מילון בנות גילמור

Sweet Misery

New member
../images/Emo20.gif מילון בנות גילמור ../images/Emo20.gif

אז ככה זה הולך.
יהיו פה 22 אותיות (נכון? 22? כמה יש באלפבית?
כן כן, "אותיות עשרים ושתיים
). תחת כל אות אתם מוזמנים לשרשר כל דבר הקשור ל"בנות גילמור" - שחקנים, דמויות, דברים הקשורים לסדרה ולדמויות, מקומות... הכל.
אם הפרוייקט יתקבל יפה, אפילו נכניס הכל למילון הפורום שלנו
. כל פריט שרשרו מתחת לאות המתאימה.
כלומר, צ'ילטון - מתחת לצ', הרטפורד מתחת לה' וכדומה.
שימו
:
שחקנים, דמויות וכל שם יקוטלג לפי שם המשפחה. למשל, אלקסיס בלדל תקוטלג תחת ב' - בלדל, אלקסיס.
כי אנחנו מגניבים כאלה.
תהנו!
ותשתפו פעולה.

Kill Bernard

New member
אלאניס מוריסט. ../images/Emo11.gif

(אני לא צפויה!
) וכן, זה כן קשור, במקרה של בנות גילמור - זאת שלורליי החוצפנית ירדה עליה שלא לצדק בכלל. לטובתו של כריסטופר אפשר להגיד שהוא ניסה להגן על שמה הטוב. חבל שלא הלך לו והיא עדיין יצאה לא משהו. טעם במוזיקה כנראה אין להם.

o0Invisible0o

New member
זה לא היה הפוך?../images/Emo122.gif

שכריסטופר צחק עליה ולור ניסתה להגן ואמרה ש"היא עבדה על כמה עם הדיסק הראשון שלה.." כשהיא יצאה להגנתו של מקס- אשר בעל הדיסק המדובר. [JLP.
] חה. לא חשבתי על אלאניס. אבל נו הדס, באמת. זה מוריסט, אלאניס. כמו שהדר ביקשה!
לא שרשרת נכון!
XDDDDDDDD

Kill Bernard

New member
קודם כל - לא נכון, ../images/Emo6.gif

הייתי אמורה לכתוב פשוט "אלאניס" כי אמ. זה כזה אלאניס
ואז הוספתי את השם משפחה כי זה נשמע יותר רשמי.
ו.. וואלה.
אבל לורליי גם היא לא צדיקה. אם היא באמת לא הייתה מזלזלת באלאניס היא הייתה מוצאת משהו יותר טוב מ"הרבה אנשים דוקא התחברו לדיסק הראשון שלה".

דליפקאן

New member
אמ...לא ממש הבנתי את ההקשר

אולי זה לא אתן זה אני......אבל יש מצב להסבר מובן יותר??? :)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

עוד איזכור בתוכנית.
לורליי וכריסטופר דיברו על אלאניס מוריסט כשדנו בטעם המוזיקלי של מקס מדינה. ככל הנראה יש בבעלותו את הדיסק הראשון שלה ששוחרר לעולם..JLP. לורליי יצאה להגן בערך על אלאניס, או יותר נכון על מקס..בעוד כריסטופר לכלך עליה.

renegader

New member
לא האלבום הראשון שלה

היא עשה הרבה מוזיקת פופ והוציא כמה דיסקים לפני JLP

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifעונה שישית.

נו לא ידעתי איך להכניס את זה!
אנקה, פול. שמו של הכלב שלורליי מאמצת בעונה השישית. נקרא על שם זמר פופ שהוציא לעיתים רבים בשנות השישים.
XDDDDDDDDDD. הייתי חייבת.

