../images/Emo2.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

ראיתם את זה
מתוך האתר "סרט": קייט צורחת על אורלנדו שמסתכל על קירסטין לא קל לאורלנדו בלום בימים אלו. הבחור החתיך [יהה בייבי
] הזה סובל לא מעט מחברתו הנוכחית, קייט בוסוורת', שמתגלה כטיפוס קנאי מאוד [
]. קייט לא מרוצה מכך שאורלנדו מבלה זמן לא מועט במחיצתה של קירסטין דאנסט (ספיידרמן 2) שלא מכבר זרקה את החבר שלה, ג'ייק גילנהול. אורלנדו וקירסטין מצטלמים בימים אלו לסרט חדש שנקרא "אליזבת'טאון", וקייט בוסוורת' חוששת שקירסטין תנסה לגנוב את הגבר שלה. "קייט אמרה לו שאם הוא לא יפסיק לראות אותה בכל רגע פנוי שיש לו זה יכול להשפיע לרעה על מערכת היחסים שלהם" אומר מקור המקורב לשחקנית. "אבל זה לא ממש הזיז לו [כפרעעעע עליו
נשמה שלי
], הוא אמר שלה שקירסטין עברה עכשיו פרדה מהחבר שלה והיא צריכה מישהו שידבר איתה ויהיה לצידה ברגעים הקשים" [איזה מותק
]. אורלנדו החמוד, שתמיד מנסה למצוא את עמק השווה, הציע שמעכשיו הם יעשו את הכל בשלישיות....טוב, נו....כמעט הכל.
גמכן הקייט הזאת. מעצבנת

ראיתי את זה...

די מזמן האמת..נראה לי שמישהי שמה את זה פה...בכל מקרה קייט היא ארררררר
...שלא תעצבן אותי כי אני גם ככה מתחילה לחבב אותה פחות פחות...גם בגלל שהיא מתלבשת פשוט בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע וגם בגלל שהיא קנאית בטירוף..
...שונאת קנאים...ארררר...מעצבנת!!!
...הלוואי שאורלנדו יעזוב אותה..
..(איזו רעה אני הא?)...אבל ברצינות,מה זה הקנאות הזו????ואיך היא מעיזה בכלל לצעוק על הבונבון שלי?אני ארביץ לה!!!
,...אררר קייט לא מגיע לך מישו כמו אורלנדו!!!היא חונקת אותו...טוב נראה לי שהגזמתי..
...חחחח מכירים את אלה שמנפחים דברים?חחחח...טוב זה רק בגלל שאני עצבנית(כי שוב ראיתי ת'כתבה הזו)...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifקנאית מעצבנת><"

איזו חמוד אורלנדו
נדמה לי שכבר קראתי את זה
לא משנה.

בהחלט קרצי..../images/Emo4.gif

יאללה איזו מעפנה היא...שאורלנדו יעזוב אותה לטובת קירסטן(אני עדיין מקווה שזה יקרה
)

אני עדיין מקווה שהוא../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

ינטוש אותה לטובתי
אבל מאחר וזה לא יקרה אז עדיף קירסטן למרות שקייט נראית קטנה ומתוקה כזו וכל עוד טוב לאורלנדו, טוב גם לי אז

את לא היחידה...

גמני עדיין מקווה שהוא ינטוש את קייט הקנאית ובעלת הטעם הרע בבגדים לטובתי..
(אפילו שהודיעו שהם התארסו
)...אסבל אני מעדיפה א קיסרטן...אני מתאראת לעצמי מה הוא עובר אם הוא נמצא עם בנאדם כל כך קנאי כמו קייט שעושה סיפור כל כך גדול מזה שהוא בסך הכל מנסה לנחם את קיסרטן(ולא במיטה
)..
...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifנצל"ש

יש שמועות האומרות שאליזבת'טאון ייצא בכלל ב-29.6.05 ולא בתאריך שנקבע, פה

SnoopyElf

New member
יש אנשים שהיו מתהפכים בקברם

אם היו יודעים שהזיזו את תאריך יציאת אליזבטאון לאקרנים...

SnoopyElf

New member
פרט שולי אבל מגנוף...

אורלנדו הוא הראשון ברשימת הקרדיטים בסוף הסרט...

Galadriel 3000

New member
שמה רשום שביולי.

זה התאריך שנקבע? וממנו הזיזו? לא הבנתי. טוב נו אני בכלל לא ידעתי מה התאריך שנקבע בהתחלה...

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

יאללה איתם כבר
הם מעצבנים
ד"א - למה קלציום קיד לא בקולנוע
הוא אמור בכלל להגיע

למעלה