מגיעה לי ברכה

האלי

New member
../images/Emo20.gif מגיעה לי ברכה ../images/Emo20.gif

אתמול קיבל הסכם הגירושין שלנו תוקף של פסק דין. אחרי שנים ארוכות של זוגיות במשבר, אחרי שהבנתי שחברות אמיתית ביני לבין גרושתי לעתיד לא תהייה לעולם, אחרי כמעט שנה של משא ומתן. בהליך סתמי, מעין אנטיקליימקס לסערת הרגשות שליוותה את גיבושו וניסוחו של ההסכם, מלמל השופט את המנטרה המקובלת במקרים כאלו והקלדנית הקלידה את הנוסח המקובל במקרים כאלו, הפקיד החתים חותמת במקומות המתאימים במקרים כאלו. וזהו. עכשיו לא נותר לנו אלא ללכת לרבנות, להסדיר את הגט ולסיים את הנושא מכל וכל. שלכם, האלי.

ברכה אחת? אלפי ברכות ,ואיחולים

באמת מגיע לך סוף סוף קצת אושר, למרות שזה נשמע אולי בנאלי וסתמי עד אימה.

ליידילי

New member
שלוש קריאות

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההה הההההההאלינקה בוא לקבל חיבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבוק לא יכולה לומר כאן עד כמה מברכת... ולפרט את הברכות. תצטרך לבוא ולקחת באופן אישי.

ברכות מקרב לב../images/Emo65.gif

מי יתן ותדע מעתה ימים של אור וזוהר אישי. בהצלחה בדרכך החדשה. ובאותה הזדמנות מאחלת לעצמי, להגיע למקומך. אישה חדשה

ברוך בואך בצל קורתנו

לפעמים רואים כאן את האור בקצה המנהרה וזו לא(!) הרכבת שבאה ממול

ברכות מקרב לב

עכשיו ניתן רק לקוות.... שמערכת היחסים הבאה תהייה יותר מוצלחת. אני משוכנע שאם תממש את כל חוכמת החיים שאתה מפגין כאן בכתיבתך, יהיה זה הסכם הגירושין האחרון שלך. המון המון מזל טוב

התחלות חדשות

תגובה ראשונה בפורום תגובה שכייף להגיב הרבה ברכות ואיחולי הצלחה בדרך החדשה

האמת, האלי ??

אני לא כ"כ מעורה פה בכל השתלשלות האירועים, וגירושין - עדיין נראים לי נושא כואב, עצוב, ומותיר משקעים, בשביל לשמוח להתרחשותו...- אבל - אם זה הדבר שייחלת לו, אז אני באמת-באמת שמחה עבורך, ומאחלת לך דרך חדשה ונפלאה !!! עוף לאן שרק תרצה.... רק אל תשכח - יש נשר בשמיים....עור לך !!! זיו

האלי

New member
../images/Emo20.gif תודה לכל אחד מהמברכים ../images/Emo20.gif

תודה אישית לכל אחד ואחת מכם.
רבים מכם היו לי לעזר ותמכו בשעות הקשות עד ש... וגם אחרי... ומי שמכיר אותי יודע בכמה יסורים עלה לי להגיע לרגע הזה, ולכן מגיעה לי ברכה (זה מיועד לזיו ולמיקי ולמי שלא היה איתי בדרך הארוכה הזו. שלכם (באהבה), האלי.

רגע האלי....יש מקום לעוד ../images/Emo24.gif

מצטערת האלי, הגעתי באיחור, אולי אחרונת המברכים. ובכל זאת, עתה שהגעת לסוף דרך אחת, יש הרבה דרכים פתוחות לפניך, ועם חוכמתך, נדיבותך וטוב ליבך, אני מאמינה שתמצא לך את הדרך הנכונה, לעתיד טוב ומאושר יותר. המון הצלחה ואושר.

סולו

New member
האלי יקר

כמו למיקי, גם לי נראה (אולי - עדיין) שגירושין אינם סיבה למסיבה. אבל מן הסתם, כל מקרה לגופו, ולפי מה שאתה כותב האלי - אצלך זו שמחה ופתרון שייחלת לו. ולכן אצטרף לעדת המאחלים,
ואאחל לך האלי, שיהיו לך חיים טובים ונעימים הרבה יותר, ושהשמש המפציעה בשמי חייך תאיר את דרכך לאושר שאתה מתקרב אליו
. ואם מותר לי להוסיף גם בקשה קטנה - למרות שרשמית אתה יוצא מהסטטוס של "בעל בעיות בזוגיות", אשמח (כמו רבים אחרים בודאי) אם תמשיך לכתוב את רעיונותיך ודעותיך
בפורום זה. להתראות.

dor50

New member
ברכות ../images/Emo20.gif

האלי הרבה ברכות בהשגת יעדך, ומי כמוני יודע כמה זה קשה. מאחל לך שתדע להפיק מפרק א´ את המסקנות הנכונות והיעדים הנכונים לך כדי שפרק ב´ יהיה מוצלח ונפלא ברכותי צביקה

קולות

New member
להאלי, שפע ברכות ואיחולים

אנו, שעברנו עמך כברת דרך, יודעים להעריך. שיהייה במזל, ורק טובות לבאות. מיכל.

tullana

New member
ברכה חמה להתחלה נהדרת../images/Emo42.gif

הגעתי לא מזמן לפורום ולכן לא ממש יודעת מה עבר עליך, רק יודעת שיש לך מטען של חכמה שאתה חולק בשמחה ועוזר לרבים מאיתנו ולכן אשמח אם תשאר בסביבה, חוצמזה באמת המון הצלחה, שתמצא אושר אמיתי ונפלא! ולכל מי שחושב שבגירושין אין סיבה למסיבה אני רוצה להזכיר שבמצב של טרום גירושין חוסר הודאות והמתח הם קשים מנשוא ולכן בהחלט יש מה לחגוג.

למעלה