גלי 1970

New member
../images/Emo2.gif

08/10/2005 04:45 PM נושא: שיחה פרטית שפיספסת פנייה : באה לגליל?. אני מפורסם מאד עם תירצי תישלח תמונה. אך בתנאי שתורידי 16 קילו. זו ההודעה שקיבלתי בקופידון מגבר בן 50 נישארתי ללא מילים

לאנשים אין גבולות

אותי מעניין איך הוא הגיע דווקא ל16 קילו? ודרך אגב את נראת מצויין ובטח את לא צריכה לקחת ללב ממישהו שאת לא מכירה וקרוב לוודאי גם לא תכירי

straycat

New member
../images/Emo6.gif מדהים...

כל שמוק מצוי חושב שהוא "נזר הבריאה" לפחות.... ... ולגבי הורדה במשקל: כל הגברים שחושבים שנשים צריכות להיראות כמו נערים בני 11, פשוט פוחדים מנשים. לדעתי, יכולות להיות לכך 3 סיבות: - נכות רגשית שמי יודע ממה היא נובעת - הומוסקסואליות סמויה (הם פשוט נמשכים לנערים ולא לנשים... זה לגמרי בסדר, רק שיודו בזה ויפסיקו להטריד אותנו) - פדופיליה סמויה (הם נמשכים לילדים ו/או לילדות, לא לנשים. זה כבר דורש התערבות פסיכיאטרית)

ד נ י ת3

New member
הייתי עונה לו:

"הייתי באה רק בתנאי שתוריד 16 שנים מהגיל שלך - חטייאר"

גלי 1970

New member
../images/Emo6.gifאת השנייה שכותבת לי את זה

מההלם העלתי את זה בעוד שני פורומים

ד נ י ת3

New member
הוא אידיוט מושלם.

את יודעת מה - כשאני חושבת על לעומק - היה ברור לו הרי שלא תצאי איתו, אז הוא היה חייב לפגוע בך כדי להראות לך שזה לא הוא זו את מבינה למה אני מתכוונת? אדיוט.

את זה הבנתי ../images/Emo13.gif

אני מדבר בכלליות... למדתי ועדיין לומד לנסות לא להחזיר... לא לענות בחזרה... שיהיה בריא- וזהו.

ד נ י ת3

New member
פעם חשבתי כמוך,

אבל אתה יודע מה - אולי הוא צריך שמישהיא תשפיל אותו בכוונה כדי שיפסיק.

לא חושב ככה

חושב שהוא יודע היטב מה הוא אומר ועושה, הוא מחפש תשומת לב, רוצה להתגרות כי ממילא מבין שאין לו סיכוי, רוצה להקניט... לא שווה יחס.

למעלה