גמר חתימה טובה~צום קל

../images/Emo20.gifגמר חתימה טובה~צום קל../images/Emo20.gif

לכל הצמים-צום קל! תואכלו הרבה בארוחה מפסקת!
לכל הלא צמים-צום קל בין הארוחות..חח
--
תשתו הרבה לפני הצום
ולכולם~~~~גמר חתימה טובה אוהבת אותכם
ושנמשיך לרקוד לנצח!
לילוש

י ר ד נ י

New member
../images/Emo4.gif

צום קל למי שצם, כפירה מהנה למי שכופר וגמר חתימה טובה הנה רעיון, במקום להיות איכס כל השנה ואז לצום יום אחד כדי לכפר על כך, תנסו פשוט להיות נחמדים. אצלי זה עובד, בדר"כ

Mr GK

New member
../images/Emo124.gif יום כיפור - חשוב! ../images/Emo124.gif

ראשית, אני רוצה לאחל לכל חברי הפורום צום קל וגמר חתימה טובה. שנית, רציתי להוסיף שאני כן אכנס לפורום במהלך יום כיפור, שכן אינני שומר מסורת כלל וכלל, לכן אם מישהו מסתובב פה בזמן הזה ויש לו בקשה\טענה\מענה הוא מוזמן לפנות אלי, ואני אשתדל לענות בהקדם. ודבר אחרון, לשאר גולשי הפורום שכן מתכוונים לגלוש כאן ביום כיפור, אנא קחו לתשומת ליבכם שהגיוני שהפורום לא יהיה "עמוס" ולכן ייתכן שלא תקבלו תשובות לשאלותיכם או מענה להודעותיכם במהרה, אז לא להציף או להקפיץ הודעות שלא לצורך. תודה, ושתהייה שנה טובה.

י ר ד נ י

New member
../images/Emo122.gif

גמני לא שומרת מסורת וגמני יהיה פה במהלך יום כיפור אני לא צריכה שום יום כיפור שיגיד לי לחשוב על המעשים שלי ולבקש סליחה, מי שלא יודע לעשות את זה לבד שום יום כיפור לא יעזור לו... אבל אני מכבדת גם את מי שכן שומר מסורת צם וכו'... גמר חתימה טובה לכם.. עצובה במקצת-יעבור

צום קל לכול הצמים!

וכן...גם אני הולכת להיות פה בשעות יום כיפור... אני גם לא שומרת.. אבל לכל מי שכן...בהצלחה!

F U N K Y GLOW

New member
טוב נו ...גמאני יגיב פה ...../images/Emo60.gif

למרות שאני לא ממש מאמינה בכל הקטע של יום כיפור ומום ואסור חשמל וכו'...(כמו שאתם רואים אני כותבת עכשיו ועכשיו יום כיפור ) אבל למי שמאמין אני מקווה שהיה לו או יש לו (אם הוא כן משתמש במחשב ובכל זאת צם) צום קל..וגמר חתימה טובה ...

למעלה