משחק חמוד...

Padme Amidala

New member
../images/Emo20.gif משחק חמוד...

אוקיי, זה לא משחק שקשור לשבוע שלנו, אבל זה משחק שחשבתי עליו די הרבה זמן... אז ככה: נכון שאנחנו פורום מלחמת הכוכבים, אנחנו אוהבים, מפרגנים והכל, אבל יש שם דברים שפשוט לא היו צריכים להיות!! כל אחד מכין את 5 הדברים הכי נוראיים ב"מלחמת הכוכבים": 1. ג'אר ג'אר- נודניק, מעצבן, מנסה להצחיק ולא מצליח... ניסיון של ג'ורג' לעשות עוד כסף כדי למשוך את הילדים הקטנים לקולנוע! פשו מכה! 2. אנאקין באימת הפנטום- עוד מכה!!! הילד הזה פשוט נוראי!! נתחיל ב"Are you an angel?" המשפט הםלצני ביותר בתולדות הסאגה, ועד לבכיות... הילד פשוט מרגיז! נקודה! 3. אמא של אנאקין- כן, אני יודעת שאני לוקחת את רוב הדברים כאן מאימת הפנטום, אבל זה באמת יצא במקרה. גם כן אחת שלא יודעת לשחק! אפילו למות טוב היא לא יודעת! הסצינה שהיא מתה לאנאקין בידיים, ב"מתקפת המשובטים" אמורה להיות מרגשת?! 4. הקרב של הגונגנז נגד הדרואידים- כמה גונגנס קשקשנים אפשר לכנס יחד?! והפ אפילו לא ניצחו... בזכות אנאקין הדרואידים הפסיקו לפעול וזהו...
5. ההומור בטרילוגיה החדשה- זה דווקא משהו שחסר. הטרילוגיה הישנה מלאה בציטוטים ענקיים שמעלים חיוך בכל מי שרק נזכר בהם, לדוגמה: "שמישהו יזיז את שטיח הפרווה המהלך הזה מהדרך שלי!", "נשיקה טובה לא תזיק לך!", "נתראה בגיהנום", "אתה אנוש מדהים", "אין לי מושג מאיפה את לוקח את האשליות שלך, laser-brains", ועוד, ועוד... בטרילוגיה החדשה פשוט אין את זה! אמנם יש קטעים נחמדים מידי פעם "She seems to be on top things!!", אבל עדיין... חסר לזה השנינות וההומור של הטרילוגיה הישנה. החדשה פשוט לוקחת את עצמה יותר מידי ברצינות בנושא הזה. ***מצטערת אם העלבתי מישהו- הכל כאן בהומור אבל בכנות!*** מחכה גם לדברים השנואים עליכם! (נראה נראה מי יהיה המתחכם הראשון שישים את היידן בראש הרשימה, הא!
)

חמישה דברים - סבבה:

1. הטרילוגיה החדשה. 2. הטרילוגיה השניה. 3. הפריקוול לטרילוגיה הישנה. 4. הסרטים החדשים בסאגה. 5. לוקאס.

lord moul

New member
כן אמא של אנקין..

היתה אמא של ילד אחד בחוג שחייה, שאנחנו ליפעמים היצקנו לו בצחוק, אז היא חשבה שזה בירצינות, והיא אמרה אם עוד פעם אחת תציקו לבן שלי.. בלה בלה בלה.. והיא גם ניראתה כמו אמא של אנקין... ומאז קראנו לא שמי שקיווקר.. ועכשיו לעיניינינו: 1. הריגת דארת' מול - איך עשו לי את זה! רשע תורן עם פותנציאל, והורגים אותו ומביאים לי את דוקו הסבא הטוב הזה.. 2. אנקין הצעיר - מעצבן, דוחף את עצמו לכל דבר 3. EU - נכון, הרוב נחמד, אבל למשל האלה שתירגמו לעיברית... ארר... והם גם ליפעמים מפליצים דברים מעצבנים.. 4. הומור בטרילוגיה החדשה 5. שונאי לוקס ומילחמת הכוכבים