דליפקאן

New member
"אנה קרנינה"/ טולסוטי../images/Emo63.gif

אנה קרנינה הוא רומן מאת לב טולסטוי שפורסם בתחילה כסדרה בהמשכים בירחון, ובשנת 1877 יצא בשלמותו כספר. הספר נחשב לאחד הרומנים הטובים ביותר שנכתבו אי פעם. דוסטויבסקי, בן זמנו של טולסטוי, אמר על הספר שהוא "יצירת אמנות חסרת פגמים". בהקשר של בנות גילמור- זהו אחד הספרים היותר אהובים על רורי,והיא אף נתנה לדין לקרוא אותו (עונה ראשונה). בהתחלה דין לא ממש התלהב מקריאת הספר אך רורי שכנעה אותו שינסה שוב! בנוסף, בעונה 4 (הפרק האחרון אם איני טועה), לוק הזכיר ציטוט הלקוח מהספר לגבי כך שכל המשפחות המאושרות מאושרות באותה צורה וכל המשפחות האומללות, אומללה כל אחת בדרכה שלה.

o0Invisible0o

New member
אמאפור, כריסטיאן.

חייבת לציין..שבאמת תהיתי הרבה זמן מי היא. ניחשתי נכון. כאילו בערך..אני לא יודעת ממש איך לתרגם את זה.
בשיחה של רורי עם המנהל- הנלין. הוא שואל אותה מה היא רוצה ללמוד ולהיות. היא רוצה להיות כרסטיאן אמאפור. מי היא? "Christiane Amanpour is CNN's chief international correspondent" חהחה. מי מתרגם?
צ'יף- סגן או ווטאבר. בינלאומית. קוריספונדט מוכר לי..אבלאבל ברחה לי המילה המדוייקת.
או שאף פעם לא הייתה לי אותה..
לאמשנה.

o n o f f

New member
סתם לידע כללי....

כריסטיאנה אמפור היא כתבת החוץ או כתבת בינלאומית ראשית של cnn היא מאוד מפורסמת בעיקר כי סיקרה את כל המלחמות הקשות משנות ה80 ואילך, היא מסתובבת בכל העולם ומדווחת מהשטח ועשה עבודה מאוד מסוכנת אבל מאוד איכותית ומוערכת....היא סיקרה את האינתיפדה פה, ואת מילחמת לבנון, סרייבו נפילת החומה בברלין אני חושבת (לא בטוחה) ועוד ועוד ועוד...בהחלט דמות ראויה להערצה.

Sweet Misery

New member
אגנה, קייקו

נולדה ב-3 לאוקטובר 1973 בהונלולו, הוואי. משחקת בסדרה את ליין קים. השחקנית היפנית-אמריקנית החלה לשחק בתיאטרון בגיל 10. מאז הספיקה להשתתף במספר סרטים לא מוכרים, בתפקידי אורח בסדרות כגון "אי.אר", "פליסטי" ו"בוורלי הילס", ואף זכתה בפרס השחקנית הטובה ביותר בטקס פרסים המוקיר את הישיגיהם של שחקנים אסיאתים ואסיאתים-אמריקנים.

Sweet Misery

New member
אל, עולם הפנקייקים של

מסעדה בסטארס הולו. שמה אמנם רומז כביכול על האוכל הנמכר בה, אך אל תתנו לשם לרמות אתכם - אל כבר מזמן לא מוכר פנקייקים. אצל אל תוכלו למצוא מנות אוכל מכל הסגנונות והעולמות - תלוי מתי אתם באים.

Sweet Misery

New member
אוי with the poodles already!

הביטוי הגאוני שהמציאה לורליי במהלך ארוחת ערב עם הוריה. המשפט, שמורכב משתי המילים המצחיקות לדעתה של לורליי, "אוי" ו"פוּדלס". בביטוי יש להשתמש בהזדמנות הנכונה.

Sweet Misery

New member
אייגמן, כריסטופר

נולד ב-1 למרץ, 1965 בדנבר, קולוראדו. שיחק בסדרה את ג'ייסון סטיילס. שיחק בין השאר בסרטים דוגמאת "הדבר הטוב הבא" ואיזה סרט עם ג'ניפר לופז
, וגם הפיק את אחד מהסרטים בהם השתתף. שיחק גם בתפקיד מתמשך בסדרה "מלקולם באמצע".

למעלה