משחק

xlulitx

New member
../images/Emo20.gifמשחק../images/Emo20.gif

משחק ממש משעשע ~~~~~~~~~~~~~~~~~ רשמו שמות\כינויים של 10 אנשים מהפורום- ושימו לב, אל תקראו את השאלות לפני שאתם רושמים את האנשים כי אחרת זה לא שווה 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? כמה זמן אתה מכיר את 1? היית יוצא/ת עם 3? מה היית מביא ל5 במתנה? מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? האם 1 ו7 מתאימים? איזה שיר הכי מתאים ל7? הגדר את 4 ב3 מילים: הגדר את 3 ב4 מילים: היית עושה את 8?: ציין תכונה טובה של 5: ציין תכונה רעה של 8: מה אתה הכי אוהב ב4: הגדר את 9 ב8 מילים: הגדר את 8 ב9 מילים: מה היית מביא ל2 במתנה?: איזה שיר הכי מתאים ל1?: מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: דבר אחד שהיית משנה ב10: משהו שלא היית משנה בחיים ב7: מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:

Yarinv

New member
עונה../images/Emo74.gif

1. עדן (ילד רע16) 2. מיטל (מכורה קשה) 3. לאההה 4. תומר 5. רינת 6. עדי 7. ניצן 16 8. שלומי22 9. נופר 10. אני!!! מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהוא לא אני. כמה זמן אתה מכיר את 1? מאז פתיחת הפורום. היית יוצא/ת עם 3? חעחעחע עם לאה?? מה היית מביא ל5 במתנה? משהו למשרד
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? לא זוכר האם 1 ו7 מתאימים? הם שניהם בנים
איזה שיר הכי מתאים ל7? לא יודע הגדר את 4 ב3 מילים: 5 דקות ו-5 שניות הגדר את 3 ב4 מילים: חולה על רונייייי היית עושה את 8?:
ציין תכונה טובה של 5: היא מנהלת?! ציין תכונה רעה של 8: מאיפה לי... מה אתה הכי אוהב ב4: שהוא עונה מהר לחידונים בצ'אטים
הגדר את 9 ב8 מילים: ילדה בשם נופר שגולשת בפורום הנפילים בתפוז אנשים
הגדר את 8 ב9 מילים: ילד נחמד בשם שלומי שגולש בפורום הנפילים בתפוז אנשים
(איזה מקורי אני XD) מה היית מביא ל2 במתנה?: את מה שהיא מכורה אליו איזה שיר הכי מתאים ל1?: השיר של טל מוסרי מהפסטיגל, זה שהוא איש השאלות אנערף
מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לא רבנו דבר אחד שהיית משנה ב10: רק דבר אחד? משהו שלא היית משנה בחיים ב7: את ה-16 בכינוי
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: בצ'אט לפני כמה דקות איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: מוכר נעליי אדידס
ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: סוסת המזל של בובספוג, מיסטריייי
חייב לציין - שאלון הזוי

עונה

1.עדן 2.לאה 3.ניצן 4.תומר 5.ירין 6.adidasabc 7.sn22 8.אין 9.- 10.בלבלה ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?כלום כמה זמן אתה מכיר את 1?עוד במייי השיר שלנו היית יוצא/ת עם 3?כן.. מה היית מביא ל5 במתנה?לב מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?- האם 1 ו7 מתאימים?לא רלוונטי איזה שיר הכי מתאים ל7?אין לי הרגע הגדר את 4 ב3 מילים:האיש שענה על החידון הגדר את 3 ב4 מילים:הא נורא נחמד היית עושה את 8?:אולי ציין תכונה טובה של 5:צנוע ציין תכונה רעה של 8:כלום מה אתה הכי אוהב ב4:שהוא יודע הכול הגדר את 9 ב8 מילים:אין הוא אין לי מה לומר וזהו זה הגדר את 8 ב9 מילים:- - - - - - - - מה היית מביא ל2 במתנה?:תמונה של רוני איזה שיר הכי מתאים ל1?:אין לי הרגע.. מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:אהההה דבר אחד שהיית משנה ב10:אולי את השם משהו שלא היית משנה בחיים ב7:את הכינוי מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:לא דיברתי.. איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:אוףףףף אין לי מושג ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:עורך דין

adidasabc

New member
עונה:

