../images/Emo2.gif

קראתי בעיתון שהתוכנית האחרונה ששודרה (אני מדברת על "איפה אתה חיי") השיגה 15.6 אחוז רייטינג .. זאת רק אני או שזה בין אחוזי הרייטינג הנמוכים ביותר שתוכנית בהגשתו של ארז קיבלה?! אני קצת מאוכזבת מהרייטינג הנמוך ולדעתי זה הזמן שבו ארז ושאר הכותבים של התוכנית צריכים להתאסף ולהכניס דמויות חדשות שאסי יגלם .. התוכנית צריכה דמות חדשה שלא נראתה לפני (לא כמו אימרי וקוקו שמוכרים "משידורי המהפכה") . אני ממש לא חושבת ש"איפה אתה חיי" הוא הכישלון הראשון של ארז אבל הרייטינג של התוכנית מדרדר מהר מאוד ואם לא יראה שינוי בקרוב אז ארז עלול להגיע לרמות רייטינג של תוכניות בערוץ 10 . לסיכום התוכנית בהחלט צריכה שינוי כלשהו .

PopPy

New member
דווקא עכשיו נראה שהתוכנית מתחילה

לתפוס. יש את כל המשפטים של הימרי, יש את ה"אם פיתה צוללת עם שווארמה.." וגם "לא עושה לי תה" תפס די חזק. חוצמזה ש 15.6% זה לא כ"כ גרוע. יש הרבה תוכניות ששואפות להגיע לרייטינג הזה. נכון שזה לא 26 אחוז, או כמה שהתוכנית הראשונה לא קיבלה, אבל קשה לי להאמין שזה יישאר ככה להרבה זמן. ובואי לא נסחף. רייטינג של תוכנית ממוצעת בערוץ 10 זה ענין של אחוזים בודדים, את באמת חושבת שמישהו ישאיר תוכנית בפריים טיים של ערוץ 2 עם רייטינג כזה, או אפילו רייטינג נמוך 'רק' בקנה מידה של ערוץ 2? אני כן מסכימה שצריך לרענן קצת דמויות, ולמרות שקוקו והימרי דווקא כן תפסו מחדש וכן עשו סוג של בניה מחדש לדמויות שלהם הגיע הזמן להפסיק לבסס את כל התוכנית על דמויות של אחרים..

את צודקת

הבנתי שהרייטינג היה נמוך בגלל שהיו משחקי ספורט בערוצים אחרים .. אבל תסכימי איתי שזאת חטיכת ירידה משמעותית ברייטינג כי לתוכנית הראשונה היו 25 אחוזי רייטינג , לתוכנית השניה היו 21 אחוזי רייטינג , לתוכנית השלישית היו 20 אחוזיי רייטינג , ולתוכנית האחרונה ששודרה היו רק 15 אחוזיי ריטיינג .

למעלה