Sith Master

New member
5 דברים../images/Emo19.gif

1. אנקין ההיידני 2. אנקין הילד 2.5. אנשים כמו נעמה שרומזים על דברים... 3. ג'ון ווילאימס יוצר רק 2 רצועות טובות בפסקול של הפאנטום 4. מה שהזכרת ב5. זה גרוע she seems on top of things, i call it aggressive negotiations זה פשוט הומור ג'יימס בונדי שהולך כל כך רע בסרט הזה. 5. תקווה חדשה 6. גרידו יורה ראשון 7. ג'אר ג'אר 8. קוואי גון מת 9. האינטיליגנציה המלאכותית של הדרויאדים יותר מידי אנושית. 10. התנועות כנ"ל 11. איווקים 12. האפשרות לתת רק 5 דברים הגרוע ביותר מגיע: 13. מאי 2003. אדם בשם צפע מחליף את שמו לשם לא מובן שאמור להיות פאנטום האופרה אבל הוא בעצם רק כיסוי לאימת הפאנטום כדי שלא יידעו את הערצתו לסרט. הוא גם תוקע שם ערפד. בגלל הערצה מוזרה לקיין.

Padme Amidala

New member
אני? רומזת? ../images/Emo6.gif

ידעתי שזה תהיה אתה!!!
אבל לא רמזתי כלום!!!!!! חוץ מזה, לפי דעתי כל הפסקולים של מלחמת הכוכבים יפים מאוד (צרבתי דיסק חדש עם מוזיקות מ"מלחמת הכוכבים" ו"השעות"!!!).

Sith Master

New member
בקשר לפסקול../images/Emo19.gif

באימץ הפאנטום יש את יצירת הפאר הכי טובה של וויליאמס. אבל חוצמזה הוא לא השקיע על השאר מספיק. וחבל. זה לא שאני לא אוהב. אבל הרגשה שמוכרים לנו סתם כי יודעים שזה ימכור.

Padme Amidala

New member
למה? יש לו הרבה טובות...

יש את ACROSS THE STARS שזה פשוט מדהים, את IMPERIAL MARCH, את PRINCESS LEIA'S THEME, ועוד ועוד... אני פשוט חולה על המוזיקות שהוא הלחין למלחמת הכוכבים!!!

Sith Master

New member
את לא מקשיבה../images/Emo19.gif

ויליאמס הוא מלחין ענק... אין ספק.! את פשוט לא מקשיבה. אמרתי שמה שמעצבן אותי הוא הפסקול של אימת הפאנטום. כי מלבד "עימות הגורלות", אין שם יצירה אחת שהוא ממש השקיע עליה וזה פשוט פסקול מאכזב. אני חוזר: רק אימת הפאנטום. לא פסקולים אחרים, רק הפסקול שך אימת הפאנטום

Padme Amidala

New member
אהה, אוקיי.

אבל יש באימת הפנטום עוד מוזיקות שאני אוהבת, כמו המוזיקה מסצינת הסיום, וגם המוזיקה של פלישת הדרואידים...