1. לאה 2. יפתח 3. עדן 4. ניצן 5. נופר 6. ירין 7. נועם 8. תומר 9. שלומי 10. בת חן ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? אין לי מושג....
כמה זמן אתה מכיר את 1? לא יודע
היית יוצא/ת עם 3? חח
אולי אם הייתי בת מה היית מביא ל5 במתנה? פוסטר של רן דנקר
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? לא נראה לי שזה קרה.... האם 1 ו7 מתאימים? בטח
איזה שיר הכי מתאים ל7? -- הגדר את 4 ב3 מילים: ניצן גר בגבעתיים הגדר את 3 ב4 מילים: עדן בן 16 מהרצליה היית עושה את 8?: חח לא
ציין תכונה טובה של 5: אחראית ציין תכונה רעה של 8: אני לא ממש מכיר אותו... מה אתה הכי אוהב ב4: את המאומץ שלו
הגדר את 9 ב8 מילים: אין לי שמונה מילים בשביל לתאר את שלומי הגדר את 8 ב9 מילים: הכינוי של תומר הוא: 5 דקות ו-5 שניות, וזהו
מה היית מביא ל2 במתנה?: לא יודע.... איזה שיר הכי מתאים ל1?: "כל הזמן אני חושב על לאה על לאאאההה"....
מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: אף פעם לא רבתי איתה דבר אחד שהיית משנה ב10: כלום
משהו שלא היית משנה בחיים ב7: את השם שלה
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: אף פעם לא נראה לי דיברתי איתו... איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: עורך וידאו
ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: תסריטאי

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif אממ, כן, בקשר למתנה.

אני אשמח לקבל אותה!!!
גם פוסטר של שלומי בראל יתקבל בברכה

adidasabc

New member
ידעתי שתאהבי אותה../images/Emo6.gif, ואני אוסיף למתנה גם את

שלומי

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאני ! D:

1.נופר 2.ניצן 3.נועם 4.ירין 5.יפתח 6.עדי 7.עדן 8.רינת 9.סהר 10.אביקם ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?שהוא עדיין כותב בפורום כמה זמן אתה מכיר את 1?המ. אנאערף XD. היית יוצא/ת עם 3?ברור ! D: מה היית מביא ל5 במתנה?המ. לא יודעת
, נידמה לי שאת....ליטל? D: מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך?אנאערף D: האם 1 ו7 מתאימים?חחחחחחחח כן XD איזה שיר הכי מתאים ל7?המ. שירים של נינט הגדר את 4 ב3 מילים:יודע לכתוב בצורה יפה P: הגדר את 3 ב4 מילים:היא חייבת לילד ! D: היית עושה את 8?:היא הייתה חוסמת אותי XD ציין תכונה טובה של 5:המ. נחמד D: ציין תכונה רעה של 8:לא יודעץ
מה אתה הכי אוהב ב4:שהוא עשה את הפלוס על ג'יסון והיה תשיר של מסטיק שם P: הגדר את 9 ב8 מילים:מנהלת את הפורום של דניאל זילברשטיין והיא חמודה ^^. הגדר את 8 ב9 מילים:המנהלת של פורום הנפילים , והיא סטודנטית לתקשורת וקולנוע וזהו P: מה היית מביא ל2 במתנה?:את עצמי 1 XD חחעחעחעח , סתם P: המ. מצלמת אינטרנט שהוא יהיה יכול לשדר בצ'ט מוהאהא (גם כן אני והראש הכחול שלי D: ) איזה שיר הכי מתאים ל1?:שווים של רן דנקר
מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:בחיים שלי לא רבתי איתו
דבר אחד שהיית משנה ב10:כלום !
משהו שלא היית משנה בחיים ב7:את הידע הנרחב שלו
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:לא זוכרת... איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:המ. וטרינר D: ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:לא יודעת

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif חולירע, בואי נעזוב והכל מזכיר אותך יותר

