Kryptonite

New member
הא הא../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif|גיטרה\

ידעתי שיש קטש, חייב היה להיות קטש, אבל לא תיארתי לעצמי שהוא כל כך נורא- אתם לומדים כל יום עד שעה שביעית
(ואני מתאר לעצמי שגם מתחילים בשעת אפס, ולתיכוניסטים יש גם שעה שמינית והלאה) כל יום, להישאר בכיתה המסרוחה, עד 14:00 בצהריים... ;; הא, אני מעדיף ללמוד ביום שישי. (חוצמזה, תמיד קובעים את היציאה ביום שישי
וגם! זה יום מוזר כזה, מילא אם היום חופש היה יום ראשון, אבל זה יום שישי, אי אפשר לעשות בו הרבה...)

De-Panther

New member
שלחו לי מכתב לפני..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כמה ימים ואמרו בו שאני אלמד ברוב השבוע עד שעה תשיעית איזה שעה שביעית בראש שלך?? שעה שביעית היה לי כל השנה האחרונה...

Me 4eVer

New member
עזוב שעה תשיעית..

אנחנו הולכים הביתה... ואז חוזרים!!! נגיד מסיימים באחת.. וחוזרים בחמש.. וכל מיני דברים מעווטים כאלה..!

thebaby

New member
היה לי השנה...../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

ללכת באחת ולחזור בשבע עד תשע

As I Am

New member
o_O ../images/Emo103.gif

כמה מעוות... אצלנו היו שנה שעברה חלונות ודברים כאלו, אבל נשארנו בביה"ס... :x ואיך כולכם יודעים את המערכת שלכם עכשיו? רק ביה"ס בטח בכלל לא הכין אותה עדיין.. ~_~

Me 4eVer

New member
המורה באה לביקור בית..../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

הרי היא חדשה.. אז למה שהיא לא תכפה את עצמה עלינו לכוס קפה ועוגה?!
אניוואי, שאלו אותה במערכת אם היא מעדיפה שעות מ2 עד 4 או אחרי הצהריים והיא בחרה אחרי הצהריים..

shloompi

New member
אני לומדת עד שעה שמינית והלאה..../images/Emo79.gif

קיי. בואו נראה. אין יותר שעות אפס (לפחות לפי ידיעתי)- כי העבירו חוק נגד שעות אפס. אני, למשל- כן לומדת ביום שישי ובכל זאת אסיים די הרבה פעמים אחרי שעה שמינית. החיים טובים, הא?

thebaby

New member
אממ אני גם ככה../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

השנה למדתי כמעט כל יום עד יותר משתיים ועד אפילו שלוש ורבע והתחלתי שלושה ימים בשעת אפס... אז אממ זה לא ממש משנה
אני בכל מקרה הולך הביתה אחרי המנקות....
זה מה שקורה כשעושים 11 יחידות מחשבים 5 מטמתיקה 5 פיזיקה ו5 אנגלית

Me 4eVer

New member
מטורף!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כאילו, אתה כמוני באנגלית, מתמטיקה ופיזיקה.. אבל בנוסף לזה עוד 11 יחידות מחשבים?!
כמו קסם! רק שלה יש גם כימיה..o_O אני לקחתי אומנות בנוסף..

De-Panther

New member
גם אני רוצה אלפי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יחידות במחשבים פיזיקה ואנגלית!! לא פייר!! אצלנו אין כל כך הרבה!!

As I Am

New member
כי לך יש בי"ס מעפן ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

חיח, אני מתנצלת, אבל לילך מעדכנת אותי בקשר לביה"ס שלכם ואין לי מילה טובה יותר לתאר אותו.. ^^;

De-Panther

New member
זה בסדר../images/Emo3.gif העיקר...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאני יכול ללמוד במשהו שיותר מתקרב לרמה שלי
וגם שיש שם אנשים ממש מצחיקים לפעמים

BlueBeIl

New member
תיאורטית,../images/Emo142.gif

כל יום בשנה שהייתה סיימתי בעשרים לשלוש, ויום שישי בשתיים, אבל השעה האחרונה שלנו כל יום הייתה מורה מבריזנית שבחיים לא הגיע וכשהיא הגיעה היא לא לימדה ואירחה בחצי שעה... בקיצור, סיימנו ברבע לשתיים רוב הפעמים, וזה היה ממש כיף. מה זה צריך להביע להשאר בכיתה עד 14:00? You have so much to learn.... לאנשים אחרים מהשכבה הייתה מערכת מבלוגנת והם סיימו לפעמים בארבע וחצי אפילו. אבל אניוואי - לא מוסיפים לנו שעות בגלל הקיצוצים
מה הבעיה להמשיך לקבוע את היציאה ביום שישי? זה לא כאילו שלומדים ביום שבת במקום... תמשיך להגיד לעצמך שאתה מעדיף ללמוד ביום שישי

Marsha Figg

New member
סלחו לי, אבל זה שווה לתחת../images/Emo54.gif

הם לא מתכוונים לבטל שעות לימוד של מקצועות לא חשובים כדי שלא נלמד ביום שישי כמו שחשבתי שיעשו (הם רוצים לחסוך כסף...), הם פשוט יעבירו את השעות של יום שישי לימים אחרים, ונלמד כל יום עד חמש בערב. כמה שאני מאושרת
חתול|

cornflake girI

New member
אז עקרונית זה אמור להיות תוספת

של רק שעה אחת לכל יום, לא? אבל זה לא מה שהם עושים, הם רק מנצלים את הורדת היום כדי להוסיף הרבהה יותר שעות ממה שצריך באמת. עוד קנוניה מרושעת תוצרת משרד החינוך... (אבל לי אין תלבושת ולא יום לימודים ארוך. האהא, תקנאו!) (והממ, הגיע הזמן שאני אפלוש גם לכאן, לא (או שבאמת לא...)? היי לכם, בכל מקרה).

PURPLE CHICKEN

New member
בלאט!../images/Emo2.gif

"אליאנס" זה עירוני י'! אני חושבת!
מה? אז אין לנו שבוע לימודים מקוצר?
בעעעעעע.
רציתי להיות מאגניבה כמו בחו"ל.
^________________________^

למעלה