אה,אני חשבתי על זה,אני מוכן להיתנדב ולכתוב הו

הודעת פתיחה , שתסביר מהי ההגדרה בדיוק של המילה תמימות. כבר כתבתי כאן כמה הודעות, בטח רשמתי איזה משהו חכם אחד על תמימות . ועוד לא אזרתי אומץ ומוזה , בשעות נורמליות, לכתוב הודעת פתיחה (ארוכה ארוכה?) על ניסיון חיי , בתור תמים , במשך כל מיני תקופות בחיים. (זה יכול להיות אולי אפילו מאמר לפורום,מאמר ניסיון אישי בתור תמים) אולי יהיה לי זמן באיזה סוף שבוע אחד ככה . לילה טוב
?
.. ?

"תנצל עד תום כל עוד אתה תמים"?../images/Emo79.gif

באמת חשבתי שלקחו מילה אחת משיר בעיפרון , והפכו אותה לפורום . ודרך אגב , תיראו מה מצאתי ? זה מתוך לינק לקובץ וורד (אנימציה), שאמא שלי שלחה לי מזמן ב23 לאפריל . מהדואר שלי(המשני) , לא משנה , שפתחתי אותו רק עכשיו .

ניסיון חיים לא מבטל תמימות?

אלא אם כן סובלים מפיגור כלשהו שלא מאפשר ללמוד מהניסיון. תמימות שוות ערך לבורות, זה המצב שלפני הלמידה ולפני הניסיון

לא מסכים איתך

כמו שכתבתי כאן בעבר . תמימות נוצרת כל פעם מחדש . כל יום בבוקר , או שלא בבוקר , שאת\ה קם , את\ה יכול לקום מחדש , כאילו רק עכשיו נולדת . גם אם יש ניסיון חיים , כבר רשמתי כאן , שאפילו שמאבדים את התמימות , אפשר לחזור אליה תמיד, כמו השיר של אניגמה : בחזרה לתמימות . ויש לי עוד המון דוגמאות .

mgirl

New member
בסבבה ../images/Emo13.gif

ואם יש לך הצעה אחרת (או תמונה) זה יהיה מצוין
כי התמונה הזו לא הייתה משהו מבחינת אכות
אשמח לשמוע

יש לי הצעה , אבל אני לא טוב בתמונות .

אולי ציור מקורי , שמישהו יצייר בצייר ? או תמונה של מלאכים
מעופפים , " ..
הם לא רואים שחור כי הם בתוך האור " אני יותר היתכוונתי לטקסט , טוב , אבל קראתי שהמנהלים עובדים על זה . וזה יהיה קשור לאווירה , ולהלך הרוח כאן (לחומר האנושי?), בימים הראשונים (הפורום נוצר בתחילת החודש , חודש יוני . כן ? )

mgirl

New member
מישהו פה יודע לצייר?

אני חסרה את הכשרון הבסיסי הזה

כן , יש עוד מאיפה שזה מגיע ,

סורק , לו היה לי סורק , היו לי 200 מחברות קומיקס שציירתי עשרים שנה . אבל הכל הלך לאיבוד , כניראה אחיות שלי זרקו לי לפח , היה אצל אמא שלי. נישארה מחברת אחת אחרונה . וגם הכל בראש .

למעלה