להיות משפחה

ורד 3

New member
../images/Emo20.gif להיות משפחה

בשבת האחרונה נסעתי לים עם הילדים ועם עוד חברה והבן שלה. התמקמנו בחוף שוקק חיים ..שיש בו משפחות וילדים , רווקים ורווקות ..שזופים ושזופות עם בגדי ים הורסים . היו הרבה משפחות ..אבל רק משפחה אחת שישבה די קרוב אלינו צדה את עיניי. ואני התרגלתי כבר מזמן לסטטוס של חד הורית..ולא רק חד הורית אלא גם בת להורים גרושים. ראיתי אמא ובת שמחייכות ומתחבקות ..כאלה חברות טובות (זה מה שהן שידרו בכל אופן ) היו להן בגדי ים מדהימים ..נשים מאד מרשימות ויפות. הסבא איש גבוה חובש כובע נייקי. הוא ואשתו מדברים וצוחקים ומשחקים עם הנכדים.הם אפילו רקדו לצלילי המוסיקה שהיתה שם ברקע. עשה רושם שהם מאד מאושרים מהביחד.היה בהם משהו מיוחד. ישבתי וחשבתי לעצמי בזמן שהילדים בנו ארמון בחול.. ליתר דיוק דמיינתי את אמא שלי ואבא שלי יושבים שם יחד מדברים וצוחקים ואוהבים..אני והאקס שלי ביחד והילדים איתנו..דמיינתי תמונה כזו כמו חלום ורוד . באותה שבת הרגשתי צביטה בלב שלא חשתי כבר הרבה זמן. אולי בגלל שהראתי לחברה שלי לפני שבוע את האלבום של החתונה שלנו אולי בגלל שבתקופה האחרונה הקשר ביני לבין האקס שלי פשוט נפלא. אין לי תשובות. לעזעזל החיים האלה...אין ספק שיש גם משפחות יפות. מה כל כך קשה להסתדר !

אישית

יש לי משפחה ענקית...פרושה על ארבע יבשות עם אלף ואחד כיווני אוויר. נשואים גרושים, כן אח, לא אח, חצי רבע ומשולש,סגרתי כבר ארבעים ויש לי כמה אחים הסוגרים עשרים שבחיים לא ראיתי...בספק גם שאראה.מליון ואחת אנשים,שלוש דתות,שש מדינות ארבע יבשות ובסוף סוף כשהדוור הביתה הולך,והאינטרנט לא מתפקד,זו האשה הילדה ואני,שבאמת עושה לי את זה...היא מחיכת אני שמח,היא בוכה מתפרק לי העולם.ורוקד רק עבורם.

R a c h e li

New member
ואני חושבת לעצמי....

שהמשפחה שצדה את עינייך חשבה כך : ........היא כל כך מדהימה האישה הזו....היא בטח חשובת שאנחנו מאושרים.....אבל כמה שהיא טועה.....כמה אומץ היה להם .....למה אנחנו לא מסוגלים
........ נו תודי שזה גם אפשרי

ורד 3

New member
וזה גם אפשרי

שהם באמת מאושרים ממקום נקי ובלי פוזות ..ולזה התכוונתי כי זה קיים . ברור שלא הכל ורוד .. אבל עדיין חושבת וטוענת שיש משפחות יפות (במובן של הקשר שמחבר אותם יחד).
BONJOUR

מזל חי

New member
וגם הקיץ הזה

לוקחת את עצמי ונוסעת לים לבדי. בשקט שלי עם הספר שלי..וכמה מחשבות שמתנקות באויר. תמיד נדבקת לאיזו משפחה. לרוב משפחה מבוגרת. שיחשבו שאני איתם את יודעת.. ככה יש לי שקט כי באתי לתפוס אותו ליד הגלים. בפעם האחרונה כהרגלי הבטתי לצדדים. אבל פעם ראשונה שזה לא צבט לי יותר. הבטתי מהצד וידעתי שגם שם הכל לא מושלם. קלטתי שפת גוף אמירות קלות ואפילו ראיתי שגם הילדים שלהם נודניקים ומתוקים אמיתיים כמו שלנו. פתאום נשפתי בהקלה והבנתי שכיף לי. איזה שקט. קצת היו חסרים לי הבנים בסביבה. רציתי שגם הם יהיו שם במים ויקרצצו לי לרגע. אבל הרוגע היה כל כך שפוי עבורי ומזין. היה חסר לי לשכב ככה בשקט הזה ולראות מה טוב לי גם בלבד הזה. שלהם אין

cookie13

New member
../images/Emo20.gifמחשבות...

בים, במסעדה, או סתם כשאני יושבת בגינה, המחשבות האלו מציפות אותי. "איזה משפחה מאושרת! כולם מחייכים, יפים, מאוחדים מיוחדים..." ורואה את עצמי מפנטזת שאני חיה באותה המציאות (פנטזיה??) וזה צובט לי בלב, ואז נזכרת בחבר שכל הזמן טוען על כמה סקסי להיות חד הורית "ההפגנה הזאת של עצמאות, אישה חזקה...הם כל כך סקסיים!!" ומיד החיך נמחק, כי הכוחות לפעמים נגמרים, וצריך להלחם כל כך חזק כדי להשאיר את הראש מחוץ למים. ופתאום הלבד מעיק המשפחה הקטנה נראית קטנה מידי... מחשבות לקראת אחר הצהריים בים, עם המשפחה המצומצמת מאוד, שמחייכת, אבל קצת עייפה....

למעלה