פלוטו24

New member
../images/Emo2.gif

אני לא אוהב להתעסק במראה החיצוני של טורי יותר מידי, אבל יכול להיות שהיא באמת בנשירה? היא חולה? אלוהים יודע מה???

black crow

New member
זיקנה קוראים לזה

כפרה עליה, גם בלי שיער היא עדיין מילף תנו לה להזדקן בכבוד קרציות חחח חוף

rfranko

New member
חחח היא כמו הבחורה בסיינפלד ...+../images/Emo207.gif

... שנראת יפה או מכוערת תלוי בתאורה וכאלה וחוצמיזה שהיא תמונה מזעזעזעזעת, אני די בטוחה שהיא ישנה למדי כי כבר ראיתי אותה לפני התאריך הנקוב בה נו, האמת שאני עיוורטורי, היא תמיד מדהימה בעיני, והי, כבר ראיתי אותה עם שפם וצורך בשורשים ונעבור לנצל"שונים קטנים שאינלי באמת עם מי לחלוק חוצממכם - גם קורטני לאב זורקת נעליים (בצלייה שעשו לפאמלה אנדרסון, וזה עוד לפני טורי...) - יש איזו פרסומת מילפ לאיזשהו קפה נמס - הלאן הגיעו האנשים? -למי שראה ארץ נהדרת אתמול - במשמו שנראה כמו 'הישרדות' עלמה זק מחופשת לגלית מה שמה, נראתה ממש כמו טורי, -מעניין אחרי 'יו ג'ורג, במי תומכת טורי לבחירות הקרובות בארה"ב... תהנו

noosh

New member
זה לא באמת כזה משנה, כמו שיוצרת אמרה

מהבחינה של המראה. שמתי לב שלא הגבתי בדיון ההוא, אז, רק תגובה שקצת לא קשורה לנושא הדיון עצמו, אבל אני בהחלט לא בוחרת את האמנים שאני מעריכה לפי המראה שלהם ולא משנה לי אם יש להם נשירת שיער קיצונית או לא. (
מזכיר לי שמישהי בעבודה שלי אמרה לי - "אוף, פיג'יי כזאת מכוערת
אבל אם הייתי לסבית, זה רק בשבילה") מה שכן משנה לי, וזה כאן קצת מצטרף אליך ואל לירון, אני חושבת, זה שהיא לא חולה באיזו מחלה סופנית או משהו בסגנון, כי זה קצת ידאיג אותי. אבל התמונה שיוצרת העלתה הרגיעה אותי קצת
. אניוואי, אני תוהה אם טורי הייתה משתפת את שאר העולם אם היא הייתה חולה, או שומרת את זה לעצמה. כי היא כן חושפת המון מהחיים שלה, או לפחות חשפה בעבר, אבל אולי זה כבר לא מתאים לה.

בתמונה שיוצרת העלתה דווקא נראה

שיש לה יותר שיער, איכשהו
בכלאופן טורי

shiray

New member
גם לי ממש לא משנה איך האמנים נראים...

אז כן, התלהבתי כשראיתי פתאום את העיניים שלה (בזכות לירון) בM&G, כי הן יותר יפות מבכל התמונות שראיתי, אבל ככה גם כשרק הכרתי אותה, כמו שכבר כתבתי פה, ממש חייתי בבועה שהיא מישהי שיש לי שירים שלה במחשב, אבל חוץ מזה היא פיקציה- אף אחד לא מכיר אותה, לא שמע עליה ובכלל לא חיפשתי תמונות או ראיונות איתה או שומדבר בסגנון... ככה ששמעתי המון שירים שלה עוד לפני שידעתי בכלל איך היא נראית.. לא שזה היה משנה איכשהו לכאן או לכאן וברור שמזל שהיא לא חולה במחלה סופנית, באמת שקשה לי לחשוב איך אני אגיב אם חס וחלילה פתאום נשמע על דבר כזה... ולגבי אם היא תספר או לא- נראה לי שזה מאוד תלוי במחלה עצמה... אם זה משהו שהשיתוף בו יעורר מודעות וכל זה, לדעתי היא ישר תשתף (נגיד לדוגמה- סרטן השד, שזו הדוגמה הכי ברורה ולצערי אחת מהיותר נפוצות, ודי כמה חס וחלילה אפשר לכתוב בהודעה אחת...). אם זה משהו שצריך פחות יחסי ציבור, וזה לא באמת יעזור לדעת על זה, לדעתי זה פשוט יוביל לאלבום ממשששששששש חותך... ועכשיו אני אפסיק לדבר על זה, זה לא כיף.

פלוטו24

New member
סתם בשביל להבהיר

כתבית את זה באמת מתוך דאגה אמיתית וכנה לטורי. יופי חיצוני של אמן הוא לא כזה משמעותי בעיניי ואני בכל מקרה חושב שטורי היא יצור קסום ומיוחד במראה, במיוחד אחרי שנפגשנו פנים מול פנים. אבל אני זוכר שכבר ב M@G דיברנו כמה אנישם על הרזון הקצת מוגזם שלה והדאגה שמא היא חס וחלילה חולה. אז אני בהחלט מקווה שאני טועה.

shiray

New member
בנאדם חולה לא יכול לשרוד טור של 100 הופעות

ואם כן- תספרו לי איזו מחלה, אני רוצה גם כ"כ הרבה אנרגיות.... ועכשיו אלך לי לישון, בנימה זו

למעלה