nowhere kid

New member
../images/Emo2.gif

הממ.. כן =/ אם לא שמתם לב, הכר את הפורום יצא לחופשה
אבל עכשיו הוא חזר =] אז.. הממ... אני חושבת ששבוע הבא הוא יחזור ליום הרגיל שלו או שלא תלוי במידת שיתןף הפעולה שלכם. אז תשתפו פעולה
והמקורבנת השבועית היא עדידושית17 נמ =/

nowhere kid

New member
מי =]

הלו =] מנשמע? בטוחה? למה? תאריך לידה? מה את הכי אוהבת בפורום? רוצה עוד שאלות? מה את חושבת על מעמדך כמקורבנת השבועית?
למה? זהו :p אין לי כוח לחשוב על עוד שאלות :p תהני =]

nowhere kid

New member
הממ...

כל שבוע נבחר קורבן אחר [השבוע זאת עדי], ושאר חברי שפורום שואלים אותו שאלות. והוא צריך לענות. ואממ, זהו :p

יאי ../images/Emo9.gif

מנשמע?לא משהו בטוחה?כן למה?כי היה לי עכשיו שיעור נהיגה גרוע !!! אני שונאת לנהוג ! תאריך לידה? 27.1.88 מה את הכי אוהבת בפורום? אמ אמ הכל לא יודעת רוצה עוד שאלות? כןןןן מה את חושבת על מעמדך כמקורבנת השבועית? לכבוד הוא לי
למה? כי זה נחמד אני אוהבת

אנייי!!!

דמות ברקיע? למה? צבע? זמר/ת? תחביב: מוכנה לשנת הלימודים הבאה עלינו לטובה? איך היה החופש? איזה דברים מעניינים עשית? זהוו עד כאןןןן נגמרו לי השאלות....

../images/Emo27.gif

דמות ברקיע?מאט
למה?כי כי הוא כל כך חמודדדד צבע? לבגדים שחור ובכללי-ורוד זמר/ת? הראל מויאל
תחביב:אינטרנט וטלוויזיה מוכנה לשנת הלימודים הבאה עלינו לטובה?לא ממש
איך היה החופש? לא משהו איזה דברים מעניינים עשית? תאמת לא עשיתי משהו מעניין חוץ מללכת להופעות של הראל בשבילי זה מעניין אני לא יודעת מה איתכם

yonco

New member
../images/Emo178.gif שאלות...

- הסרט האחרון שראית? - כמה אחים ואחיות יש לך? - תכניות שאת אוהבת חוץ מ"הרקיע"? - ציון בבגרות במתמטיקה? - הדבר הכי טוב שקרה לך היום?

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

הסרט האחרון שראית? היום ראיתי "היומן" סרט מעולה כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד תכניות שאת אוהבת חוץ מ"הרקיע"? ימי חיינו, חברים, ביג בראדר, מגרש ביתי THE OC טוב יש עוד המון... ציון בבגרות במתמטיקה? עוד לא הגיעו בציונים של מועד ב'. בקשר למועד א' -
הדבר הכי טוב שקרה לך היום? לצערי לא קרה שום דבר טוב.

למעלה