצובה יום אחד זועקת יום אחד שרה ושמחה יום אחד מבולבלת יום יום מתנדנדת בין כל כך הרבה תחושות , מרגישה לא יציבה כמו שיכורה. ואני מאז ומתמיד כל כך מכירה את עצמי. חייבת להיות בשליטה, עם רגליים על הקרקע יציבה , החלטית נחושה. עובדת על עצמי בעיניים , מדברת אל עצמי.יהיה טוב הכל יסתדר. השד לא נורא כל כך.אני אתגבר , אהיה חזקה..אנצח ואמריא אל על. אבל הכל כתמול שלשום, עדיין מתנדנדת, נופלת וקמה נאחזת.מגיעה לקצה לפני הנפילה לתהום.מתנדנדת ומתרחקת.הנפילה לשם כל כך קלה.רק צעד אחד קטן ואת שם. לא רוצה כבר נד-נד. רוצה ... בטחון יציבות שקט אושר המון חיוכים להגיע לחוף מבטחים. שם אבנה לי קן חדש .. שם אוולד מחדש אהיה אני.

מה הלחץ ?

רק 9 חודשים עברו קחי את זה בתור טירונות... ערכי לעצמך טקס סיום טירונות ותתחילי את המסע כפי שנאמר כל מסע בן אלף מילין מתחיל בצעד אחד אז את הראשון עשית ועכשיו קדימה שמאל ימין שמאל

את לא על המים ותחושת הסחרור הזו

נובעת מפרץ חמצן מחודש בעקבות הגירושים אז לוקח זמן להסתגל לכך קדימה שמאל ימין ואני גם שמאל ימין למיטה כי בשעות כאלו אני מתחיל לדבר שטויות לילה טוב

N D R

New member
מאחל לך המון אושר

מאחל לך שתפסיקי לספור. מאחל לך נדנודים של אשירים (לא טעיתי)

דמדומים

New member
לחשוב

שהכל מתנקז לו לרגע אחד בחיים,לא ממש רציני...ואף אחד לא נולד מחדש.החיים זה כל הנקודות יחדיו.ציפיה שכזו,מקטינה האפשרות,באמת להתקדם לאן שהוא בכלל...קמים כל בוקר מחדש,ועובדים על עצמינו ומקורבינו עוד טיפה,עד שיום אחד זה כבר בא טיבעי,או לא בא בכלל...

maof

New member
כמו שנאמר ../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

תני לי להיות לך למיגדלור
מעוף

גלי10

New member
יש לי חדשות בשבילך

(בשבילי הן ישנות ) הן טובות וגם רעות. הנד-נד לא נגמר. זה קשור לאופי וגם לטופי. וזה מה שעושה את החיים - חיים ! גלי לאחר שלושים שנות... לפעמים רוצה חוף , לפעמים רוצה מָלַח לפעמים רוצה רק מֶלַח .

maof

New member
גלי ../images/Emo39.gif

אנשים חושבים על העבר חוששים מהעתיד ושוכחים את ההווה. מעוף

גלי10

New member
מי

הם? א-נשים אלו?
גלי משתדלת תמיד לזכור את העבר
, את ההווה
ואת העתיד
גמקן
וצובעת אותם סגול לגווניו...

דמדומים

New member
המשפט הינו

"אנשים חושבים על ההוה חוששים מהעתיד ושוכחים את העבר". וכבר אמרנו פה משהו על קרדיט וחבריו...

הנדנוד..מרגיע..מרדים../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

פעם למעלה ופעם למטה.. אם יודעים שאחרי למטה יש למעלה.. ומוכנים לקבל שאחרי למעלה יהיה למטה.. החיים קלים יותר.. אני חושב..אז אני קיים?

Rinattt

New member
יפה כתבת... אהבתי...

ככה מרגיש כל אחד ולא משנה מה הסטטוס שלו, יום עסל ויום בסל... עליות ומורדות... כי ככה החיים וכי ככה לא משעמם... וכי ככה אנחנו מתחשלים, לומדים ומגלים כמה החיים יפים...

R a c h e li

New member
בטח נד נד.....

וזה ממשיך כל החיים...רק שלפעמים הנד נד הזה הוא כלל לא נעים....

למעלה