יום ראשון

© h i l a ©

New member
../images/Emo20.gif יום ראשון ../images/Emo20.gif

נרשמתי סוף כל סוף לחדר כושר. הקרוס (או איך שיכתבו את זה) פשוט קורע את הצורה, אני לא מבינה איך אפשר להשאר על זה כ"כ הרבה זמן :O. חוץ מזה היה נחמד, זה חדר כושר מעולה, אפילו תאים עם מנעולים יש שם ואני לא צריכה לסחוב את הפלאפון איתי חחח... גם ראיתי מלא מהשכבה (לא מספיק שאני יודעת על עוד אנשים שהולכים לשם) אז יהיה טוב :)

B a m b o o k

New member
אני עדיין צריכה להשלים שעות שינה מת"א

והיום בקייטנה היה מתיש במיוחד. הלכנו לסיור אצל בדואים והילדים האלה כאלה בכיינים
"צלילללל חם לי! צלילללל הוא מרביץ לי!! צלילללל הם בדואים רעים? הם יהרגו אותנו????"#%)%$&^%$!Q&@%&)&* משם הלכתי לבצפר לעשות מתכונת בע"פ ואז הרב נתן לי גם לעשות את הבגרות וחסך ממני להגיע מחר, תודה לאל! תכף נלך להתקלח ולישווווווווווווווווון

שרון710

New member
איזה שרשור חסר תגובות../images/Emo2.gif

בכל מקרה- ב8 בבוקר יצאנו המשלחת לפולין לחיפה, למכון אייבשיץ. היינו שם עד 3 ומשהו, וב4 בערך הגענו לכרמיאל. היה מאוד מאוד מעניין
אח"כ ראיתי בנות גילמור (שהתחיל מההתחללללההההההה באקסטרה הוט!!! מלכים
) ואז גיל באה אליי ללמוד מת'. והלכה. ואמורה לחזור. יום טוב, ביצ'ס.

giraffeeeee

New member
לילה אצל בוביז

כמה זמן לא כתבתי את זה... כל הלילה ואני לא מגזימה היא קיבלה הודעות, כל הלילה!!!!! קמתי בארבע ראינו "החופשה" עליתי לשבט ובדרך ראיתי חצי צוות הולך הביתה כי אין יום עבודה אז הלכתי לשבת בהשכרת סרטים וראיתי "קונג פו פנדה" אבל רק את ההתחלה. עכשיו בית אוכלת פלאפל.

נכון תמיד נורא רוצים שיגיע החופש,

אבל מתי שהוא מגיע אז יש את הימים הנורא משעממים האלה? אז היום היה יום כזה... קמתי בערך ב9 מטלפון של סבא שמודיע לי שדוד שלי אמור לבוא אלינו עוד מעט, אז כבר הלכתי לסלון כדי לחכות לו... בסוף הוא לא בא. ראיתי קצת טלוויזיה ואז יצא שנמנמתי במשך שלוש שעות
וזה היה רק שלוש שעות כי חברה התקשרה אלי ואז כבר לא הצלחתי לחזור לנמנם
עשיתי כביסה (מה שמזכיר לי שבטח המכונה סיימה לעבוד כבר XD), וראיתי טלוויזיה במשך...הרבה זמן. בשש וחצי הוצאתי את הכלב, ומאז אני די לא עושה כלום. אה כן, שיחקתי טיפה כדורסל >< הגעתי למסקנה שאני לא בנויה ללילות לבנים (ולא, אני לא מדברת על מה שהיה בת"א, אני מדברת על מה שהיה אצלי בבית
).

NoFaRi1

New member
אני בארץ!

ואני עוד יום או יומיים בת"א ומי שרוצה לראותני מוזמן מאוד ליצור איתי קשר איכשהו. אני הולכת לישון ;[

זונע

New member
אני רוצה../images/Emo10.gif

דברי איתי, אני לא יכול לשלוח לך הודעות חח

gurke

New member
אין לי את הטלפון שלך בארץ! ../images/Emo10.gif

דברי איתי!

NoFaRi1

New member
אני לא מוצאת את הפלאפון שלי אוף :(

בכל מקרה מחר אני אהיה בת"א כנראה, וכשזה יהיה בטוח אני אדבר איתכם!

R a n d a l l

New member
כמות הפרטים בתגובה עייפה אותי

הפסקתי לעקוב באמצע! [
שירבו ימים שכאלה
]

dcohn

New member
חחחח אני פשוט עייפה מדי בשביל לחפור../images/Emo6.gif

ואכן שירבו..

R o n 2 5 6

New member
יום כיף בצפון../images/Emo99.gif

היה אחד האדירים.פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאני מרוצה ממשהו שהבצפר אירגן. בהתחלה נסענו לאיזה אתר של ספורט אתגרי והיה קצת גיי,כי היו איזה 4 מתקנים והיה חום לא נורמלי. אח"כ הלכנו לראפטינג בירקון שהיה בנזונה!
(דורין וחברות שלה ספגו ממני כמויות אדירות של מים
) ואז סתם "ארוחה" באיזה קיבוץ,וחזרה הביתה. היה כיף

dcohn

New member
חחחחחחחחח עאלק "ספגו כמויות אדירות.."

אני השפרצתי עליך!

FartherAway

New member
מיציקט.

קייטנה, היה אחד המצחיקים. 5 שעות של ציטוטי-אסי-וגורי עם ילדים בכיתה ד'.
אז חזרות לערב פולין, היה... מיותר. אבל מצחיק. ואני מת על בת"ש. ואז הביתה לשעה וחצי. ושוב בצפר.
וערב פולין! היה נחמד, נראלי ששמעתי הכל כבר כל כך הרבה פעמים שזה איבד לחלוטין מהמשמעות. והיה חם. והתבשלתי מהמנורות שם. ולא שמעתי את הגיטרה. זין לא אכפת לי. ועכשיו עדנה התקשרה! אוז'ו בובו.
היא אמרה כמה שהיה יפה ומרשים וכמה היא שמחה להכיר אותי וכאלה.
איזו פוצי. וזהו. בלהלבלהלבלהל תירו בי בבקשה.

למעלה