מילון בנות גילמור

Sweet Misery

New member
בלדל, אלקסיס (../images/Emo3.gif)

משחקת בסדרה את רורי גילמור. קימברלי אלקסיס בלדל, נולדה ב-16.9.1981 ביוסטון, טקסס. בנעוריה עסקה בדוגמנות, ואת צעדה הראשון במשחק עשתה ב"גילמור". לאחר מכן השתתפה בסרטים כמו "כלה ודעה קדומה", "עיר החטאים" ו"אחוות המכנסיים הנודדות". (איך זה כערך לדוגמא?
)

Sweet Misery

New member
בישופ, קלי

ילידת ה-28 לפברואר, 1944. משחקת בסדרה את אמילי גילמור. כלת פרס הטוני לתיאטרון ורקדנית לשעבר אשר נראתה על מסכינו בשלל תפקידים - אם באופרות הסבון "כל ילדי", "לחיות את החיים" "איך שהעולם מסתובב" (תרגום חופשי
), בסרטים רבים, ביניהם "ריקוד מושחת", ובסדרות כמו "מרפי בראון" ו"חוק וסדר". נשואה לשדרן הספורט לי ליאונרד.

o0Invisible0o

New member
מה רקדנית לשעבר?../images/Emo12.gif

הוווווו. זה מסביר לי עכשיו משו..נראה לי בדיון שעלה על פרק בעונה החמישית. רגליים של רקדנית- היא שמרה על הגזרה. ואני תהיתי מה הקשר..
XDDDDDDDDD. טוב זהו. שועשעתי. XD והיא שיחקה בריקוד מושחת מתנגד לריקודים וזה..
לא כמו "בעלה" אבל עדיין..
המילון הזה מאוד מועיל לי.^^

o0Invisible0o

New member
ברט.

קופסאת הכלים של לוק. לוק בא לתקן משו אצל לורליי. [אולי העז?
די אני כבר לא זוכרת.
] והוא שכח את קופסאת הכלים אצל לורליי! אחרי שהיא ישבה שם תקופה בלי לזוז לורליי התחילה לקרוא לה ברט. [באנגלית אין לקופסא מין, זה חפץ דומם..it.] בסופו של דבר- לוק לקח את הקופסא.
הראו את הקופסא שוב בהמשך העונות אך שמה- ברט לא הוזכר שוב.XD

Girl From Mars

New member
B-52’s

(אי אפשר לתרגם לעברית.
) מוזכר בפרק 1X04, כשלורליי פוגשת לראשונה את מקס מדינה - המורה של רורי לספרות - בזמן פגישת הורים-מורים בצ'ילטון (ע"ע). לורליי ניסתה לשתות תוך כדי נסיעה קפה - דבר שלא כ"כ הצליח - והקפה נשפך לה על החולצה המקורית. במקרה היתה לה חולצה נוספת בתיק עם הדפס של הלהקה B-52’s עליה. B-52’s היא להקה מפורסמת משנות ה-80, במקור מג'ורג'יה, והם היו חלוצים בתחום הרוק האלטרנטיבי.

Sweet Misery

New member
באך, סבסטיאן

נולד ב-3.4.1968 בבאהאמאס תחת השם סבסטיאן ביירק (השם המקצועי שלו, ניחשתם נכון, הוא בהשראת המלכין יוהאן סבסטיאן באך). משחק בסדרה את גיל, הגיטריסט בלהקה של ליין. לבאך קריירה מוזיקלית עשירה - באייטיז הוא היה סולן של שורת להקות הבי-מטאל, כשהבולטת ביניהן היא סקיד רואו. כיום הוא מטפח קריירת סולו. באך נשוי ולו שני ילדים העונים לשמות פריס ולונדון.

Sweet Misery

New member
בריאן

אסמתי, משקפופר ואלרגי לתפוזים, בריאן הוא הבסיסט בלהקה של ליין.

