הודעה שמייחה ביותר

סנטה

New member
../images/Emo20.gif הודעה שמייחה ביותר

שלום לכולם , אז ככה שמתי לב שכוכלכם אומרים שהפורום מת,גוסס אבל שחכתם חולה [חולה ,גוסס , מת ...] לא משנה ... בכל מקרה חברים נכון שהפורום הוא אמנם לא כל כך משגשג וזה מכיוון שלא כולם יודעים עליו ...לכן ...בימים הקרובים מאוד הפורום ייכנס לרשימה של תפוז תחת קטגוריית מעריצים , כולי תקווה שבהתאם לזו יצטרפו לנו עשרות אלפי
מצטרפים חדשים , יחד עם זאת אני מתכוון לפרסם יותר את הפורום ... ועכשיו אני צריך עזרה שלכם ... אני רוצה שתעבירו הודעה על פתיחת פורום של עברי לכל הרשימה שלכם באסיקיו ובאימייל או כל מקום שאת יכולים ... פשוט לינק והודעה ... אם אתם רוצים אני אסגנן לכם אחת כזו ! תודה רבה בתקווה לפורום טוב יותר ! שגיא קינן סנטה

snapis

New member
שאלה

איך מגיעים לפורום הזה? כאילו אני יודע שתשאלו אז איך הגעתי הגעתי דרך קישור והפאום הזה לא מופיע במעריצים אז איך מגיעים? דרך אגב רוני הבאת גם אותי לפה

יא מגניף שוב ../images/Emo3.gif

חיחי מממ בגלל זה פורום חדש (-not
-) אז אז ץפוז עדיין לא הוסיפו אותו לרשימת פורומים שלהם
מממ שגיא (המנהל) אמר משהו שהשבוע יוסיפו את זה לרשימה אבל אני לא בטוחה כל אופן צריך שהפורום יגדל נראה לי כדי שהוא יכנס לו לשם

אגב איתמר

שאלת אותי בקשר למספר פורומים ממ אז תסתכל בקובץ המצורף ותנסה להבין כאילו נכון מתחת למספר מתוח קו
אז אתה פשוט מוחק את המספר הזה וכותב אחר במקום לכל פורום יש מספר משלו למשל הפורום הזה זה 268 ופורום אביב גפן זה 234 אם אני לא טועה ו575 זה רוק ישראלי או משהו בסגנון וכן הלאה :)

למעלה