טורי מגיעה לארץ? ראיתי כמה הודעות שלכם בפורום שאתם מדברים שטורי תגיע לארץ...היא מגיעה???
I InBaR 85 New member 12/6/06 #1 ../images/Emo2.gif טורי מגיעה לארץ? ראיתי כמה הודעות שלכם בפורום שאתם מדברים שטורי תגיע לארץ...היא מגיעה???
../images/Emo2.gif טורי מגיעה לארץ? ראיתי כמה הודעות שלכם בפורום שאתם מדברים שטורי תגיע לארץ...היא מגיעה???
ש שוקו פריך New member 12/6/06 #2 בינתיים לא ../images/Emo10.gif. התפזרו להן פה כמה שמועות על זה שהיא מגיעה לארץ, אבל אין עדיין הודעה רשמית על תחילת טור עולמי שבמסגרתו היא תבקר בישראל. את מוזמנת להשאר איתנו ולהתעדכן .
בינתיים לא ../images/Emo10.gif. התפזרו להן פה כמה שמועות על זה שהיא מגיעה לארץ, אבל אין עדיין הודעה רשמית על תחילת טור עולמי שבמסגרתו היא תבקר בישראל. את מוזמנת להשאר איתנו ולהתעדכן .
I InBaR 85 New member 12/6/06 #3 תודה רבה../images/Emo10.gif אוףףףף אני אשאר בשמחה כמה בערך שירים יש לטורי?
ש שוקו פריך New member 13/6/06 #4 המממ יש לה *סופרת* 8 אלבומים כולל To Venus and Back וStrang Little Girls ולא כולל את האלבום אוסף. שזה מבחינת שירים 12+12+18+12+11+12+18+19 שזה יוצא 114 שירים ואם את מכניסה את הB SIDES ואת Y KANT TORI READ זה יוצא יותר, ואין לי מושג כמה בדיוק.
המממ יש לה *סופרת* 8 אלבומים כולל To Venus and Back וStrang Little Girls ולא כולל את האלבום אוסף. שזה מבחינת שירים 12+12+18+12+11+12+18+19 שזה יוצא 114 שירים ואם את מכניסה את הB SIDES ואת Y KANT TORI READ זה יוצא יותר, ואין לי מושג כמה בדיוק.