יפים!
אבל טוב נו- שווים

sn22

New member
עונה

1. עדן 2. ירין 3. לאה 4. נופר 5. עדי 6. ניצן 7. תומר 8. מיטל 9. רינת 10. אני
----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? אני עצמי ואנוכי! כמה זמן אתה מכיר את 1? אמממ.. חודש בערך היית יוצא/ת עם 3?
מה היית מביא ל5 במתנה? חתול
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? אמממ לא יודע האם 1 ו7 מתאימים? עדן ותומר..? לא יודע.. איזה שיר הכי מתאים ל7? שיר?! אמממ "וידוי" חח זה מה שעלה לי בראש
הגדר את 4 ב3 מילים: ילדה בשם נופר הגדר את 3 ב4 מילים: לאה שפתחתה את המשחק
היית עושה את 8?:
ציין תכונה טובה של 5: לא יודע.. ציין תכונה רעה של 8: לא יודע.. מה אתה הכי אוהב ב4: לא יודע.. הגדר את 9 ב8 מילים: רינת המנהלת שאין לי מה לרשום עליה... איזה מוזר הגדר את 8 ב9 מילים: מיטל... אין לי מה לרשום עליה כי אממממ מה היית מביא ל2 במתנה?:
איזה שיר הכי מתאים ל1?: "ואתם רוקדים" מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: אף פעם
דבר אחד שהיית משנה ב10: בעצמי? לא יודע תנו לי לחשוב משהו שלא היית משנה בחיים ב7: לא הייתי משנה בו כלום
מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: היום... בצא'ט.. אם אני זוכר נכון.. איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: עיתונאי
ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: גרפיקאית

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה: (אני אוהב את זה, זה יוצא מצחיק)

רשמו שמות\כינויים של 10 אנשים מהפורום- ושימו לב, אל תקראו את השאלות לפני שאתם רושמים את האנשים כי אחרת זה לא שווה 1. עדן 2. לאה 3. ירין 4. נופר 5. עדי 6. מיטל 7. שלומי 8. תומר 9. יפתח 10. חן קלימן XD ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהיא לא יודעת לכתוב סדרה. כמה זמן אתה מכיר את 1? כבר יותר משנה. היית יוצא/ת עם 3? חחחח לא (נו באמת
). מה היית מביא ל5 במתנה? נעלי אדידס?
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? לפני הרבה זמן. האם 1 ו7 מתאימים? לא נראה לי XD. איזה שיר הכי מתאים ל7? אהבה בוערת. סתם עלה לי לראש משלומי בראל
. הגדר את 4 ב3 מילים: מנהלת הקומונה לליטל. הגדר את 3 ב4 מילים: רציני ומעצב בפוטושופ. היית עושה את 8?: לא. ציין תכונה טובה של 5: הוא נחמד
. ציין תכונה רעה של 8: הוא מקליד יותר מדי מהר!
מה אתה הכי אוהב ב4: שהיא נחמדה, מצחיקה וגם היא אוהבת את שלומי בראל. הגדר את 9 ב8 מילים: הוא גר בכפר ליד מעלה אדומים והוא בצופים. הגדר את 8 ב9 מילים: הוא מקליד מהר פחד והוא טוב מאוד בחידון הנפילים. מה היית מביא ל2 במתנה?: כרטיסים להופעה של רוני. איזה שיר הכי מתאים ל1?: בני בני ילד רע XD. מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לא היה. דבר אחד שהיית משנה ב10: שתכנס לפה יותר. משהו שלא היית משנה בחיים ב7: לא יודע. מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8: בלילה הלבן. איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: אין לי מושג, אולי תסריטאית. ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: מעצב גרפיקה.

ילד רע 16

New member
עונה:

