מתקשר

soul26

New member
../images/Emo20.gifמתקשר

יש לי פגישה שבוע הבא עם מתקשר. אשמח לשמוע על מפגשים שהיו לכם עם מתקשרים או משהו דומה, תודה, יפעת

איל באש

New member
יופי ../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

היו לי מפגשים מדהימים עם מתקשרים. כל מה שאמרו לי התברר כנכון. ואני לא מדבר על חיזוי עתידות, אלה על קריאה של מצב עכשווי בו אנו נמצאים. בתור מתקשר אני ממליץ בחום

הכוכבת

New member
מי זה המתקשר? (לא חייבת לענות) ../images/Emo12.gif

אני הולכת בקביעות למתקשר...במשך 3 שנים. נהנית ולומדת המון.

ניני5

New member
הכוכבת, אני מעולם לא הייתי אצל

מתקשר. או קוראות בקפה. פעם קראו לי בטארות, ולמרות שלא אמרו משהו מיוחד, הרגשתי שזה משבש לי את האנרגיה. כאילו התדר של הפותחת בקלפים עלתה על התדר שלי ושיבשה לי אותו. לקח לי שבוע לחזור "לעצמי". (אני משווה את זה לגלי רדיו-אתם יודעים איך תחנות רדיו עולות אחת על השניה ואז הקליטה משובשבת עד שמכוונים את התחנה במדויק). אני חשה שיש לי תדר אישי שאסור לי לשבש אותו. יכול להיות שאני בעצמי מתקשרת. מבלי לקרוא לזה כך. קראתי כתבה על מישהי שבאה מעולם הכלכלה, רציונלית כזאת, שנראה לי שאיתה יהיה לי קשר נכון (אני ביולוגית בהשכלתי). אני חושבת שהיא חושבת כמוני. שתיקשור זה משהו פשוט שכל אחד יכול ללמוד. אני רוצה לבדוק אתה האם אני מתקשרת כבר הרבה שנים, מבלי לקרוא לזה תיקשור. אני מקווה שהיא לא תשבש לי את התדר האישי. אם אני אכן מתקשרת, לא נראה לי שאעסוק בזה בצורה מיקצועית. אני נותנת כאן את כל האינפורמציה ללא תמורה. יום טוב ושמח

הכוכבת

New member
תיקון

המתקשר שלי בחיים לא דיבר מילה אחת על העתיד !!! הוא אפילו טוען שאין דבר כזה עתיד. שעם כל מצמוץ של העיניים, התמונה שלנו מתחלפת, אז איך אפשר לדעת את העתיד??? אני הייתי אצל קוראות בקפה, לפני שנים, כשעוד חשבתי שזה יכול לעזור לי בחיים - והיום אני יודעת שזו הטעות הכי גדולה, כיזה משבש את החיים, ולא יעזור כמה שנעשה הפרדה - זה חודר למוח...ולתת מודע. בקיצור, מתקשר לא דומה לקוראת בקפה ולא למגדת עתידות. הוא מדבר על כאן ועכשיו... שיהיה יום מקסים לכולם

ניני5

New member
הכוכבת אודה לך אם תוכלי לספר

מי עושה מתקשר. איך הוא עובד. על מה הוא מדבר. מה ההבדל בינו ובין פסיכולוג רגיל.

הכוכבת

New member
המתקשר שלי

מקבל מסרים במשך המון המון שנים מהמלאך מיכאל. מקבל מסרים על התקופה שבה אנו נמצאים, על הזמן המיוחד שאנחנו עוברים. כמו כן, הוא גם הילר, כך שהטיפול אצלו משולב, וכיוצאים ממנו זה כאילו לקחת מנה גדולה של סמים - אבל חוקיים וטבעיים.

למעלה