הפינה

shahar1989

New member
../images/Emo20.gifהפינה../images/Emo20.gif

חסרת השם... ענבר הציעה "משורר מיוסר.." אבל זה לא רק משוררים.. אז זה לא מסתדר לי.. תזכורות למה קורה כאן בעצם http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1953&MessageId=117252598 פעם בשבועיים [או יותר... אחמ אחמ...
] תיתפחת הפינה. בעצם מה יקרה כאן? כל אחד יוכל לשרשר יצירות שלו, ויצירות זה אומר הכל, תמונה חדשה שצילמתם, סיפור שכתבתם, שיר, ציור, פסל.. כל דבר שעולה לכם לראש וכל מה שאתם רוצים להראות לנו.. ואתם יכולים להעלות לפינה אחת כמה שאתם רוצים.. אם פתאום יש לכם משהו חדש וכבר העלתם, אז מה? אל תהססו להעלות עוד משהו!! הפינה הזאת שלכם ובשבלכם.. אם יש מישהו שרוצה לאמץ את הפינה שיגיד לי
יצירתיות נפלאה לכולנו

shahar1989

New member
הרבה גברים בלי חולצה..

אז מה? שאני לא אעלה את התמונה הזאת?
עכשיו ברצינות... למה העלתי דווקא את התמונה הזאת, דבר ראשון זה מהחזרות למסיבת סיום, ככה שהיא גם מרגשת אותי וגם מסמלת לי סוג של סוף.. דבר שני אני אוהבת אותה, היא לא ברורה מאוד, אבל משהו בה מסתדר לי. וגם אני אכתוב כאן.. מי שלא ראה את הקליפ עדין שיגיד לי. אני אשלח

O f r i s h

New member
הגברים של השכבה שלכם, זה משהו../images/Emo6.gif

אח, אסור להסתכל על התמונה הזאת יותר מ2 דקות! זה יכול להרוג או משהו!

נחפש משהו, המחשב שלי עדיין מת

אני יודעת שהיא דוחה. אבל אני מתה עליה. בזמן שעובדים על הפרוייקט בשעות הקטנות של הלילה, מצאתי ג'וק אוכל לנו את האוכל!! חצוף. רק לידע כללי, אחרי הרעש של הצילום הוא ברח
אחרי חצי שעה הקינמון כבר לא היה שם!!

למעלה