אדי....:)

Ed Hunter

New member
אולי במקרה שלך זה ככה....

אני מאמין שבן אדם יכול להשיג כל מה שהוא רוצה למרות שזה יהיה הכי קשה בעולם! ואני לא ויתרתיעל החלום שלי כ"כ בקלות! אני אלחם עד שאני אתקבל לקורס חובלים וגם אם זה יהיה באמצע השירות הצבאי שלי וגם אם זה יהיה בסופו ואחריו אני אגיע לשם!

צה"ל תמיד מאכזב אנשים

(מי כמוני יודעת) פחח וזה לא אתה שאיכזב. אבל יש עוד דברים, אתה יודע. אדי, יהיה טוב! אוהבים אותך

מור86

New member
שלא תגיד את זה בכלל אדי! לא אכזבת

ולא כלום! אתה זוכר שיום לפני שהלכת ליום סיירות אמרתי לך שזה לא יהיה קל, אבל תצא מהיום סיירות בהרגשה שזו הייתה חוויה,ושתסתכל על זה שכדבר חיובי ולא שלילי. רבים האנשים שעברו יום סיירות ולא עברו.. אחד מהם הוא אחד החברים הכי טובים שלי, שבא כמוך, חדור מוטיבציה, עם יכולת פיזית ונפשית.. ולא קיבל כלום.. ויהיה בסדר. זה הפאק הגדול של צה"ל.. יש מוטיבציה.. נוריד אותה.. הכי חשוב זה שתיקח את זה עם כל הכאב, בקלות, כי אין מה לעשות.. האכזבה מצה"ל היא לא דבר חדש... ויהיה בסדר...

Ez sLeeP

New member
קח את הגישה האופטימית שלי לחיים,

ושלאחרונה צצה בי כחלק מאסכולה מטורפת של אופטימיזם פלאפי וורוד. ואני כ"כ לא סוג האנשים שרואה את הצד החיובי של החיים. גם לא את הצד המלא יותר של הכוֹס. אבל שיהיה: כל דבר בחיים קורה מסיבה. נשמע נדוש? אולי. אם לא היינו שוגים בהחלטותנו כנראה שלעולם לא היינו יודעים ששגינו. אם לבינו לא היה נשבר, כנראה שלא היינו יודעים שהוא אכן שם. ופועם. אם לא היינו יודעים אכזבה - מהי, לא היינו יודעים ציפיה - מהי. נוכל להעריך דברים רק בהעדרם. ככה נבראנו, לצערנו. מעטים המצליחים להעריך דבר במלואו, כשהוא ממש לצידם. יהיו עוד דברים בחיים. היום היה זימון לאשכול דוברות. אני טרם הנמכתי את הפרופיל שלי, ולא יודע אם זו הדרך הנכונה לנקוט בה. כנראה שלעולם לא אכתוב עבור עיתון המחנה. והפרוטקציות בידי, באופן כל שהוא. הפסד שלהם. המערכת הצבאית בארץ לא התברכה במנגנונים חכמים מידיי. לבריאות שיהיה להם. ולבריאות לך. ויהיה טוב, יהיה טוב, כן..

למעלה