מילון בנות גילמור

o0Invisible0o

New member
מדע פוליטי.

אחד משני מקצועות שרורי מתכננת ללמוד בהרוואד.
השני הוא עיתונאות.

o0Invisible0o

New member
מנקן, ה.ל.

עיתנואי מבולטימור. יש לו Chrestomathy- שזהו אוסף של כתבותיו. בגילמור הוא מוזכר לאחר שרורי וריצ'ארד יוצאים לשחק גולף [פרק 1X03] ריצ'ארד מודיע לרורי שלא רק שהוא מצא את הChrestomathy של מנקן, הוא מצא גם את memoirs..שזה ספר זיכרונות שלו או משו..?O_0

shanistern

New member
מרי

הכינוי בו קראו תלמידי צ'ילטון הותיקים לרורי כשהיא עברה לשם. מקור השם הוא קיצור של מריה- מריה הקדושה, בכך רמזו התלמידים לרורי שהיא קדושה וחסודה- מרי. בעונה הרביעית אם אני לא טועה, כשפריס יוצאת עם פרופסור מבוגר ורורי מעירה לה על זה פריס קוראת לה שוב בשם מרי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifצומי!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הדר!!

אוקיי..מה אם תפתחי נושא חדש ותשרשרי אליו את זה כדי שנמשיך..? זה אפשרי?

o0Invisible0o

New member
ספירס, בריטני.XD

מוזכרת בפרק הפיילוט!
[ואני בטוחה שבעוד כמה עשרות פרקים.
] כשרורי רואה את החצאית של צ'ילטון- לורליי מנסה לרמוז לה שהיא התקבלה. הניחוש של רורי הוא שהיא הולכת להשתתף בקליפ של בריטני ספירס.XDD אני לא צריכה להסביר מיהי בריטני ספירס ומהו הקליפ המדובר, נכון?

Sweet Misery

New member
סטיילס, ג'ייסון

בנו של פלויד סטיילס (ע"ע). לאחר מספר שנים בהן עבד בחברה של אביו, החליט שמאס במסגרת (ובאביו) והציע לריצ'ארד שותפות בעסק החדש שפתח. מכר של לורליי מילדות, כשהיה במחנה עמה ועם כריסטופר. כשחזר לחייהם של בני הזוג גילמור הוא התעקש לחזור גם לחייה של לורליי, כשהציע לה לצאת עד שנענתה להצעתו. השניים הסתירו את יחסיהם מהוריה של לורליי.

Sweet Misery

New member
סטיילס, פלויד

אביו של ג'ייסון סטיילס (ע"ע). מנהל חברת הביטוח בה נהג ריצ'ארד לעבוד, עד שדחף אותו לכיוון הפרישה ומיקם את ג'ייסון במקומו.

Sweet Misery

New member
סטארס הולו

עיירה פיקציונלית בהרטפורד, ניו אינגלנד, שם גרות לורליי ורורי ובה למעשה מתרחשת רוב הסדרה. העיירה נוסדה ב-1779 והיא מונה כ-9,973 תושבים.
האגדה העוסקת בשם העיירה מספרת על שני אוהבים שהגורל מנע מהם מלהיות יחד, עד שתופעה משונה הקשורה בכוכבים הביאה אותם יחד, והם נפגשו במקום בו כיום נמצאת העיירה. בעיירה המשונה תוכלו למצוא את הדיינר של לוק, את הכנסיה, את המכולת של טיילור, את חנות הספרים של אנדרו, את עולם הפנקייק של אל, מאפיית ווסטון, חנות הגלידה של טיילור, הסטודיו למחול של מיס פטי ועוד.
העיירה גם מתהדרת בשלל פסטיבלים משונים - המכירה הפומבית של סלי האוכל, פסטיבל האורות, ועוד.

o0Invisible0o

New member
היי היי..אני מבקשת!../images/Emo3.gif

הכנסייה זה כנסייה/בית כנסת משולב כזה..
הם מחליפים בין הצלב למגן הדויד..בין הכומר לרב [שמסתדרים מצויין, אגב. וכלמיני כאלה..:X]

סמאשינג פומקינגס

הלהקה האהובה על דין. הוזכרה ע"י די מספר פעמים ובעונה השלישית הציגה רורי את סמאשינג פומקינגס בתור דוגמא למשהו שלא שתיהם אוהבות], להקה שליין אוהבת אבל היא לא. RORY: You’re not. Look, we’re not always going to like the same things. Like, you like Smashing Pumpkins and I don’t. LANE: But that’s only ‘cause you’re close-minded and blind.

Sweet Misery

New member
סאת'קליף, דיוויד

נולד ב-8 ליוני 1969 בקנדה, בעיר סאסקאטוּן שבסאסקאטצ'וואן (אין לכם מושג כמה קשה זה היה
). דיוויד, שחקן ראשי בסיטקום קצר-הימים "אני איתה", היה שחקן קבוע גם בסדרה "רגליים קרות" והופיע בתפקידי אורח גם בסדרות "וויל וגרייס", "חברים", "טובות השתיים" (
), "זירת הפשע" ו"זירת הפשע: מיאמי", ובסרטים ביניהם "כלה להשגה" ו"תחת שמש טוסקנה". דיוויד אוהב לשחק הוקי ולעשות יוגה, ואף היה נשוי במשך כשנתיים לשפנפנת הפלייבוי לשעבר, ג'ולי מק'קולואו.

טמיקה

New member
סיזר (קיסר)

עובד מטבח שמנמן ומסור שעובד אצל לוק דיינס. באחד הפרקים הטפשון מנסה אפילו לרקוח "סלט קיסר" על שמו..

למעלה