המפגש

עָנת

New member
../images/Emo20.gifהמפגש../images/Emo20.gif

תודה ל"מירב את חיים" על המפגש הנפלא שהיה
היה כייף מאוד. ומרגש כאחד. לשמוע סיפורים משמחים ומעודדים
,לצד סיפורים מרגשים עד דמעות. מאוד נהנתי. תודה מירבי על ההשקעה המרובה
על כל מפגש שאת עושה
שכל מפגש נפלא,מרגש,מעניין,מאחד כאילו זה המפגש הראשון
בטוחני שכל מפגש נותן כוחות למשתתפים,ותחושת הזדהות. תחושת של כולם למען כולם,וכולם חייבים להצליח. וכולם יצליחו,כי מירב ברקע. תודה לך על הסבלנות,והאהבה,האכפתיות וההזדהות שלך עם כל הזוגות
וזה מפליא כל פעם מחדש,לשמוע אנשים חזקים שעל אף שעברו קושי בחיים נלחמים ע"מ להגיע למטרה. ומי שלא בא הפסיד בגדול! תודה לכולם. נהנתי מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד. ומחכה למפגש הבא.

milamark1

New member
גם אנחנו נהננו מאוד../images/Emo140.gif

פגשנו אנשים מקסימים. וגם סיפורים משמחים- שהתרבו כאלו. לצערי הלכנו מוקדם. עד איזו שעה נשארתם? מה הפסדנו? מירב תודה על הערב הנחמד! מחבקת, מילנה

waizman1

New member
המפגש../images/Emo13.gif

מפגש מרגש ובמיוחד מחזק!!! יצאנו עם תחושת ביטחון והרבה כח! כולכם (גם אתן
וגם אתם
)ריגשתם וחיזקתם - תודה! ולכם מירב וחיים תודה רבה על האירוח ,החום ושפע האהבה. שבוע טוב יורם ואילנית

מירבי*

New member
../images/Emo140.gifסיכום המפגש המקסים../images/Emo140.gif

אני שמחה לקרוא את התגובות של חלק מהמשתתפים ולדעת שגם אתם יצאתם בתחושה נפלאה!! המפגש היה מהנה, מחזק, מלא בבשורות טובות, בהריונות נפלאים
ובעיקר בהרבה תקווה שנראתה אפשרית מתמיד לנוכח הזוגות והפונדקאיות הקורנים מאושר... תודה ענקית לכל המשתתפים, מקווה שלא אשכח אף אחד ש' ו-נ' ג' מ' ו-מ' א' ו-י' ע' ו-ר' א' ו-י' ע' ת' עם הפונדקאית ט' נ' ו-י' עם הפונדקאית י' והבנות המקסימות. י' ו-מ' עם הפונדקאית ז' והילד שישן כל כך טוב. א' ו-ס' עם הפונדקאית ח' ס' ו-ד עם הפונדקאית ש' ס' הפונדקאית המקסימה והאהובה שלי. ואלי תימן היקרה שלנו. תודה לכולם על ההשתתפות, על המאכלים הטעימים שהבאתם ועל האווירה הכל כך חיובית ומחזקת, אוהבת אתכם

miss lula

New member
המפגש

היה באמת אחד המפגשים הכי מחממים את הלב שאני זוכרת. היתה אווירה כל כך טובה ומפרגנת בין כל המשתתפים והמשתתפות. הלוואי וכל הנוכחים ושכל חברות הפורום בכלל יידבקו באבק ההריונות והתקווה שהיה אתמול. אלי

shiran 25

New member
מירב היקרה והמיוחדת במינה../images/Emo23.gif

הייתי חייבת להכנס לפורום כדי להודות לך על המפגש המהמם והטעים, העוגות שהכנת היו פשוט בלתי נשכחות ,אני לא הייתי מההתחלה אבל היה ממש כייף ונהנתי לראות את ההריונות היפים ,כמובן אין צורך לציין שמי שלא בא ממש הפסיד רציתי לומר יישר כוח על כל הטירחה וכל הכבוד לחיים בעלך שכל פעם מחדש אני מתפאלת ונהנת לראות אותכם ביחד ואת שיתוף הפעולה והעזרה שהוא עוזר ממש תענוג לעיניים מאחלת לכם חיים מאושרים ולכולנו בהצלחה ומקווה שכל מי שצריכה נדבקה אתמול מכל ההריונות שהיו,אמן!!!!!!!! תודה רבה לך מירב על הכל ושה' יתן לך המון כח ובריאות להמשיך לתמוך בכולנו וכמובן במשפחה המיוחדת שלך אוהבת אותך שירן

"אנשים טובים באמצע הדרך"../images/Emo140.gif

אכן מפגש בין הכי מרגשים שהיו
ויהיו בעזרת השם
התקבצו להם אנשים יקרים למען מטרה קדושה
ואכן הפגינו הוכחות חותכות ש"חלומות מתגשמים"
ראיתי את הניצוצות בעיניי ההורים המיועדים וידעתי יותר מתמיד למה אני פההההההההההההההההההההההההה
תפילה אני שכולנו נגשים את חלומתיינו ויודעת אני שנצליח

מירבי*

New member
../images/Emo23.gifאהובות שלי ../images/Emo23.gif

ריגשתם אותי מאוד עם התגובות שלכן
היה משהו מיוחד במפגש הנוכחי, קיבלתי הרבה טלפונים מאלה שהשתתפו וכולם דיווחו על תחושות דומות. אולי זה הזמן לקרוא לקוראות היקרות שלנו בקריאה נרגשת- התחילו לכתוב!!

למעלה