soapsfan

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

ג'ון קלארק,המגלם את מיקי החל מהפרק הראשון של ימ"ח עד ימינו,החליט שהגיע זמנו לעזוב את התוכנית ולפרוש בכדי להתרכז בבריאות שלו אולם החדשות היותר מפתיעות הן.. מיקי לא הולך לעזוב את סאלם.החל מה3 בפברואר יכנס לתפקיד מיקי השחקן Richard Voigts

../images/Emo2.gifלרגע נבהלתי מאייקון ה-

חשבתי כבר שמידע חדש הגיע והרוצח זה לא מרלנה או משהו.... ומי זה ריצ'רד וויטס? אני לא כל כך טוב בשמות, אז תמונה אולי תעזור? תודה...

../images/Emo5.gifאההההה....../images/Emo5.gif

לרגע חבתי שאתה הולך להפתיע אותנו בנוגע לרוצח!!! איך הבהלת אותי...

וואי תודה סואפספאן../images/Emo70.gif

איזה מוזר זה אבל לראות אותם כאלה צעירים, מה הייתה העלילה המרכזית שלהם
ואיזה מצחיק זה שכל זוג בסדרה היה צריך לעבור תלאות וייסורים בשביל להיות יחד
עוד משהו, בקשר לרוצח.. לדעתי מטעים אותנו בכוונה
ובסוף זה יתגלה להיות מישהו אחר בכלללל...

i love gina

New member
חחח... הבהלת אותי גם!!

ומישהי, אני גם כן מקווה מאד שמטעים אותנו בכוונה, אבל לא הייתי בונה על זה...

גם אני מקווה....../images/Emo58.gif

אני כל כך אוהבת את מרלנה... אני לא רוצה שישנאו אותה אחר כך! אם זאת כן היא (
), אז מה יהיה עם הדמות שלה אחר כך?

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

אם מטעים אותנו או לא-נקבל תשובה ב28 בינואר שמגיע ממש מעבר לפינה.אגב,השבוע שמגיע נראה ממש טוב בימ"ח,עם כל אירוע הקרקס הזה.לפי מה שאני הבנתי,הרוצח יסמם את הנמר רבכדי לגרום לו להיות יותר תוקפני וישחרר אותו,ודלי של דם יפול על טוני,והנמר יתקוף אותו. אני חושב שאם מרלנה הרוצחת זה יותר מדי ברור-היא נעלמת מהמסך בזמן הרציחות והכל[בקיצור זה יותר מדי ברור וממש לא מפתיע.אם זה לא מרלנה-אין לזה השפעה כזו גדולה לטווח ארוך לדעתי וזה סתם יהרוס את העלילה,כנ"ל אם זה יהיה עוד סיפור שכולל את השטן].

i love gina

New member
אני יודע שזה ישמע פלצני

אבל אולי זה בכוונה? כאילו, הם בכוונה פלטו את זה שמרלנה היא הרוצחת, ודיברו על זה בכל מקום אפשרי, ואז בשבוע האחרון להראות שזה בטוח מרלנה, ואז בדקה ה-90 לבוא ולהראות שהרוצח זה בכלל מישהו אחר??? הלוואי......

i love gina

New member
יו, על זה לא חשבתי מקודם...

סתם הרהור, שסביר להניח לא יקרה, אבל איזה מוזר היה אם בסוף הרוצחת היא לקסי??? אולי היא לא באמת חזרה לדרכיה הטובות, והיא הרוצחת??? (ואז היא רצחה את בעלה... כי הוא לא הסכים לאימוץ ישר!!!
) יו, זה יכול להיות ממש מגניב!

../images/Emo2.gif יכול להיות...../images/Emo3.gif

לא אמרנו שלרוצח יש עיניים ירוקות? אמממ...בוא נעשה ככה: מי לא יכול להיות הרוצח בשום אופן? בו נעשה רשימה ואז נראה מי נשאר!

soapsfan

New member
המממ

הם לא צילמו את קטעי הרוצח עם השחקן האמיתי,ככה שתאוריית העיניים הירוקות לא ממש עוזרת.תסכלי למשל-אומרים שהרוצחת היא אישה,אבל לרוצח אין בכלל חזה
ספיקינג אוף לקסי:היא הרופאה שתמיד מודיעה על המוות של החולים,לפני שהצילו את מרלנה אחרי הרעלה מהרוטב היא אמרה לכולם שזה אבוד,ובנוסף היא בפרקים האחרונים אמרה לג'ניפר שיש לה בעיה עם התינוק והמליצה לה על הפלה.מייקס יו וונדר..

../images/Emo6.gif סופספאן...../images/Emo6.gif

זה מתאים לתיאור שלך!!! אם זאת באמת לקסי, אז היא באמת ממש שטוחה! אין לה חזה! הלוואי שזאת היא...

למעלה