משחק ממש משעשע ~~~~~~~~~~~~~~~~~ רשמו שמות\כינויים של 10 אנשים מהפורום- ושימו לב, אל תקראו את השאלות לפני שאתם רושמים את האנשים כי אחרת זה לא שווה 1.מיתר 2.נופר 3.ניצן 4.מיטל 5.ירין 6.רינת 7.אורסל 8.לאה 9.עדי 10.שלומי ----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10? שהוא סנוב
כמה זמן אתה מכיר את 1? מאז "השיר שלנו" היית יוצא/ת עם 3? לא מה היית מביא ל5 במתנה? תוכנת פוטושופ מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? לא זוכר האם 1 ו7 מתאימים? אולי
איזה שיר הכי מתאים ל7?לא יודע הגדר את 4 ב3 מילים:ילדה חמודה מאוד הגדר את 3 ב4 מילים:ילד רציני מאוד מאוד היית עושה את 8?::D בטח, איזו שאלה? ציין תכונה טובה של 5:הולך עד הסוף (וחוזר בחזרה) ציין תכונה רעה של 8:לא יצא לי להתקל בתכונה רעה מה אתה הכי אוהב ב4:את השגיעות חח הגדר את 9 ב8 מילים:ילד שפתח קומונת צברוח לזמן מה ועזב אותה הגדר את 8 ב9 מילים:ילדה משקיענית, יצירתית, נבונה, לא חולה על רן דנקר מה היית מביא ל2 במתנה?:רן דנקר
איזה שיר הכי מתאים ל1?:לא יודע מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?:לא רבתי דבר אחד שהיית משנה ב10:כלום משהו שלא היית משנה בחיים ב7:הרצינות מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:לא דברתי איזו קריירה הכי מתאימה ל6?:מנהלת פורומיםXD ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?:פוטושופ-מן

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifחחח , אחלה תכונה יש לי

שאני לא אוהבת את רן דנקר, הא?
. ותודה ^^

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif אהמ,אהמ מתי כל המתנות האלו יגיעו אליי?!

כבר אין לי סבלנות!! XD

noam270

New member
עונה ../images/Emo8.gif

1.מיטל 2.לאה 3.נופר 4.שלומי 5.עדי 6.ירין 7.בתחן 8.ניצן 9.יפתח 10.אני
----------------------------- מה הדבר האחרון שתחשוב על 10?שהיא שפויה כמה זמן אתה מכיר את 1?מאז שאני פה
והייתי מגיבה קצת בפורום הש"ש והכרתי את הכינוי שלה משם (מיטל זאת ההזדמנות להגיד לך שהסיפור שכתבת היה ממש יפה, כל יום חיכיתי שתעלי פרק
) היית יוצא/ת עם 3?בטח
מה היית מביא ל5 במתנה?אמממ....לא יודעת, אולי ציברוח?
מתי בפעם האחרונה 9 הצחיק אותך? לא זוכרת האם 1 ו7 מתאימים? אולי.... איזה שיר הכי מתאים ל7? ממש אין לי מושג הגדר את 4 ב3 מילים: הכינוי שלו זה sn22 הגדר את 3 ב4 מילים: אוהבת לצטט שירים (בצ'אט, שיט זה 4 מילים אופס זה כבר 12 מילים) היית עושה את 8?:חחח
ציין תכונה טובה של 5:אוהב את הציברוח של מיטל ושלי? ציין תכונה רעה של 8: לא יודעת מה אתה הכי אוהב ב4: את השם הגדר את 9 ב8 מילים: אין לי מושג איך להגדיר את יפתח, ככה אני.
הגדר את 8 ב9 מילים: בדיוק כמו הקודם אין לי מושג, ומשעמם לי מאוד מה היית מביא ל2 במתנה?: ילד
איזה שיר הכי מתאים ל1?: לא יודעת מתי היה הריב האחרון שלך עם 5?: לא היה דבר אחד שהיית משנה ב10: הכול (אני יודעת שזה אמור להיות דבר אחד אבל זו מילה אחת!) משהו שלא היית משנה בחיים ב7: את השם, יש לה שם יפה מתי בפעם האחרונה דיברת עם 8:לא זוכרת איזו קריירה הכי מתאימה ל6?: עורך דין....מאיפה אני אמורה לדעת?????! ואיזו קריירה הכי מתאימה ל3?: שומרת על הסדר בצ'אטים.....מאיפה אני אמורה לדעת?

adidasabc

New member
את יודעת שאני אוהב את זה שאת אוהבת

שאני אוהב את הציברוח שלכן?

Yarinv

New member
כבר פתחנו בלוג, קומונה (פורום בדרך)

אנחנו מוכרים מצ'רנדייז עם הציברוח שלהם. הציברוח משתלט העולםםםם מואהאהאה (נוסטלגיה בלתי מוסברת לפינקי והמוח).

adidasabc

New member
אפשר להתחיל למכור קלמרים ויומנוער עם הציברוח

זה מותג

noam270

New member
אולי נעצב לו לוגו ואז נמכור חולצות עם הלוגו?

או כל דבר אחר?

למעלה