שמנמנים

YuviChan

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif שמנמנים

אז חג הסוכות קרב ובא וכך גם פסטיבל אייקון *טםטםטם* אז חשבתי לי...אולי נעשה מפגש פורום *רעיון מקורי* אז ככה- אייקון מתקיים בין התאריכים 9-14.10.2006 דאאא וצריך לבחור יום. אז שכל אחד יצביע עבור היום המתאים לו בעזרת הסימן המופיע ליד כל יום: מי שבעד יום שני ה-9.10 נא לסמן בנושא התגובה-
מי שבעד יום שלישי ה-10.10 נא לסמן בנושא התגובה-
מי שבעד יום רביעי ה-11.10 נא לסמן בנושא התגובה-
מי שבעד יום חמישי ה-12.10 נא לסמן בנושא התגובה-
מי שבעד יום שישי ה-13.10 נא לסמן בנושא התגובה-
מי שבעד יום שבת ה-14.10 נא לסמן בנושא התגובה-
אני בקטע של אוכל.. לפי דעתי יום שישי ושבת פסולים כי ביום שישי יש תחבורה ציבורית רק עד הצהריים וביום שבת אין תחבורה ציבורית בכלל, עדיף לעשות את המפגש ביום שלישי או ביום רביעי לפני שכל המרצ'נדייז בדוכנים ייגמרו. האתר של אייקון עדיין לא מעודכן לגמרי אבל בכל זאת- קחו כתובת זה בחינם
*רגע של חירפון* טרלהלהלהלהלהלהלה לופילוווווווו *רגע של חירפון עבר*

YuviChan

New member
שיט../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

ההודעה יצאה מושלמת אבל הלינד לא!!

Just Hippo

New member
סושי/פיצה/ביצה/המבורגר

עד כמה שאני אוהב פפריקה וסוכריה, אין תחבורה בשישישבת...

AbaraiRenji

New member
רק שאני אבין X_X

יש אייקון יש מפגש באייקון?OO יש מפגש מומו משותף(או שיהיו כמה?) יש מפגש לונה פאק המ...מה עוד?י.י

YuviChan

New member
עומר תלמד לשרשר כבר!../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

זה כבר ממש מעצבן ><

יעל צאן

New member
או מיי גוד !!

האייקון הראשון היה ככ כיף D: אני אבוא נראלי~~~ לא יודעת באיזה תאריך עדיין םO

AbaraiRenji

New member
#$@%+@ )$

אין לי כוח לשרשר כמו שצריך אני רק צריך תשובה @_@ (חעחע D< אני ושני ועודכמה נשאר שם יממה D:)

../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

דווקא עכשיו שירשרת פסדר.. נראה לי @_@" נראה לי לא משמ הבנת את אומנות השירשור XD (כעכע זה הפך לאומנות מיוחדת במינה:O) אם אתה רוצה להגיב להודעה מסויימת, אתה פשוט מגיב בחלון "הוספת תגובה" של אותה הודעה, לא הולך להודעה האחרונה בשירשור ומגיב אליה, קפיש? #.#

YuviChan

New member
הלוווווו../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

אם אתם לא רוצים מפגש, אז לפחות תגידו מתי אתם באים וביום שבאים הכי הרבה גמאני אבוא

למעלה