fresh mishmesh

New member
חמישה דברים שמעצבנים אותי

בסרטים...: 1. אנאקין הילד- אכן, כמו שכבר הזכירו לפני, הילד הזה הוא קוץ בתחת... האו טוב מדי!! כאילו לוקאס ניסה להראות ניגודיות בין הילדות לבגרות שלו, ולחדד את ההידרדרות לצד האפל- בהתחלה הוא היה ילד טוב ותמים ובסוף גמר בתור רשע מרושע, אבל זה פשוט גורם לרצון עז להקיא. הילד הזה מתוקי מדי, חמודי מדי... זה לא צריך להיות סרט אמריקאי טיפוסי, אלא סרט של מלחמת הכוכבים- כמו שצריך להיות! 2. התסרוקת של ליה בתקווה חדשה- התסרוקת שהפכה למיתוס, נראית בעיני איום ונורא...! אלה פשוט שני בייגלה מונחים על האוזניים... ת'אמת- זה לא נראה מגעול כזה? אני אישית ממש לא אהבתי... 3. הפרידה של אנאקין מאמא שלו- שוב, כמו שאמרתי, זה לא אמור להיות סרט עם אופי של סרט אמריקאי טיפוסי, אלא עם אופי יחודי למלחמת הכוכבים... משהו אבד ללוקאס עם השנים... מצטערת, אבל זה באמת נראה ככה... 4. התיעוש של הסרטים החדשים- אין מה לעשות, זה לא מה שהיה פעם... אני אוהבת הרבה יותר את הסרטים מהטרילוגיה הישנה... קחו למשל שתי סצינות- אחת בתקווה חדשה, אחת במתקפת המשובטים- פעם אנאקין נכנס עם אובי וואן לבר, פעם אובי וואן נכנס עם לוק. במשובטים אפשר לראות מחוץ לבר כל מיני אורות, ופרסומות רצות כאלה, והכל ממוחשב ותעשייתי, ומלא ניאון. בתקווה חדשה, הכל הרבה יותר יפה וצנוע מבפנים. אני מאמינה שזה בגלל ההפרשים ביכולת הטכנולוגית בין שנות השבעים לשנות התשעים-אלפיים. נכון, הפלנטה של הבר של אנאקין ואובי וואן היא פלנטת עיר שכזו, וטאטואין זו פלנטת מדבר נשכחת כזו, ועדיין- ההבדל גדול מדי לטעמי. כנ"ל לגבי כלי הטיס- פודים וכו' באימת הפאנטום, והאופנוע-אוויר או מה שזה לא יהיה שלוק משתמש בו... 5. האורך של הסצינה של מרוץ הפודים באימת הפאנטום- מצטערת, זה היה קצצצצת יותר מדי בשבילי... כאילו, כמה כבר אפשר להתסכל על זה?.... כמה סיבובים הוא עשה שם??... זה ממש נראה כאילו צוות יוצרי הסרט ניסה להוסיף לסרט עוד דקות מסך, וזה ממש מעצבן וארוך מדי... טוב, זה הכל מבחינתי... יצא לי די נאום... מצטערת אם איכשהו פגעתי בציפור נפשו של מישהו, אבל אלה הדיעות שלי... זכותכם לא להסכים איתן... אני רק מביעה אותן

בקשר לנאונים של הבאר

אין ספק שהבאר של "המשובטים" נרעה הרבה יותר טוב, אבל חסר בו את הנשמה שהייתה בסרט הדל תקציב (יחסית, יחסית...) "תקווה"...

Turambar

New member
אני מסכים איתך בכל אבל

בקשר לבאר - אולי זה לא בגלל ההבדלים הטכנולוגיים בין שנות ה 70 ושנות ה 2000, אלא ההבדלים הטכנולוגיים בין תקופת הרפובליקה (גם בסופה) לבין שלטון האימפריה המדכא? השפעות כלכליות של שלטון האימפריה, רגולציה של הסחר וכו' בלה בלה בלה? (זה כמובן לא תירוץ לאובדן הנשמה)... גם ההבדל בין טאטואין לקורוסנט אינו גדול מידי. ההבדל צריך להיות קיצוני ביותר והוא אכן כזה...

טיפוסית

New member
הנה...

1.מירוץ הפודים- נרדמתי האמצע הסצינה וזה נראה יותר מדי כמו מירוץ הסוסים מ"בן חור" 2.הקול של וואטו-צוחני מדי 3.R2D2- אף פעם לא מבינים מה הוא רוצה, רק כשאחרים מפרשים מה הוא רוצה מבינים אותו טוב, לפחות הוא לא כמו ג'אר ג'אר שכל הזמן מדבר... 4.ג'אר ג'אר- כולם לא סובלים אותו!!! אני אוהבת את הבדיחות שלו אבל הוא מדבר יותר מדי לטעמי, הוא לא שותק לרגע. אפילו שהוא אוכל הוא לא שותק. 5.ג'אבה-השומן שלו תופס את כל המסך והוא קרציה כזאת. הוא גם בקושי זז מרוב שומן אפשר גם 6??? 6.את התמימות של אנאקין בתור ילד ושאחר כך הוא הוא כבר ממש לא תמים!!! זה יותר מדי נוגד אחת את השני בפרק הראשון הוא כזה תמים וחמוד ובפרק השני הוא כבר לא מקסים וחמוד וממש לא תמים

טיפוסית

New member
מצטערת בשבילך

אבל אף פעם לא הבנתי מה הוא רוצה!!! הוא כמו הגרוק מהמומינים שאף פעם לא מדברת

למעלה