DaisyDuke

New member
ברודי, אדם

אדם ברודי השתתף בעונה השלישית של הסדרה ושיחק את דייב, בחור שליין מכירה דרך מודעה לעיתון [שהיא מציעה את עצמה כמתופפת]. השניים מנגנים יחד וגם יוצאים אבל בסוף העונה דייב עובר לקליפורניה [או.סי מישהו?] ללמוד. לא ברור איך הסתיים הקשר בין השניים.

טמיקה

New member
בילבי בת גרב

בילבי בת גרב "Pippi Longstocking" הוא עוד סרט מופת אותו לורלי ורורי ראו עשרות פעמים ואפילו יודעות לשיר את פסקול הסרט (בצורה מטופשת לחלוטין(-:) מעניין מה דנה דבורין הייתה אומרת((:)

o0Invisible0o

New member
אולי תפרט קצת?../images/Emo122.gif

הבנות חיות בעיקר על ג'אנק פוד. לרוב הן אוכלות "טייק אוואי" וכל יום לארוחת בוקר יושבות לאכול אצל לוק, וגם לארוחת ערב וצהריים..ומה לא?
הן מכירות את כל המסעדות באזור, מחירים, סוגי מאכלים ועוד ועוד. מזמינות המון המון אוכל- שהן לא מסוגלות לסיים ושומרות למהלך השבוע. אוכל בבית הזה [חטיפים זה לא נחשב!] לא תמצאו!
מדי פעם הן אוכלות אוכל שסוקי בישלה- ארוחות גורמה מכיוון שסוקי היא שף. לוק מתנגדת נחרצות לכך שהן חיות על ג'אנק פוד.

o0Invisible0o

New member
גרהם, לורן.

משחקת את דמותה של לורליי גרהם בתוכנית.
שמה המלא הוא לורן הלן גרהם. [תודו, תודו שחידשתי לכם!
] היא נולדה ב15/03/67. לורן גדלה עם אבא שלה [אני לא זוכרת מה בדיוק הסיפור.
] ובלה. טוב אני לא זוכרת. לפני ששיחקה בבנות גילמור הופיעה בתפקידי אורח בתוכניות כמו "קרוליין בעיר" "מפגשים מהסוג האישי" "סיינפלד" ועוד. בנוסף שיחקה בכמה סרטים לא ממש מוכרים. אחרי עליית הסדרה היא שיחקה בעוד מספר סרטים ביניהם "גבר מי שמטפלת" עם וין דיזל ו"בד סנטה" [אין לי מושג מה שמו בארץ..] לצד בילי בוב תורטון [?] מלבד אלה. היא השתתפה בשני שעשועוני טלוויזיה- "מלך הטריוויה" [אני לא מוצאת פה תיעוד לזה..אבל אני חושבת שהיא ניצחה.
והיא צחקה על זה שברור שהקטגוריות הן למפורסמים כשהיא בחרה בקטגוריה "עוגיות"
] ובתוכנית פוקר. היא ניצחה ועלתה לגמר ושם היא הפסידה לשחקנית מאי.אר- מאורה טיראני. [ואוו. זכרתי את השם שלה!
שנאתי את אבי.
] היא התארחה מספר פעמים רב אצל אלן דג'נרס. והיא נהגה לרכב על סוסים.
וזה ממש יצא ארוך מדי.

renegader

New member
היא הפסידה במלך הטריוויה

לאחד מתוכנית אקטואליה היא "זכתה" מקום שני בשעשועון

o0Invisible0o

New member
ג'אנקי. וג'אוה ג'אנקיס.

ג'אנקי- מכור למשו. לוק כינה את לור ככה בפרק הראשון, בהקשר להתמכרות שלה לקפה.
ג'אוה ג'אנקיס- שם שפותח בעקבות הסצינה הזאת והרעיון מאחורי הקשר של לורליי ולוק. אדם התומך בלורליי ולוק כזוג מכונה ג'אוה ג'אנקי..או בקיצור, JJ. שזה אגב, מכורים לקפה.

למעלה