ל-Mister Matrix

מור86

New member
../images/Emo20.gif ל-Mister Matrix

ביקשת כמה משפטים יפים, ובסוף גם השארתי שני אתרים נחמדים.
"אנחנו הננו מה שאנו חושבים, אנחנו הופכים למה שאנו מאמינים, חיינו הם הדבר שאותו אנו מדמיינים, חיינו הנם מה שאנו אומרים עליהם. ביכולתנו לשנות את חיינו, באמצעות שינוי מחשבותינו.
"התקווה היא המהות של החיים שלנו" (יצחק רבין ז"ל).
"החיים מעניקים לך חזרה את מה שאתה מעניק להם. התנהלות חייך אינה מקרית. התנהלות חייך הנה המראה של מעשייך".
"חשיבות האדם אינה נמדדת במה שהוא משיג, אלא במה שהוא שואף להשיג".
"כל שניתן להעלות על מוח האדם, כל שניתן להאמין בו- ניתן להשגה".
"הסביבה והנסיבות אומנם משפיעות עלינו- אך אנו המושכים בחוטים של חיינו"-פאולו קואלו.
"לו יכולתי לכתוב את יופי עיניין, ובבתי שיר למנות את סגולותייך- כיזב השורר, הדור הבא יאמר, סגולות מלאך כאלה אין על פני האדמה- שייקספיר
"אהבתך היא נחמה בעת תוגה, שקט בעת סערה, מנוחה בעת עווית, תקווה בעת ייאוש".
"את הדברים הטובים ביותר והיפים ביותר בעולם אי אפשר לראות וגם לא למשש.. יש להרגיש אותם בלב" (הלן קלר). תהנו

Mister Matrix

New member
תודה רבה לך מור ../images/Emo20.gif

אם יהיה לך בעתיד עוד דברים תעלי אותם ושוב תודה!!!!

Mister Matrix

New member
אולי נהפוך את זה לשרשור "ציטוטים"?

אם יש לכם משפטים או ציטוטים של מפורסמים או סתם "דברי חכמה" נחמדים שכאלו בסגנון שמור העלתה אתם מוזמנים לשרשר

אוקיי. בקלו אותה בתופים!

"תאהב את עצמך וכל הדלתות יפתחו בפניך" "איזהו גיבור? הלא אוכל סופגניה בחנוכה" "התשובה שנראית הכי רחוקה היא בעצם הכי קרובה" "אנשים שונאים באחרים דברים שהם שונאים בעצמם" "המטרה שלך היא לא לעזור לאחרים אלא לעצמך" "אין דבר העומד בפני עוצמת המחשבה" "אל תתחרט על דבר מאשר ביצעת בחייך, שכן כל אחד מדברים אלה הוא זה שעשה אותך מי שאתה" אלה כל המשפטים שעולים לי עכשיו לראש. כשיהיו לי עוד אני אעלה אותם

גם לי יש כמה..

* "וגם אם קרה ועשית טעות אחרי השפל- תבוא הגאות" דן תורן * "העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה"- שבק"ס * שום דבר לא מושלם עד שאתה לא מתאהב בו * "העתיד יגיע בזמן"- אלברט איינשטיין אוףף היו לי מלא לא עולים לי עכשיו.. יש לי מצחיקים: * היו לי שאיפות בחיים אז התחלתי לעשן * יותר קל להיות כבד * היופי זה לא הכל בחיים צריך גם להיות יפה.. * המקום היחיד בו האהבה נמצאת לפני הסקס הוא במילון

לא משו

New member
משפטים

*למד מטעויות של אחרים אתה לא תצליח לחיות כ"כ הרבה זמן כדי לעשות את כולם

fresh mishmesh

New member
"אלימות היא כרסום יסוד הדמוקרטיה"

של יצחק רבין ז"ל. המדריכה שלנו הייתה אומרת לנו את זה כל הזמן... משהו חלחל בסוף... אין לי כרגע עוד משפטים...

Stillwater

New member
---משפט חשוב---

עם כל החרא והדכאונות שלי יש משפט שאני מאוד אוהבת והוא נורא נכון בעיני גם כשמרגישים נורא, נורא רע! "מכל חלון באלקטרז נשקף הנוף של סן-פרנסיסקו"
לא משנה באיזה מקום רע אנחנו נמצאים תמיד אפשר להסתכל החוצה ולראות את העולם בצורה היפה שלו וגם אם נצא יום אחד מאותו מקום רע נוכל לדעת שבחוץ מחכה לנו משהו טוב יותר ויפה יותר, שיש לנו למה לחכות ולצפות. אני חושבת שמהשפט הזה תכף גם לגבי בית ספר, הרי מי לא הרגיש פעם בבית הספר כמו באלקטרז ומידי פעם באמצע השיעור הציץ החוצה וראה כמה טוב לאנשים שבחוץ?

יפה

או במלים אחרות - הקונה מטטה. לא לדאוג, הכל יעבור. ו~~כדי להגיע אל הקשת בענן, צריך לסבול את המבול קודם. (פחח איזה קלישאה)

Mister Matrix

New member
כמה דברים משלי....

הם לקוחים מתוך הספר : " עצות טובות לחיים טובים" / ג'קסון בראון > "אל תרים ידיים ואל תוותר. ניסים אמיתיים התרחשו לא רק בימים ההם, הם מתרחשים גם בזמן הזה". אסוציטיבי לחנוכה... > " טפח שאיפות גדולות אבל אל תשכח להנות מהדברים הקטנים". > " אף פעם אל תחמיץ את ההזדמנות לומר למישהו שאתה אוהב אותו , אח"כ ייתכן ולא תוכל לסלוח לעצמך". יש שם עוד מלא אמרות קטנות כאלו "לחיים טובים" , דברים נחמדים... אני זזתי...תמשיכו להוסיף

Dafi the Mighty

New member
מממ...

"גיבור הוא אדם הכובש את יצרו" (המורה לתנ"ך- אבל היא בטח לקחה את זה מאיפושהו...)
"גדולה (עם שורוק) היא להשיג משהו שנראה בלתי ניתן להשגה בעיני אחר" (משהו כזה...)
"אם יש קשר עם אנשים, זה בד"כ אחד על אחד. לעומק, לא לרוחב" (יהודית קציר) עד לכאן בינתיים...

Superchen

New member
אחד טוב

"כשאנשים קטנים עושים צל גדול - סימן שהשמש שוקעת"

למעלה