מוצץ

חנה31

New member
../images/Emo20.gifמוצץ

איך אני יכולה לגרום לבתי לקחת מוצץ, היא מוציאה אותו וכאילו בא לה להקיא

תומרותם

New member
../images/Emo95.gif מוצץ

אני הייתי באותו מצב בדיוק. בערך לפני חודש החלטתי לנסות שוב (לאחר ששמעתי כמה אמהות ש"התעקשו" עם המוצץ). לעומת פעם שניסיתי לתת מוצץ כשהיא היתה בוכיה ועצבנית - וכמובן לא הסכימה, ניסיתי לתת לה אותו כשהיא רגועה. לאט לאט היא הסכימה יותר, ואחרי יומיים כבר לא הבנתי איך היה אפשר בלי. בהצלחה!

חנה31

New member
מוצץ

הבעיה היא שהיא מוצצת לה את האצבעות, וכשאני מנסה להכניס לה מוצץ לפה אז היא מוצצת כמה שניות ואז זורקת אותו מהפה. ואז מגיע השלב שאני מתייאשת מהר מאוד. ואני מאוד רוצה שהיא תיקח מוצץ

תומרותם

New member
מוצץ

תנסי להחזיק בעדינות את המוצץ בפה שלה, לפעמים גם תנועות המציצה דוחפות את המוצץ. לפעמים ממש אחרי כמה שניות טובות זה "נתפס". וגם אחר כך לפעמים בורח החוצה וכל הזמן צריך להכניס חזרה. אין מה לעשות נגד זה. לדעתי בשלב מסויים היא תתרגל להחזיק אותו יותר זמן בפה. יש עוד משהו שאני עושה לפעמים, זה לנענע טיפה את המוצץ בתוך הפה, קצת "לטפוח" איתו בקלות על החיך ועל הלשון. לפעמים זה עוזר. וחוץ מזה, יכול להיות גם שזה לא יצליח והיא לא תרצה. זו זכותה... בני הראשון גם כן לא הסכים בשום אופן למצוץ משהו שלא יוצא ממנו אוכל... אגב, בת כמה היא?

חנה31

New member
../images/Emo51.gifמוצץ

למשל, אחרי האוכל אם אני משכיבה אותה לידי במיטה עד שהיא נרדמת, אז היא מוצצת לה את היד עד שהיא נכנסת לשינה עמוקה. ביום שני ה- 19.7.04 היא תהיה בת חודשיים. אני אנסה במהלך היום, את המסר שקיבלתי ממך. תודה

למעלה