האהבה

../images/Emo20.gif האהבה ../images/Emo20.gif

פעם בשנה יש לנו ט"ו באב , לכל אחד מאיתנו יש אהבה מכל סוג שהוא . כעת אני תוהה לגבי אהבת הגוף והנושא החביב עלינו
שבוע שעבר שוחחנו על המראה ולמה אנו מתחברים ואוהבים בגוף. לכל אחד מאיתנו יש אהבה פרטית של חלק אחד בגוף נניח שאתן לכם החלפה אחת בגוף את מה תחליפו? בטן, גב, פנים, רגליים, אצעות, ציפורניים ?

../images/Emo23.gifהווווו טו טו טו באב שלי../images/Emo23.gif

אמממממממממממ..... להחליף? אבל כבר שיפצתי כמה מקומות זה נחשב?
בכל אופן, חושבת וחושבת מה אני רוצה להחליף, אין לי איבר ספציצי שאני רוצה להחליף, כי אצלי זה מתאזן בכל הגוף. אולי את העיניים שלי, יש לי עיני שימי
לא אוהבת, ואולי קצת מהאף, בקיצר הולכת כרגיל לטלפן למנתח

יאקה

דמייני לעצמך שאני רק מחליפה לבטן/גב שטוחים ושזופים, בעוד הירכיים והתחת שלי נשארים במות שהם! אני אראה כמו מפלץ!!

solee

New member
אחלה שאלה ../images/Emo13.gif

בעיקרון לא הייתי מחליפה כלום, רק מקטינה הכול

polegra

New member
ממממ...מממ...

את מה שעושה הלידה לחלקים שממוקים באמצע גופנו ;)

Eran De Niro

New member
אפשר להקטין בשקל תשעים .?

אני הייתי מקווץ את עצמי הופך את עצמי מערן XXLלערן L טוב ועושה ניתוח אף (בשביל שמישהי תפסיק לצחוק לי עליו חחחחחח)

לא חסר דברים להחליף חח

אני מניחה שהדבר הראשון שהייתי מחליפה זה את החזה (עם היה לי כסף הייתי עושה ניתוח) אח"כ את הבטן שתהיה שטוחה יותר וכמובן שלא היה מזיק ניתוח אף עיניים גדולות יותר חח קיצר לא חסר

yellow cheese

New member
משנה? כלום, מכווצת? הכל.

בעצם, כמעט הכל. את החזה הייתי מגדילה ומרימה. כל השאר, יותר קטן בבקשה
מתי זה קורה? או שהכל בגדר פנטזיה?
[דיאטה זו לא מילה גסה, אבל קשהההההה
]

אהבה פתאום היא מתפרצת../images/Emo70.gif

וכפי שהמשפט הזה אומר: אני מאוד אוהבת את הגוף שלי. הדבר היחיד שאולי הייתי מורידה ממנו זה את כל הנקודות חן והנמשים שיש לי על כל הגוף- חוץ מיזה אין לי בעיה עם הגוף שלי. ובקרוב יהיה אפשר לומר: חג אהבה שמח

למעלה