מס' הודעות..

k a b o o k

New member
../images/Emo20.gifמס' הודעות..

כמו שאתם רואים, הפורום בימים האחרונים לא כל כך מלא במשחקים ופעילויות כרגיל.., וזה בגלל מסקנה אחת ונכונה: ת'אמת, יש לכם ראש למשחקים שאתם כל היום במתח לקראת הפגישה עם מאיה
- אני בטוח שלא
.
אנא, לאלה שבינינו שלא יודעים לשרשר. אם אתם רוצים להגיב להודעה מסויימת, פשוט תלחצו "הוספת תגובה" ותגיבו, אין צורך לפתוח הודעה חדשה. מיכאל- בתור איש הקשר שלנו (
), אנא, אל תפתח כל רבע שעה הודעה חדשה, פתח לך הודעה אחת, ושרשר אליה כל מה שאתה רוצה בנושא..
מהיום ייפתח "שירשור
" ל-3-4 ימים, אליו תוכלו לשרשר כל מה שלא קשור אל מאיה, או הודעה שלא מצריכה פתיחת הודעה חדשה (כגון: תמונה אחת של מאיה
).
בקרוב מאוד יחלו מכירות הכרטיסים באופן רשמי לפסטיגל (אם אני לא טועה מכירות הכרטיסים החלו), אך בקרוב מאוד הם יחלו באופן רשמי, עם פירסומים בעיתונים..
אם יש לכם נושא/מאמר שהייתם רוצים להכניס למאמרי הפורום, אתם מוזמנים לפנות אליי/אל אסי (עד שאסי יחזור.. אז אליי), ואני ואסי בשמחה נכניס את המאמרים שלכם
.
הגלריות שלנו מ-ד-ה-י-מ-ו-ת ומרשימות
אנחנו בין הפורומים שהגלריות שלו הכי מפותחות, הכי עשירות בתמונות, מסודרות לפי נושאים..- אתם מוזמנים להוסיף תמונות לגלריות לנושאים המתאימים.
יש לנו גם "מילון מונחים" של מאיה בוסקילה
. יש לכם מונח שלא נמצא באחת האותיות במילון הפורום שלנו
- אתם מוזמנים להוסיף
.
"לוח אירועים"- יש לכם יומולדת, אתם יודעים על תאריך בו מאיה מופיעה
- לנוחיותכם תוכלו להכניס אירועים+התאריכים שלהם ללוח הגדוש שלנו
.
הודעות עם פרטים לגבי הפגישה שלנו עם מאיה.. יישלחו במסר (ואין להעביר אותם לגורמים הלא קשורים לפורום), במידה וישנן שאלות, אני בטוח שמיכאל ודיקו'ש ישמחו לענות לכם עליהם דרך האייסי/מסנג'ר והמסרים של תפוז
אתם מוזמנים לפתוח משחקים/פעילויות ודיונים לריענון הפורום
. תזמו קצת, זה לא יזיק
ולסיום..
מאיה בוסקילה מושלמת
(כאילו לא ידעתם
). יום טוב, שבוע טוב.. והמשך גלישה נעימה
. יניב ואסי (אני בטוח שעכשיו מחו"ל הוא מסכים לכל מה שכתוב פה
)

חחחח יניביי

אתה מקסיםם חחח חולה עלייךך ובקשר ליומלדת מאיוש אז התאריכים שרשמת לדעתי אלו התאריכים שכן יקבעווו למה אתה מעדיף לא בימים האלו??? אני הורגת אותך אם אתה חס וחלילה לא תוכל לבוא

k a b o o k

New member
כי רוב הסיכויים שהמפגש יתקיים..

באזור תל אביב.., ובעיקרון אבא שלי אמור לקחת אותי, אבל בימים אלו הוא באילת

למעלה