בוקר טוב ,

shirag

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב ,

מה המשמעות של נפטון בקשת הממוקם בבית 10 ? קראתי את המשמעות של נפטון בבית העשירי והמשמעות של נפטון בקשת אך אני לא יודעת כיצד לעשות אינטגרציה בין השניים . אני מקווה שהייתי ברורה :) האם מישהו יכול להסביר לי כיצד באופן כללי עושים סינטזה בין המיקום של הכוכב בבית מסויים לבין המיקום שלו במזל מסויים ?
שירה

nomi12

New member
צריך לראות היכן מתחיל בית 10

אם הוא מתחיל בקשת צריך להבין היכן נמצא יופיטר שהוא השליט של בית 10, באיזה בית הוא? באיזה מזל הוא? בקיצור משתתפים שלושה גורמים המזל בו ממוקם הכוכב, הבית עצמו ומשמעות הבית, הכוכב עצמו והשליט של הבית. נפטון שולט על מזל דגים, נפטון יכול להיות בעל תכונות נעלות וגם בעל תכונות הזויות ומבולבלות. נפטון הוא כוכב דורי הוא לא כוכב אישי ולכן דור שלם היה בעל נפטון בקשת.המשמעות של נפטון בקשת היא דורית ולא אישית. אם לנפטון יהיו מגעים עם כוכבים נוספים אישיים הכוכבים יקבלו משמעות נפטונית, והבית בו הוא מצוי גם הוא יקבל גוון נפטוני. בית 10 מייצג גם את האמא. האסטרולוגיה היא סמלית ולכן יש קשת של אפשרויות. אני לא רואה את המפה שלך אך אני יכולה לומר באופן סמלי שזה יכול לציין אמא אומנית כמו אמא מרחפת..... או אמא בת מזל דגים או קשת או קריירה של שחקנית או מיליון ואחד דברים........... להרבה שחקנים יש נפטון ב - 10, זה יכול לציין גישה אידיאליסטית לקריירה, וגם יכול לציין גישה הזייתית לקריירה. ממש קשת של אפשרויות.

shirag

New member
הנה המפה נעמי

והרסת אותי עם אמא אמנית ומרחפת ... אמא שלי ציירת ובין השאר מטפלת באבנים ומתעסקת במיסטיקה אני לא חושבת שבכל שנותי הכרתי אדם יותר מרחף ממנה והיא הראשונה שתעיד זאת על עצמה . &quot
סחתיין נעמי.

nomi12

New member
תודה. יותר מאוחר. אני כרגע עסוקה.

על כל פנים, בית 10 שלך מתחיל בעקרב ולא בקשת, וזה אומר שאולי היחסים שלך איתה היו עקרביים???? אולי היא עקרבית, זה לא תמיד מדוייק לפי הניסיון הדל שצברתי בפורום. צריך לבדוק לעומק את זה. צריך לראות היכן פלוטו כי השליט של בית 10, מה הוא עושה? תסתכלי נראה לי שאת מספיק אינטלגנטית להכנס לזה.

shirag

New member
יקירתי

אני אשתמש בעצות שנתת לי כאן בנוגע לאופן בו עלי לגשת לדברים ואם יהיו לי שאלות נוספות אני אתייעץ איתך . המון תודה על תשומת הלב .

mbongares

New member
nomi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האם את יכולה גם ללבדוק את המפה שלי נולדתי 09/01/1973 בפיליפינים. אם יש לך שאלא אז תגיבי טוב תודה

../images/Emo6.gif

ככה זה, נומקה. לומדים לשים גבולות, אין ברירה, בעיקר כשאף אחד שנכנס לא טורח בכלל לקרוא את הכותרת, שבה נאמר בפירוש שלא נותנים שירותים אישיים.

לגבי נפטון

החשוב יותר הוא מיקומו בבית, כך שמיקומו בבית 10 הוא החשוב מבין השנים מבחינתך. מיקומו בקשת קשור יותר לסגנון, וכדי לקבל מושג רחב יותר, התבונני בנפטון בית 9, אבל בעיקרון מהזוית שלך-חשוב מיקומו בבית 10.

למעלה