מרכז זן בירושלים

אינקה

New member
../images/Emo20.gif מרכז זן בירושלים ../images/Emo20.gif

שלום לחברים הישנים והחדשים (ליזרד, קונגפו ואחרים...), אני עוסק בימים אלו בהקמת שלוחה ירושלמית למרכז הישראלי לזן. הפעילות תתחיל כנראה בחודש הבא (אפריל) ותכלול בהתחלה מפגש תרגול פעם בשבועיים/חודש בבוקר שבת. כמובן שנשאף להרחיב את הפעילות עם התרחבות הקבוצה. התרגול יכלול בהתחלה ישיבות זן, כריעות ומזמורים - מדיטציה בשירה. השאיפה היא שאת מרבית התרגולים ינחו מורים מבית הספר לזן. מי שמעוניין להצטרף לתרגול מוזמן בשמחה. שאלות מכל הסוגים ניתן להפנות אלי כאן או במסרים, במיוחד מי שרוצה לשאול על ההקבלות של זן עם דרך הלוחמים. אינקה

.m

New member
דווקא בשבת../images/Emo35.gif

נשמע מאוד מעניין, אבל שבת היא בעייתית מבחינת תחבורה
אשמח לקבל הודעה אם יפתחו תרגולים במהלך השבוע (אולי שישי בבוקר?) בוקר טוב
mai

אינקה

New member
אין בעייה

ממתי ללוחמים יש בעייה?
אם את ירושלמית ודאי ניתן לארגן איזה טרמפ. מהיכן את צריכה תחבורה?

.m

New member
הו, מצוין!

אני לא במלחמה... האם אני עדיין לוחמת?
אני מאיזור מודיעין, ואשמח מאוד אם תארגן לי טרמפ...
mai

אינקה

New member
יתכן שכן

אני מניח שיגיעו מדריכים מאיזור ת"א, אבל נדע יותר בהמשך. בנתיים אשמח אם תעבירי לי את הפרטים (שם, מייל, טלפון) במסרים כדי שאצרף אותך לרשימה. התכתבנו פעם כשהיית בשם מאי, לא?
אינקה

.m

New member
שלחתי לך מסר ../images/Emo20.gif

ייתכן. כמו שראית, אני תמיד חותמת בשמי (mai).
mai

jedi

New member
שאלות

1. באיזה שעות? (יש לי שיעור בצהריים). 2. למה אתה קורא זן? אני אשמח להסבר על התרגולים השונים ועל זן באופן כללי. 3. אתה יכול אולי להפנות אותי להסבר על המרכז הישראלי לזן? מעולם לא שמעתי עליהם.

אינקה

New member
אם תשאל אותי מהו זן

אענה לך: האותיות שחורות, הרקע לבן. אם תבקש ממני לתת הגדרה לזן, אומר לך שזהו מיינד של הארה. הטבע האמיתי שלפני המחשבות הדעות והרעיונות. לפני הרצונות והתשוקות. אם תבקש ממני להסביר על זן, הרי אני מצרף לך קישורים, כי זה מעבר להודעה אחת בפורום.
התרגול מתוכנן בשעות 8:00-12:00 במרכז תרבות העמים לנוער. רובו יוקדש למדיטציה בישיבה. הסברים על המדיטצות, מאמרים ומידע נוסף תמצא בקישורים מימין בפורום זן הרצ"ב. אינקה

jedi

New member
אוקי . . .

קראתי קצת בקישורים. אפשר להגיד שהבנתי כלום. אבל נשמע לי מעניין לנסות פעם. אז תודיע לי בבקשה על המפגש הקרוב (אם זה אפשרי להשתתף במפגש אחד לשם התרשמות). תודה.

אינקה

New member
אנחנו מתרגלים אי-עשייה

ופעולה ללא רבב. בשפת דרך הלוחמים אפשר לומר שהכל הופך להיות מובן בנקודה מסויימת של נקודת המאסף. כמובן שהדרך אליה אינה עוברת דרך דיבורים והסברים אלא דרך תרגול. אתה יכול להצטרף בשמחה, אשלח אליך מסר כדי לתאם. אינקה

jedi

New member
עוד שאלה טכנית

צריך להירשם, או שאני פשוט אבוא? ואני יכול להביא איתי עוד מישהו?

אינקה

New member
ודאי שאפשר להביא

רק כדאי שאדע מראש אם אתם באים כדי שנוכל להתארגן למספר המתרגלים הנכון. אינקה

האמת שאני לא יודע

יש לך איזה הצעה שתעזור לי לזכור? משהו בסגנון פתק על הדלת רק בלי פתק. או משהו אחר...

אני שוכח לעצור מול הדלת

אני שוכח את עצמי, אבל זה לא מה שהתכוונתי לשאול. אני מעונין בפרטים על המרכז. מה קורה מתי וכו'..

אינקה

New member
שלח לי פרטים במסרים

אני מפיץ את התוכנית במייל לכל המתעניינים. אינקה

למעלה