חידה מוקדש לשי
W willo1 New member 18/5/05 #4 אמאלה... אתה.. אתה.. איך ידעת? ואני הייתי בטוחה שזה לא כל כך קל.. אתה תגמור לי את החידות בקצב הזה..
G gadoso New member 18/5/05 #5 חחחח תבקשי אני אפסיק חחח אין בעיה... זה היה האמת היא יותר פשוט מהקודם!
W willo1 New member 18/5/05 #10 ../images/Emo4.gif באסה טוב אני אעלה אחת יותר קשה (אני כבר לא כל כך בטוחה בעצם)
ה ה ב ת ש ל ה ש כ ן New member 18/5/05 #7 זה לא פייר! אני נכנסת רק מאוחר בלילה ועד אז כולם כבר פותרים... וחוץ מזה- שי ברוך הבא לפורום!!! (כל מי שאני כותבת לו את זה לא נשאר הרבה אז אולי אני אפסיק עם ה"ברוך הבא" הזה)
זה לא פייר! אני נכנסת רק מאוחר בלילה ועד אז כולם כבר פותרים... וחוץ מזה- שי ברוך הבא לפורום!!! (כל מי שאני כותבת לו את זה לא נשאר הרבה אז אולי אני אפסיק עם ה"ברוך הבא" הזה)
G gadoso New member 18/5/05 #8 יש לי נטייה להתלהב בהתחלה מדברים ואח"כ לפרוש אבל אתם יודעים זה פורום מיוחד אז לא נראה לי שהזמן שלי כאן יהיה קצר! ד"א תודה!
יש לי נטייה להתלהב בהתחלה מדברים ואח"כ לפרוש אבל אתם יודעים זה פורום מיוחד אז לא נראה לי שהזמן שלי כאן יהיה קצר! ד"א תודה!
G gadoso New member 18/5/05 #11 אל תדאגי בשאר הפורומים לא הה חידות אז לא היה משהו מעניין שאני אשאר בשבילו...
W willo1 New member 18/5/05 #13 ../images/Emo6.gif כן, ועוד הבטחתי לך הקדשה נצחית.. עכשיו אין לי ספק בכלל