תראו!

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo2.gif תראו! ../images/Emo168.gif

לאנדראה יש כפי הנראה בנזוג חדש...! Andrea Corr November 2002 Singer with Music Group The Corrs - Pictured dancing in Nightclub on the Isle Of Man with Shaun Evans Actor - character JP in Teachers - They have been spotted out together in bars and clubs on the Isle of Man where Andrea is busy filming her first feature movie - The couple have spent time together during rare breaks in their hectic filming schedules. Shaun - who plays gay teacher JP in hit show Teachers - looks anything but in these amazing pictures as he dirty dances with the Corrs sexpot - Earlier this week it was revealed that the pop babe, 28, had split from her music manager boyfriend Giles Baxendale after 18 months together. (Miropix.com ©)

mprb

New member
שובבה האנדי הזאת .....

אני בשוק!!! רק לא הבנתי באיזו תוכנית הוא משחק? ואיפה היא הכירה אותו?

mprb

New member
אז זהו שלא! ../images/Emo4.gif

אם הם נפרדו אז כנראה שהם לא מתאימים!

AndreaCorr ©

New member
מתי תבינוווו ../images/Emo168.gif

שהם לא יצאו לא יצאו!!!! בכלל!!! היה איזה ´קליק´ כביכול אבל מישהו דיבר על יציאות? הוא שלח לה פרחים הם היו ידידים טובים (אולי עדיין) אבל זהו!

mprb

New member
שרון- נשמה....

אני לא זוכרת איפה קראתי את זה אבל אנדריאה אמרה בראיון שכן היה בינהם משהו. אומנם קצר אבל עדיין משהו!

AndreaCorr ©

New member
רררררג ../images/Emo168.gif

היה ביניהם משהו אבל הם לא יצאו רישמית!!!! כשיהיה לי יותר כוח אני אחפש לכם הוכחות.

mprb

New member
אמיר-

הרסת לנו את הרצף הכחול!
אני לא מבינה. אתה לא מתבייש

amirhorev

New member
מירוש......

אני רואה שההצלחה עלתה לך למוח.... בטח עוד חודש את תראי אותו בקניון ותרקי עליי

AndreaCorr ©

New member
חחחחחחח אמיר... ../images/Emo168.gif

מה שמירי אמרה נאמר בציניות טהורה כאילו מרוב שהפורום יבש, הכל כחול כי רק אנחנו מדברות
להפך, אתה מוזמן לדבר ולדבר ולדבר ולדבר ולהביא חברים אפילו שידברו גם הם.

amirhorev

New member
לא אני רק צחקתי...

כן אני יודע אני מנסה להביא חברים... אבל אני מביא רק מי שבאת אוהב את הקורס אחרת זה לא שווה..

למעלה