מה עבר עליה?
ל ליטול B New member 29/5/06 #2 איפה הבעיה?!../images/Emo4.gif בא לה לים אז היא הלכה לים וטוב לה אם איך שהיא נראת ולא אכפת לה מה יגידו!!
איפה הבעיה?!../images/Emo4.gif בא לה לים אז היא הלכה לים וטוב לה אם איך שהיא נראת ולא אכפת לה מה יגידו!!
O otollo New member 30/5/06 #11 ../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif גם אני ראיתי, בעיתון ../images/Emo3.gif יש להם עוד שירים חוץ מביג סיטי לייף מי כבר ילך לזה. טוב זה מדכא אותי כי אני לא הולך להופעה של ה-BEP
../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif גם אני ראיתי, בעיתון ../images/Emo3.gif יש להם עוד שירים חוץ מביג סיטי לייף מי כבר ילך לזה. טוב זה מדכא אותי כי אני לא הולך להופעה של ה-BEP
B Beautiful SouI New member 30/5/06 #13 אני הולכת../images/Emo9.gif. חע. סתם,מלא באים לארץ אז זה בסדר יש את הרולינג סטונס סטינג 50 סנט,לא חזר
אני הולכת../images/Emo9.gif. חע. סתם,מלא באים לארץ אז זה בסדר יש את הרולינג סטונס סטינג 50 סנט,לא חזר
B Beautiful SouI New member 30/5/06 #14 יש את הרולינג סטונס סטינג 50 סנט... דפש מוד[שכחתי ] ומטאפיקס.. ארץ הקודש{ } נהייתה שלאגר וגם מלא אומנים באים לבקר אבל לא להופיע .
יש את הרולינג סטונס סטינג 50 סנט... דפש מוד[שכחתי ] ומטאפיקס.. ארץ הקודש{ } נהייתה שלאגר וגם מלא אומנים באים לבקר אבל לא להופיע .
O otollo New member 30/5/06 #15 ../images/Emo180.gifאין כמו קלי ../images/Emo99.gif פיפטי ממש לא מעניין אותי,רולינג סטונס וסטינג אני בקושי יודע מי אלה, דפש מוד ומאטאפיקס ממש ממש לא מעניינים אותי. ואני נזכרתי מאוחר שאני רוצה ללכת להופעה של הבלק אייד פיס ונגמרו הכרטיסים . אבל תהני
../images/Emo180.gifאין כמו קלי ../images/Emo99.gif פיפטי ממש לא מעניין אותי,רולינג סטונס וסטינג אני בקושי יודע מי אלה, דפש מוד ומאטאפיקס ממש ממש לא מעניינים אותי. ואני נזכרתי מאוחר שאני רוצה ללכת להופעה של הבלק אייד פיס ונגמרו הכרטיסים . אבל תהני