ברררר

New member
../images/Emo2.gif

עומר חגג אתמול יומולדת 16 <SWEET SIXTEEN> ולא עשיתם לו שרשור מזל"ט? אני בשוק!!! אז בואו נתחיל: קצת באיחור- עומרו'ש המדהים- מזלטוב!!!

טוב מותק...

בפעם המי-יודע-כמה שיהיה המון המון מזל טוב
אני אוהבת אותך הכי בעולם. לא בעצם, הכי בעולם אני אוהבת אותך. לא, לא... אממ: בעולם- הכי אני אוהבת אותך עוד אחד? הכי אני אוהבת בעולם אותך [משחק] אחרון ודי: אותך אני אוהבת הכי בעולם... חחחחחחחחחחחח
אני יכולה להמשיך ככה לנצח אבל אני משערת שקיבלת את המסר... אהה, ושכחתי: עומר, אוהבת אני אותך בעולם הכי...
מישהו מתנדב ללמד אותי עברית במקרה
זהו- שורה תחתונה- מזל טוב
|סוסון ים| ו-|יקינטון| רק בשבילך...

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif|מיןסוערבלי

קונדום|.

|מיןסוערבליקונדום|../images/Emo99.gif

רגע, אתה לא קטין במקרה
שיט... כל הטובים תפוסים. או הומואים. או קטינים... או גם וגם. וגם. כפרעליך
זה לא פייר
בוא נגיד שהמומולדת של אתמול הייתה 18 טוב
יופי

0mroosh

New member
מומולדת מזכיר לי את "הקיץ של אביה".

אופ.עצוב. מומולדת לאביה!!

זה משם...

אבל בקונוטציות אחרות... תחשוב על זה... להגיד מומולדת זה הרבה יותר כיף מסתם להגיד יום הולדת כמו כולם...
זה מיוחד... וגם אתה
[מיוחד=
]

ברררר

New member
../images/Emo2.gif

ראיתי את הסרט לפני כמה ימים זוועת עולם!עצובבב |מיןסוערבליקונדום|?????????????????????????מה זה אמור להביע? אני מריחה בגידה? לא מספיק שדרור עשה לי את זה עם סיוון?!!?
אני כל כך נבגדת!!! אפאחד לא יכול להיות איתי בלי קצת סקס מהצד? לא מבינה! אני לא מספקת אותכם?! עומר, ואני חשבתי שבאמת התכוונת שיש לי שחלות יפות
.... |הולכתלקפוץמהגג|

just almog

New member
וואע.

עומר! מזל"ט!!1
אתה מצחיק אותי ואתה חמודי:$ ותחזור להציף את הפורום :$ ושיהיה לך כל מה שאתה מבקש! [תבקש כסף כדי לקנות לי מתנות וזה,טוף? סתם]; פפפ אני לא טובה בזה,אז שוב מזל טוף! ביי];

ח ל ו ן

New member
עומר../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

כל הסוסוני ים שבעולם! כבר אמרתי לך מזלטוב כמה פעמים אז אני מרשה לעצמי להיות לא מצחיק

למעלה