בנות כנסו

עונהנהנהנה

למה את אוהבת את הלהקה?הקול שלהם ופשוט מהפעם הראשונה שראיתי אותם פשוט נדלקתי
הם שרים יפה הקול שלהם יפה והם?בכלל מושלמיםםם!! השיר הכי אהוב של הלהקה?בדרך למעלהה..תני לי סיבה... התמונה הכי אהובה שלהם בייחד>>התמונהה [[לא של המי שהיא הכי מחבב!]] ומה אתן מצפות שיהיה ?להופעהההה בפוורייםם בהרורר שדיסקק ובא לי פגושש את הבנותת של הפורום חחחח ובא לי לפגושש אותם את הבויזז.......!! [הופעות,דיסק חדש, מפגשי פורום .]]

Ninia Rebelde

New member
עונה

למה את אוהבת את הלהקה?כי אני חושבת שהם מרגשים בשירה שלהם..הם שרים יפה...והם יפים... השיר הכי אהוב של הלהקה?תני לי סיבה התמונה הכי אהובה שלהם בייחד [[לא של המי שהיא הכי מחבב!]]===> ומה אתן מצפות שיהיה ? [הופעות,דיסק חדש, מפגשי פורום .]] אני מצפה שיהיה מפגש פורום וכולן אבל כולן יוכלו להגיע(כולל אותי)..אני מצפה שלא יהיו כאן עוד ריבים ותייהיה אווירה טובה... מבחינת הבוייז אני מצפה שיהיו עוד מפגשי מעריצים ומי שלא היה בקודם יוכל ללכת לזה ובכלל שיהיו עוד מלא... אני מצפה שיהיו מלא מלא הופעות ושאני יוכל ללכת לרובן... אני מצפה שהדיסק יהיה יפה ויהיה מוצלח..שהלהקה תשתפר עוד ועוד(למרות שאין להם כל כך מה לשפר).. וזהו.. שהלהקה תמשיך להיות כמו שהיא ושהבנים ימשיכו להיות כמו שהם...

עונה:]

למה את אוהבת את הלהקה?כי הם יפים, ושרים יפה:] השיר הכי אהוב של הלהקה?אשמור את ליבי וכמה אהבה-השירים שהכי הצליחו לדעתי:] התמונה הכי אהובה שלהם בייחד---->תחילת הדרך :] [[לא של המי שהיא הכי מחבב!]] ומה אתן מצפות שיהיה ?הופעותתת, וכמובן שדיסק חדשששש!!! מממ...גם מפגשי פורום :] [הופעות,דיסק חדש, מפגשי פורום .]]

../images/Emo110.gifעונה לחיימשלי=]

למה את אוהבת את הלהקה?כי הם שרים מהמם כי הם מושלמים אחד אחדדדדד ויש בהכול ה=כול! השיר הכי אהוב של הלהקה?תני לי סיבבבבה התמונה הכי אהובה שלהם בייחד ומה אתן מצפות שיהיה ?שיהיה להם עוד דיסקק ועוד מלא הופעות! ומפגשי פורום ומעריצים![הופעות,דיסק חדש, מפגשי פורום .]]

למעלה