...I did it again

TinyTuli

New member
../images/Emo2.gif...I did it again

כן כן ... כנגד כל הסטטיסטיקות... רזרבי שני...
אז למי שפיספס את ההכזרה של יקיר במערכת הכריזה של המועדון "מזל טוב לפיצי שפתחה סוף סוף ראשי" ואת שאר הברקות המסתלבטים למיניהם, להלן הציטוטים הנבחרים מהשבת האחרונה: (אני בהחלט מקווה שבכך נמצה את העניין) "רויטל זאת את?! אההה... לא זיהיתי אותך עם מצנח צבעוני ביד" "החלטת להוציא רישיןן A על רזרבי?" "אגב, את יודעת שיש ידית גם מאחור?" "צלצלי בפעמון על הראשי" "את יודעת למה לחופה הראשית קוראים "ראשית"?... כי צריך לפתוח אותה קודם" "זה שהייתה לך צניחה אחת טובה על ה-170 זה לא אומר שאת צריכה לרדת ל-150 כל כך מהר" אהה וכשחזרתי אחרי פתיחת ראשי "לא חסר לך משהו בידיים?..." מיצינו לא?! אני מבטיחה בזאת כי כבר ביום שישי הקרוב אחדש את מלאי המלח במועדון. ברוך בורא השריף!

TinyTuli

New member
אהה... ואם כבר בסתלבט עסקינן...

ביום שישי הקרוב יהיה הרבה על מה להסתלבט... מישהו בTONY SUIT כנראה חשב שיהיה ממש מצחיק להחליף את הגוון הורוד שהזמנתי לחליפה בגוון ורוד זוהר שגורם למסטיק בזוקה להיראות חיוור... אני מבקשת מראש: תהיו עדינים...

פיצית ערסית!

עכשיו ממש תבלטי באוויר ולא ע"י חופה לבנה קטנה וידיות ביד:) אוהבב אותךךך.....

elraviv

New member
../images/Emo208.gif

סתם מקפיץ כי זה מצחיק וצריך להיות מעל להודעות מיותרות אחרות

TinyTuli

New member
אתה חושב שמה שכתבתי מצחיק?...

חכה שתראה את החליפה...

elraviv

New member
צודקת

הנושא לא מצחיק, לא רציתי להיות "כבד" ולכתוב שכל הכבוד על דרך ההתמודדות שלך, ושאת יכולה לצחוק על זה... (אבל הנה כתבתי את זה).

TinyTuli

New member
לא הבנת אותי...

כן צחקתי על הנושא פשוט אמרתי שכמה שצחקת ממה שכתבתי זה כלום לעומת איך שתצחק כשתראה את החליפה שקיבלתי...

Airbreaker

New member
בואיהנה בואיהנה...

אני קלטתי אותך קטנה.... תשאירי לנו מצנחים במועדון.... לא עסק שכל שבוע את משביתה לנו מצנח. ואל תגידי לי שזה היה ה- 170.

sigalby

New member
סתם בצחוק

ביום שיש אחת מאלו שרתמתי לטנדם שאלה אותי פתחו אצלכם פעם רזרבי? עניתי בצחוק כל שבוע פעמיים. על תנסי להוכיח את זה. כפרה עלייך. דורון

TinyTuli

New member
ההודעה שלי נועדה למצות את הסתלבט...

לא ליצור שרשור שלו! כך אתם גומלים לי על זה שאני בודקת את תקינות כל הרזרבים במועדון?...

למעלה