חדשים.

daphnef

New member
היי, אני חדשה

היי אני חדשה, חיכיתי יותר מ-3 שבועות להיכנס לפורום... אבל ההרשמה לקחה מלא זמן! אבל סוף כל סוף אני כאן! אזז...היי קוראים לי דפני ואני מחיפה בת 12 וחצי. אני הולכת להופעה של קלי ב-27.3 אני מחכה לזה ממש אני מתה לראות אותה על הבמה ליידי...שרה! ואני מאמינה שגם אתם בדיוק כמוני! אז היי לכולם!

daphnef

New member
אני חדשה!../images/Emo13.gif

היי קוראים לי דפני אני מחיפה ואני בת 12 וחצי אני מתה על קלי, אני הולכת להופעה שלה ב-27.3 אז היי!!

BlackEyedSpirit

New member
חדשה ^__^

שאלום אנשים ^_^ אני בר, בת 14, אוהבת את קלי, ובעלת האלבום Breakeaway ^_^ השיר האהוב עליי הוא You Found Me ^_^ נה נו דה 3=

../images/Emo9.gifהיי אני חדשה פהה

היי אני חדשה פה בפורום אבל אני חולה על קליי!! אני מקווה להישתבלב מהר....! השיר because of you מדהיםםם!!!! נכון?? לוב יו אולל אילנה

ICדרוש

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifברוכית!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני אדר, בת 13(לפני 4 ימים! יאיי!) מאיזור ת"א...
אממ השתלבות מהירה!

נכון ../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

חחח אני טלי ברוכה הבאה! ולגבי החתימה שלך אני לא אוהבת את שירי ורוני...טוב רק במקרה שאת מתכוונת לרוני סופרמרקט ושירי חראמון(חיקוי של חיקוי של חיקוי שמחקה את המחוקה)
אוח כמה ש הסמיילים האלה יפים

MOTEK2006

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רוני סופרמרקט ושירי חראמון חחחחחחחחע יש עוד כינוי לרוני - רוני חראסטאר !

../images/Emo207.gif

שמתי לב שבקליפ של WA ששמו פה קישור (שזה מTRL) אז בקטע של לקראת סוף השיר כשיש את האיש במקלחת (לפי מה שהיה בקליפ שהראו באירופה) שמו קטע אחר של האיש עם החליפה קופץ.. מה למרות שזה היה מצונזר היה אסור להם לשים את זה בכל זאת???

timtamtum1

New member
...

את צודקת, יש כמה שינויים. פשוט יש כמה גרסאות, בגרסא האמריקאית הקליפ מתחיל בקול של שדרן רדיו שמציג את השיר ואין את זה בגרסא של אירופה. אותו דבר עם הקטע של הבחור הערום [:X] במקלחת, בגרסא האמריקאית מראים את היצור הזה עם השואב אבק. ויש עוד גרסא של קנדה, אבל לא ראיתי אותה. זה בדיוק אותו דבר כמו בקליפ של breakaway. יש שינויים בין הגרסא האמריקאית לאירופאית. זהו

קובי221

New member
../images/Emo207.gif כתבה מדהימה על קלי-

בעיתון 'ידיעות אחרונות' במוסף 7 לילות. היא מרואיינת מדבלין, ככל המשתמע מהכתבה היא תשהה בארץ כשבוע, עם משפחתה, ותסייר בירושלים, בית לחם, ים המלח וכו' וכו'.

למעלה