בנות כנסו

../images/Emo20.gifבנות כנסו

לא עשינו הרבה זמן דברים על הבויז אז ככה. למה את אוהבת את הלהקה? השיר הכי אהוב של הלהקה? התמונה הכי אהובה שלהם בייחד [[לא של המי שהיא הכי מחבב!]] ומה אתן מצפות שיהיה ? [הופעות,דיסק חדש, מפגשי פורום .]] יום טוב :)

../images/Emo118.gifצל"ש כל הכבווד :] ראשונה

אני אוהבת את השירים מכיוון והם יפים , בייחוד השיר 'תני לי סיבה' , התמונה שהם ביחד...זה איתי מן הסתם
חח למרות שאני ושרון לא יצאנו מי יודע מה.. חח כן לי ולשרוון יש טלפתיה תבינו בדיוק שהוא יצא מהמונית יענו במפגש...אז באתי ואני כזה רצה וצועקת שרווןן.. חחח ואני מחכה לעוד מפגש יאיאיאיאיאיאיאיא אמן ויחזוווווור ויהיה עווד אחחחחחחחד , אמיין :]

../images/Emo108.gifעונה . . . ../images/Emo23.gif#& .

למה את אוהבת את הלהקה? כי הם מדהימים... הם שרים מושלם ורוקדים מהמם ונותנים ת'יחס הכי יפה..
השיר הכי אהוב של הלהקה? אל תגידי לי, את האחת, כמה אהבה, הזדמנות שניה וכל השאר :)
התמונה הכי אהובה שלהם בייחד: -> יוו תיראו ת'בטן של אביחייי
ומה אתן מצפות שיהיה ? הופעות ומפגשי מעריצים וכמובן דיסק חדש

../images/Emo20.gifעונה ../images/Emo20.gif

למה את אוהבת את הלהקה
כי הם הכי הכי חמודים חוחוח :D
השיר הכי אהוב של הלהקה
"גליה"
התמונה הכי אהובה שלהם בייחד
ומה אתן מצפות שיהיה
אממ הופעות חוחוח [[פוריםם תגיע]] גם בשביל דילב , וגם בגלל הצחוקים :p הכי מצחיק בבהופעות ובמיוחד כייף , :)

../images/Emo20.gifעונה-תיקון../images/Emo20.gif

למה את אוהבת את הלהקה
כי הם הכי הכי חמודים חוחוח :D
השיר הכי אהוב של הלהקה
"גליה"
ומה אתן מצפות שיהיה
אממ הופעות חוחוח [[פוריםם תגיע]] גם בשביל דילב , וגם בגלל הצחוקים :p הכי מצחיק בבהופעות ובמיוחד כייף , :)

../images/Emo212.gif עונה . :]

למה את אוהבת את הלהקה? הם חמודים , יפים , מתייחסים יפה למעריצות והכי חשוב הם שרים יפה . :] השיר הכי אהוב של הלהקה? אשמור את ליבי . [: אבל יש עוד שירים יפה .
ומה אתן מצפות שיהיה ? הופעות! , ואני מקווה שיהיה בע"ה באשקלון . [:

hen love noli

New member
עונה

למה את אוהבת את הלהקה? כי הם חמודים חתיכים ו..לא יודעת התאהבתי בהםם השיר הכי אהוב של הלהקה? אל תגידי לי,תני לי סיבה,אשמור את ליבי כולם.. התמונה הכי אהובה שלהם בייחד ===> ומה אתן מצפות שיהיה ? אממ..דיסק חדשש הופעות עוד מלא מפגשי מעריציםם ושהייה בהצלחהה!!

linoi1000

New member
עונה

1. אני אוהבת את הגיים בויז כי הם חתיכים,יש להם שירים מצויינים,ומהפעם הראשונה ששמעתי את השיר הראשון שלהם אז התלהבתי ואהבתי אותם ונדלקטי עליהםםםםם 2.השיר הכי אהוב של הלהקה: תני לי סיבה ושמחה. 3. התמונה: 4.אני מקווה שבקרוב יהיה מפגש של הפורום {איתם} וזאת תהיה הפעם הראשונה שלי,אני בטוחה שאם זה יכרה אני יהיה ממש נרגשתתתתתתת. אני מקווה שיהיו עוד הרבה הופעות ושכבר יצא עוד דיסק..........

../images/Emo187.gifעונה...

למה את אוהבת את הלהקה?בגלל שהם שרים יאפה הם יפים מוכשרים נותנים יחס למעריצות... השיר הכי אהוב של הלהקה?אמ......אני אוהבת את כולם אבל הכי אחי תני ליסבה ואת האחת. התמונה הכי אהובה שלהם בייחד====> ומה אתן מצפות שיהיה ?שיצא דיסק חדש.....מלא הופעות מפגשי מעריצים...

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifעונהה

למה את אוהבת את הלהקה? בגלל השירים הריקודים והיופי שלהםםםםם השיר הכי אהוב של הלהקה? אשמור את ליבי התמונה הכי אהובה שלהם בייחד יש מלאאאאאאאא [[לא של המי שהיא הכי מחבב!]] ומה אתן מצפות שיהיה ? [הופעות,דיסק חדש, מפגשי פורום .]] מפגשי מעריצים

lililulu

New member
עונה:]] כל הכבוד על החשיבה! אהבתי!

למה את אוהבת את הלהקה? היחס למעריצים השירים הקליפים... השיר הכי אהוב של הלהקה? תני לי סיבה שליטה!
התמונה הכי אהובה שלהם בייחד: שניה אני מוסיפה [[לא של המי שהיא הכי מחבב!]] ומה אתן מצפות שיהיה ? הופעות באזור שלי וכמובן דיסק עם הרבה חומר שהם כתבו
[הופעות,דיסק חדש, מפגשי פורום .]]

../images/Emo109.gifעונה..

למה את אוהבת את הלהקה?כי ...לא יודעת הם שרים יפה ביחד השיר הכי אהוב של הלהקה?אממ גליה ואשמור את ליבי התמונה הכי אהובה שלהם בייחד>>התמונה שדילב שמה הכי יפה ומה אתן מצפות שיהיה ?מפגש פורום והופעות ...

עונהנהנהנה

למה את אוהבת את הלהקה?הקול שלהם ופשוט מהפעם הראשונה שראיתי אותם פשוט נדלקתי
הם שרים יפה הקול שלהם יפה והם?בכלל מושלמיםםם!! השיר הכי אהוב של הלהקה?בדרך למעלהה..תני לי סיבה... התמונה הכי אהובה שלהם בייחד>>התמונהה [[לא של המי שהיא הכי מחבב!]] ומה אתן מצפות שיהיה ?להופעהההה בפוורייםם בהרורר שדיסקק ובא לי פגושש את הבנותת של הפורום חחחח ובא לי לפגושש אותם את הבויזז.......!! [הופעות,דיסק חדש, מפגשי פורום .]]

למעלה