מישהו בבניין ליד מנגן apre moi!!!!

Applebite

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifמישהו בבניין ליד מנגן apre moi!!!!

בפסנתר, כן? לא את השיר המוקלט... זה אותו אחד שניגן מיוז וג'נסיס, והעניינים רק הולכים ומשתפרים, אני רוצה לראות את הפלייליסט של הבחור/ה! מה השלב הבא, טורי ופיונה?! קצת פדיחות, שמעתי את זה ולא האמנתי למשמע אוזניי אז הסתכלתי (האזנתי) דרך החלון כדי לוודא, וכשקלטתי שזה זה באמת צעקתי "OMG" ופתאום אני רואה מישהי מדליקה את האור בכניסה לבניין שנמצא בדיוק מול החלון הזה ומסתכלת עליי בתדהמה... מעניין מה עבר לה בראש ברגעים האלה

S m e l l y Cat

New member
חחחחחחחייחו

יאא גם רג'ינה וגם ג'נסיס ..אני אומרת שתלכי לשם ותחמיאי לאיש המוכשר>: או שתצעקי לו מהחלון! או שתזרקי לו כזה כוס עם חוט ואז תוכלי לדבר איתו לומר שלום לבקש בקשה לשיר..

Applebite

New member
ואולי זאת אישה מוכשרת!

אני ממש רוצה לדעת מי זו/ה אבל אין שום סיכוי לגלות כי אני אפילו לא יודעת מאיזו דירה או קומה זה מגיע.... והבן/ת אדם באמת באמת מוכשר/ת!! הכי מצחיק אם היא/הוא קורא/ת כאן

S m e l l y Cat

New member
בסדר אין לי כוח לקוים נטויים!

ואת יכולה לספור לפי החלון איזה קומה הם! ואולי אם יש לך חוש מרחבי טוב באיזה דירה הם גם ואז להתדפק על דלתם בלבוש סקסי. או רגיל. אוף רק לי אין שכנים מוכשרים שמנגנים על פסנתר רק מעפנים שמשאירים את הרדיו שלהם דלוק כל היום על פול ווליום כדי שיחשבו שהם בבית ולא יפרצו להם הביתה....

רעוּת

New member
כמו ג'ואי מחברים ../images/Emo6.gif

שהוא חיפש את ה"הוט גירל" שגרה בבניין של רוס
לי אין שכנים מגניבים בכלל, יש לי שכנים רוסים/ זקנים ששונאים סטודנטים ומזמינים משטרה כל פעם שמישהו מזמין אנשים אחרי 10 בלילה בערך
.

רק אחת? ../images/Emo3.gif סתם, זה בעצם די נורא,

כי את עוד גרה עם ההורים לא
אבל בעצם, גם ליד הבית של ההורים שלי היו בזמנו שכנים שעישנו בגינה אנד איי ווז לייק, מה זה הסיגריה המוזרהההה הזאתתתת

Chronicle

New member
תתלי בכניסה לבניין שלט גדול:

האדם שמנגן ג'נסיס ורג'ינה - אנא צור קשר, זכר או נקבה או ישות על טבעית: הינשא לי!

הפסנתרנית שבדירה מולי נגנה סאמסון

ושרה, מתישהו לא מזמן... מצחיק, אפילו לא חשבתי לכתוב על זה פה [אלא אם כן כתבתי ושכחתי
]

למעלה