../images/Emo2.gif

הנה הדירוג השבועי של ההזמנות ב-VOD ומי במקום הראשון
1. הפיג'מות - עונה רביעית
2. האלופה - מרתון כל הפרקים 3. סטנד אפ - שלום אסייג 4. ערב טוב עם גיא פינס 5. דוקוסלב - מרגלית צנעני 6. CSI מיאמי, ניו-יורק ולאס-וגאס 7. דקות של תהילה עם יהודה לוי 8. נשות הכדורגלנים - כל העונות 9. סרטים מהבית - MY V.O.D 10. השמיניה - העונה החדשה

אבל קשה להאמין

עברנו גם את השמינייה גם את האלופה והכי מוזר-עברנו את דוקוסלב על מרגול!!! מרגול!!!

חכה..../images/Emo185.gif

השמינייה עוד תאכל שם את כולם,זאת ההתחלה...יהיו את הפרקים שאנשים יחרשו על הVOD כדי לראות.

go goldi

New member
ברור

איך דוקוסלב על מרגול הגיע מקום חמישי? אלוהים מה שאנשים אוהבים לראות

mcGooo

New member
יאא כל הכבודד =]]

זה רק מראה שצריך לעשות עונה חמישית..

הפיג'מות שליטעע ../images/Emo47.gif

אני רואה מדי פעם.. אבל מוזר השמינייה אני רואה הרבה יותר פעמיים

slee4

New member
רוצה עונה חמש...

רוצה עונה חמש... רוצה עונה חמש... רוצה עונה חמש... רוצה עונה חמש... אני יכולה להמשיך ככה כל היום,אז עדיף שאני אפסיק...

מנצלשת, אורי עמך הסליחה../images/Emo9.gif

טיילתי לי לתומי ברחוב ופתאום צדו עיניי כותרת מעניינת ממעריב לנוער של השבוע, באיזה קיוסק. לא שזה הכי קשור בעולם לפורום, אבל זה בקשר למפגשי פורום. אהמ, אז לעניין, היתה שם בשער כותרת על איך עזריאלי הפך למקום המפגש המרכזי של מפגשי פורום וזה. לא היה לי מספיק כסף וממילא היו שוחטים אותי אם הייתי קונה. מישהו יכול לצטט את הכתבה?

קראתי את הכתבה..

היה כתוב שם שלא נתנו להיכנס לכל מי שלובש שחור או עם לק שחור או עם איפור שחור בעיניים וילד אחד סיפר שאת חברה שלו הוא הכיר דרך מיפגש ועוד משהו שאני לא זוכרת

../images/Emo2.gif

מה זאת אומרת "שלא נתנו להיכנס לכל מי שלובש שחור או עם לק שחור או עם איפור שחור בעיניים"
לא שאני מסתובב עם לק שחור או איפור שחור אבל מה הבעיה עם בגדים שחורים
מה הקשר

זה משרה רע על הקונים,

זה מבצע מאת אלוהים&שפרה לגרום לאנשים לקנות ולקנות, כשאין משהו שחור בסביבה

slee4

New member
זה ממש לא נכון...

היו שם מלא מפורומים של מטאל וכל מיני וגם אני באתי עם מלאאא שחור בעיניים...ולק שדיי קרוב לשחור...מה הקשר?

JULI4561

New member
דוקוסלב מרגלית צנעני../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

חחחחח אשכרה רואים את ה אנשים?! וברור שהפיג'מות במקום הראשון הכל בזכות אחותי

Because Of May

New member
יאשששש../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

אבל חכו חכו, השמינייה תעקוף את כולם

למעלה